- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Mindent lehet! Pénz szakértelem és eszköz kérdése az egész.
Ha nem sérült a festés akkor Car Magic technológiával szépen rendbe hozható. Ha sérült a festés, akkor kikalapálják, vagy ha nem lehet kalapálni, akkor belefúrnak, belehegesztenek egy pálcát, a pálca segítségével kihúzzák amennyire lehet, aztán javítókitt és fényezés -
kételkedem
addikt
-
-
-
fokukac
nagyúr
Új Vállalkozásba kezdtem!
Szenzációs lehetőséget kínálok most Önnek!
- ha védi a máját, az agyát,
- ha nincs ideje rá
- ha úgy érzi káros hatással van Önre
- ha ma még vezetni akar
- ha még nem próbálta
- ha a házastársa / szülők nem engedik
- vagy ha nem akar szenvedni a másnapossággal járó rettenetes kellemetlenségekkelBERÚGOK ÖN HELYETT!
Nem kell mást tennie, csak átutalnia azt az összeget, amit az ivásra fordítana és én vállalom, hogy a teljes összeget eliszom!
Az utalásnál a közleményhez írja oda, hogy: berúg.hukk
HA SÜRGŐS HÁZHOZ MEGYEK!
Ha lehet, ajánljon másnak is!
-
-
kételkedem
addikt
Rossz volt az időjárás, nőttek az előállítás és szállítás költségei, valamint nőtt a kereslet is. Ehhez már csak egy kis spekulációs felvásárlás és tőzsdés manipulációt adjunk fűszerként és máris megvan az élelmiszer árak emelkedésének oka.
Jelenleg nagy a káosz a tulajdonviszonyokban. Vannak olyan területek, ahol koránt sem egyszerű kideríteni, hogy ki a tulajdonos. A belvíz elvezető árkokra az aszályos időkben nem volt szükség, azokat jó esetben senki sem gondozta, rossz esetben megszüntették.
Egyes települések határán természetes vízgyűjtők voltak, ahova el tudott folyni a csapadék, összegyűlhetett a belvíz. Ezeket a területeket feltöltötték, kimérték és lakóparkokat, áruházakat építettek. Emiatt olyan helyen is küzdenek belvízzel, ahol emberemlékezet óta sosem volt gond a vízzel.
(#6330) FehérHolló sőt a munkahelyemtől 20 perc sétányira már ingyenes a parkolás, ha találok helyet.
-
kételkedem
addikt
Magyarországból Ukrajnába:
Magyar határőr bélyegez az útlevélbe, vámos nincs, már mehetsz is! A Tisza Híd közepe az országhatár. A hídon, már ukrán oldalon megállít egy katona, egy papír fecnire felírja a rendszámot, kapsz egy papírt amit kitöltesz az adataiddal, illetve hogy hova és miért utazol. A határon az útlevélkezelőnek odaadod az útlevelet, a rendszámos és a beutazó papírt. Adminisztrál, bélyegez, letépi a felét a beutazó papírnak, vissza adja az iratokat. 5 métert előre mész a kocsival, vámos megnézi a kocsit és a papírokat. Miután elenged, haladsz kb 50 métert, a sorompós embernek odaadod a rendszámos papírt. Irány a bolt és a benzinkút!Ukrajnából haza:
Sorompós ember felírja a rendszámot egy papírra, amit ismét megkapsz. A vámos belekukkant az autódba, de nem nagyon akadékoskodik, mehetsz az útlevél kezelőhöz. Útlevél, rendszámos papír, félbetépett beutazó papír, adminisztrálás, bélyegzés és már mehetsz is. A hídon a katonának odaadod a rendszámos papírt és irány a magyar határ. Kitöltesz egy nyilatkozatot, hogy mikor mennyi üzemanyaggal lépted át a határt és mikor mennyi üzemanyaggal jössz haza. A kilométeróra állást is fel kell tüntetni! Az útleveled lekezeli az útlevélkezelő, előre gurulsz 5 métert, leadod a nyilatkozatot és máris elkezdi munkáját a magyar vámos. Az összes ülést, a pótkereket, a kesztyűtartót, a csomag és utasteret átnézi, közben kérdezget. Ha úgy látja jónak aknára küld, ahol egy kicsit alaposabban át tudják nézni a kocsit.Egy ilyen kanyar kb 2 óra, ha mindenki teszi a dolgát. Ha a magyarok lassítanak, akkor kicsit több. Ha az ukránoknál nem jó a számítógép, akkor még több. Ha az ukránok és a magyarok is lassítanak, akkor akár 16 órába is telhet a tankolás....
Az ukránoknál elképesztő a bürokrácia, a magyarok pedig védik az EU határát, és a MOL érdekeit, amikor lassan de alaposan dolgoznak.
-
FehérHolló
veterán
Józsi bácsi fia okozott egy halálos balesetet. Ezután megmondták neki, hogy vagy félreáll, vagy a fia sokáig lesz a dutyiban. Szóval ott sem volt fenékig tejfel az élet, nem teljesen önszántából ment vissza a villába nyaralni. Persze sajnálni nem kell, és nem is fogom.
A pannon pumás Feri pedig nem bölcsész, hanem közgazdász. -
Az nem jó, a miénkbe most volt olajcsere mindkét helyen, persze -15k. A hátsó tengely előtt van egy kis fém kapocsszerű izé, abba van belekötve a kézifék bovdene, azon húzhatsz nyugodtan, de amúgy Opeleknél 5-6 kattanásnál fog rendesen, haver F Astrája is elindul 3/4-ig behúzott kézifékkel
-
-
kételkedem
addikt
A világ sok országában sok mindenért felkötik az embert, mégis akad mindig valaki aki a halálbüntetés ellenére elköveti az adott bűnt. A radikálisan durva büntetés, vagy a halálbüntetés önmagában nem oldja meg a problémát. Természetesen büntetésre szükség van, hiszen a bűnösben tudatosítani kell, hogy amit tett az nem felel meg a társadalmi együttélés szabályainak, illetve valamennyire elrettentőnek kell lennie, hogy a bizonytalankodókat eltántorítsa.
-
-
-
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Remélem az idei év nem lesz ennyire irgalmatlan pocsék, de azt hiszik csak azért szidom az időjárást, mert utálom a hideget meg egy morgós vénember vagyok, csakhogy az hogy tavaly 1 hétig volt nyár, az nem normális...júliusig napsütést sem is láttam, állandóan szakadt az eső, hideg volt, mitől lett volna gyümölcs, zöldség, bármi...
Meg is látszik az árakon. Az 550 forintos napraforgó olaj biztos nem a forint árfolyama miatt van, ahogy a 400 Ft-os cukor sem, de a cukorgyárak megölése ahogyan a Torbán kormány mezőgazdasági irtóhadjárata anno már politikai kérdés, abba ne menjünk bele.A káposztára nem tudok megoldást, nekem anno nagyanyám tett el mindig de csak egy kis 50 literes kerámia hordóba. Ott nagyon figyeltek, hogy mindig lenyomja egy nagy kő a lé alá a káposztát, mindig legyen lé rajta, és a fedele mindig vízben legyen, hogy ne kapjon levegőt folyamatosan, erre volt egy kis perem is direkt. Emlékszem mindig én segítettem "taposni", persze kézzel, de hogy miket és milyen sorrendben tett bele nagyanyám, azt már nem tudom...egyedül a birsalma rémlik meg a só
Viszont isteni volt.
-
kételkedem
addikt
Mint azt te is tudod, a méhecskés és a vasas hozzászólás is kopipészttel készült!
Ennyire nem értek a vashoz, bár érintőlegesen tanultam róla.
A kérdésre válaszolva: betétben edzhető!
Gondolom én! De majd mindjárt jön egy kohómérnök és megmondja a tutit!
-
kételkedem
addikt
Idézet Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában című könyvéből:
A Török Szultán csúfnevű barátom, aki nem volt velünk a légióban, és nagyon szeret levelezni, írt nekem az ügyben:
"Min dék duttam, hotty. Te egy vagy Naggy hüjje. De hogy eggkorra. Vaggy asztt tat. Mékk én? sem duddtam. Ellhicheted! Róllam te. Ne firrgálj! semmid. Mert jövög én. Éés cha meggírom terróladd. Hodjj migget tsináldáll. Aggor jjól besszárnag. Tégedd. Éés ettől függetlenül gaphadsz tőllem a fejedre eggy nagyod a kőzgasszán biszkállóval. Ami 1. sújjos fém dártty. Eszt én írom. Ghenek. bb.! és ammid énn irrog, assz nem. Hasszug. Mar! hasság. Mintt amit? Te. Írrsz. Régen. Régenny. Reggénnyé. (Nem, givánndd! dörllentő.)
Kiváló Disztelleddel:
Te ló!" -
kételkedem
addikt
Bocs, tényleg összeszedtem minden rejtvényfejtő tudásomat, de nem igazán értem amit írsz
- "rejt" itt ma aszittem megvan a megfejtes, erre, hogy fejezed be Te aszt a szot???:- )))
A rejtvényfejtő szót olvasva a rejt-nél még azt hitte, hogy megvan a megoldás, de te nem azt írtad, hogy Rejtő, hanem azt, hogy rejtvényfejtő.
Ajánlott irodalom, és neduddki dekóder:[link]
(#4878) bobsys jó utat!
-
kételkedem
addikt
HI! => szia!
Nomenestomen:- ) => nevében a végzete
udv => üdv
neduddki => neduddki
p.s. Tisztelges a Mesternek, amugy meg nemszabadf me ez titok:- ))) => utóirat: Tisztelgés a Mesternek, amúgy meg nem szabad, mert ez titok
mod: ... volt vmikor, de ma mar nem az, de en akkor is hallagtok:- ))) => mod. volt valamikor, de ma már nem az, de én akkor is hallgatok
emlexik meg vki, az megboldogult 19tft otyikra? most kezdenek el dogleni a hp 1955-osok szepen sorra:- ( => emlékszik még valaki a megboldogult 19" TFT topikra? Most kezdenek megdögleni a HP 1955-ösök szépen sorra
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nomenestomen:- )
udv
neduddki
p.s. Tisztelges a Mesternek, amugy meg nemszabadf me ez titok:- )))
mod: ... volt vmikor, de ma mar nem az, de en akkor is hallagtok:- )))
emlexik meg vki, az megboldogult 19tft otyikra? most kezdenek el dogleni a hp 1955-osok szepen sorra:- (
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest