- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #51463 üzenetére
Ma itthon edzés közben háttérzajnak benyomtam a tv-t, épp a tények ment. Semmi más nem volt benne, csak felrobbant, összetört, agyonverte, megölte, kirabolta, megkéselte, stb...
Aztán azok az emberek, akik nyilatkoznak benne: átlag mari néni, és társai. Láthatóan és hallhatóan nagy a szellemi homály, az biztos. Nekem meg marad a tv forma1-re. Illetve filmre usb-ről és playstationre...
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #51367 üzenetére
Jonak tunlik tenyleg
Felirom a vasarlasi listamra.
Ha ilyen otleteid vannak amugy ne tartsd magadban
Nalunk a Volcano Island countdown ment tegnap, egyelore meg nem sikerult levernunk Tiki-t es a vulkant.
Ha gyors jatekot akartok, ez max fel oras, mitobb , szinte rohanni kell a palyan, az egesz idore megy.
Van meg itt a tarsolyban Scotland Yard illetve Monopoly Empire. Elobbi az otthoni Police 007 eredetije, elvileg.
emvy: az milyen jatek?
-
válasz
Integra #51356 üzenetére
> viszont van itt még egy nagyon fontos kérdés, ami legalább ennyire fontos, hogy a kölykök mit fognak iskolában tanulni majd, milyen agymosást kapnak, milyen anyagból fognak tanulni, mert a jelenlegi rendszer igen erősen kifogásolható ezen a téren (is)
Ez igy van, de meg mindig vannak jo sulik (a tankonyvek lecserelese azert nem csereli le az agyakat a tanarok fejeben), meg sokminden mas is szamit. Ahogy mondod, ez penzkerdes.
Nem mintha mashol nem lenne ez penzkerdes, kezdve mondjuk Londonnal, ahol ha rendes oktatast akarsz a gyerekednek, akkor az nagyon-nagyon massziv penzbe kerul.
Sztori: parom egy fejlodespszichologiai kutatasban vett reszt Londonban, ahol kisiskolaskoru gyerekek vettek reszt a kutatasban. Alapvetoen a nyelvtanulasi nehezsegek neuralis hatteret probaltak modellezni, a lenyeg, hogy nyelvi feladatokat kellett megoldaniuk a kisgyerekeknek. Namost jelenleg Londonban szinte keptelenseg olyan iskolat talalni, ahol a gyerekek nagyresze angol anyanyelvu (ez fontos lett volna, mert torzulnak a kiserleti eredmenyek, ha nem az anyanyelveden tesztelnek). Erzed ennek a dramaisagat?
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #51345 üzenetére
Nekem 2008ban vitték el itthon egy szerveremet, 2013-ban mentettek fel.
Szerintem még másodfok is lesz belőle, amekkora gyökerek dolgoznak ügyészként... Aztán majd fizetnek, mint a katonatiszt, összes megjelenési költség, ügyvédi munkadíjak, anno a lefoglalt helyett vásárolt szerver + annak kamatai... Nem lesz occsó az államnak a móka.
Még anno dc hubot hostoltunk rajta, Malincsákéknak meg kellett a "ügy", hogy legyen mint szakérteni hazugságügyileg. Mókás volt, mikor kiderült az ügyben, hogy a szakértő azóta ül.
Nem újkeletű dolog ez...
És természetesen itt is előszedtek pár átlagos felhasználót, aki megosztott DC-n mondjuk filmet... Aztán abból is cumi lett persze, mert csak azt sikerült bizonyítani, hogy hozzáférhetővé tette, konkrét letöltést nem, így ugye anyagi kárt sem, csupán kísérlet lett a dologból.A truecryptet meg szeressük, mer' az jó...
Nem kicsit, nagyon.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #51295 üzenetére
Lehet, hogy amatőr vagyok, de azért nem fizetek, hogy egy kajáldában 3 percnél többet kelljen állnom. Vagy legyen pincér, vagy kapjak gyorsan sorszámot a pultnál. Nem azért, mert esetleg nem bírom ki, hanem mert derogál, vazz.
Még mindig én vagyok a kurva vevő, és lehet felőlem a világ legjobb a burgere, ha a szolgáltatás körülötte fos (megközelíthetetlenség, tömött hely, sorban állás a köbön), akkor nem megyek oda.
Szerintem a szocializmus véget ért, aki a hajlandó azért fizetni, hogy sorban álljon, az meg is érdemli. Csak értesítsenek róla, aztán lehet írni sorbanállás-mérő appot minden platformra, meg eladni jó drágán, esetleg még drágábban, ha beleírom, hogy a burgerben lévő kalóriának hány ezrelékét égette el sorban állva.
Intersparba is pont ezért nem teszem a lábam, csak ha muszáj. Tisztább, igényesebb, mint a tesco, de nem vagyok hajlandó 20 percet állni azért, hogy kifizessek 3000ft-nyi árucikket. Mindezt úgy, hogy a pénztárak fele láthatóan zárva van, hogy még látványosan éreztessék is a vevővel, hogy bizony épp szopatva van. No fuckin way...
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #51247 üzenetére
Valahol ertheto, hogy kismillio Kovacs Istvan utan, mondjuk valaki Kovacs Darren-t akarjon mondjuk adni ( egyebkent ez sincs benne az utonevkonyvben), mert valahogy , valamivel egyedive akarja ugye tenni, egyszerubb "azonositani".
Nalunk anno 3 Attila, 2 Ildiko is volt, raadasul nem egyszer egy helyen ultunk suliban, hat persze, hogy ha nevunkon szolitottaka masik is odafigyelt...
Szoval en ertem , miert akar valaki egyedi nevet, de valahol a jo izles hatarain belul kene maradnia a nevvalasztasoknak .
Most pl bekerult az utonevkonyvbe az Amondó meg a Késav , ami folyamatosan viccek targya lesz ( Amondo vagyok, Kensav.) , mig pl.a Darren, a Pedro, a Noah siman nincs benne.
nem értem az olyat se, aki lánynak Hedvig, fiúnak meg Jácint nevet ad, a többi cifra szarról nem is beszélve
Pohar: en meg teged nem ertelek. A Jacint szerintem nagyon szep ferfinev, bar nem tul gyakori ( Juhasz Jacint neve ugrik be igy elsore) . A Hedviggel sincs semmi gond.
(Tudnek en is ilyen neveket mondani amit nem ertek, csak tul sokan viselik itt a topikban is. Ki lehet kergetni azzal a nevvel a vilagbol, bar imadom a sracokat ugy egyebkent
)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #51152 üzenetére
Nekem még nem jött, pedig ilyenkor szokott, ezért is furcsálltam, hogy 8-án szóltak e-mail-ben, hogy 15-től nincs díjnet. Egy ilyen gyors váltás több,mint hirtelen, azért az üzleti életben ennek nagyon nem így kéne mennie. Kíváncsi vagyok, működni fog-e.
---------------------
Egy volt osztálytársam írta a fészbúkon:
"Kikene baszni az osszes fejlesztot aki az Elmu portalert felelos
- Nem megy Chrome alatt (ezt mar emlitettem)
- A regisztracional elfogadja a .-ot, de magatol kitorli. igy fogalmad sincs, hogy a sikeres reg utan miert nem tudsz belepni
- hulye biztonsagos jelszo meres
- a portalon belul kaosz es hulye kerdesek
- nem talal vissza a fizetesnel az OTP-rol az eredeti helyre
- az ugyfelszolgalat oldal 404!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Ui. itt méltatlankodik, ahelyett, hogy örülne, hogy csökkent a rezsije
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #51086 üzenetére
Ja, a böngésző egy vicc. MEg az is, hogy semmi előre figyelmeztetés, meg átállási idő... december 23-án rakták ki hírekként az oldalukra, amit ugye rendszeresen böngész a fogyasztó.
Aztán január 6-án jön a levél, hogy bocsi, változás lesz 15-től. Kíváncsi vagyok, hogy fog ez menni...
Valahol valaki azt írta, hogy ugyanúgy tovább fog menni a netbankba, mint a díjnetről. Hát, hiszem, ha látom.
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #51079 üzenetére
Kétszer sem mondom, hogy valami olyan dolog van mögötte, hogy nem tudták beállítani a narancssárga hátteret, vagy a megfelelő betűtípust az online rebdszerhez, így inkább hagyták a csudába az egészet, mert úgyis kevesen használják, ha viszont pártunk és kormányunk megbassza őket a nem megfelelő narancsárnyalatért, vagy a rezsicsökkentés (tm) nem előírásszerű kommunikálásáért, arra többet költenének, mint amennyi hasznot az egész rendszer hozna. Különben is úgy gondolják, hogy fejlesszen ide a fene, mennek inkább lassan a civilizált balkánra.
p
-
fokukac
nagyúr
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #50872 üzenetére
Bandus egy igazi fogyasztó, szereti, ha új, fancy, és készen van tálalva
-------------
Amúgy így visszaolvasva, tényleg egy őskonzervatív állat vagyok
Nem szeretem se a tableteket, se a NAS-okat.Sőt, nincs se párásítom, se párátlanító készülékem sem, hanem egyszerűen csak úgy parasztosan szellőztetni szoktam.
pzichológussal élek, suzukival járok, szomszédom van... és ne legyek kemény?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #50763 üzenetére
Jah, és az a sima 75 lovas 1.4-es még országúton se ment le 6 liter alá. Ami persze nem sok, de egy 1.4-es Polo, úgy, hogy autópályát se lát, és 1 tonna, ne egyen már 6 litert.. Ilyen körülmények között a 110 lovas 1.6 vvti corolla is elment ennyiből...
Amúgy a Mazda 6 tényleg jó, a 2.5 automatát vezettem, jól ment tényleg, csak fura volt, hogy inkább az orrát túrja kanyarban. Kényelmes, tágat, jól néz ki, és meglepett, hogy egy jegyű érték volt a fedcompon, pedig azért nem spóroltam jobb lábbal...
PeterkeT: nem ismerem a német adórendszert, de a skyactiv benzineseknél (TSI-t azzal vesd össze) papíron nincs nagy különbség a kibocsátási adatokban, fogyasztásban sem. És telejsítményben sem. Tehát ha csak nem olyan hülyék, hogy köbcenti alapján adóztatnak (ezt már itthon sem, pedig Magyarország tényleg a dilettantizmus Mekkája), akkor nagy difi nem lehet.
A skyactiv dízel meg tudja az Euro6-ot...
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #50765 üzenetére
En csak azt irtam amit latok az utakon es az a rengeteg VW meg a VW kampany ezertgondoltam, hogy megy a szeker.
Nemtudom kinek mekkora piaca van itt, de a GMet, Fordot nehez lesz lenyomni. GM ontja a szerintem otvar Chevrolet (szar, de olcso sokan megtudjak venni ujonnan) mig a Ford egesz pofas autokat gyart meg talan europai szemmel is illetve a Toyota nagyon nyomja az uj Camryt. -
bobsys
veterán
válasz
Integra #50763 üzenetére
Es jonnek fel az USAban. Nagyon megy nekik itt a Jetta (16K USDtol), Passat (20K USDtol) es latni jopar CCt is arrol nem beszelve, hogy toljak a dizeleket (tádéi clean dizel
) amit vesznek is az amcsik valami 100 000 darab dizelt adott el tavaly a VW ami persze nem egetrengeto az osszes eladott autohoz viszonyitva, de mennek felfele a dizel eladasok.
-
válasz
Integra #50625 üzenetére
Gyerekkorom óta, magas vékony alkat vagyok, ezen csak tömegnöveléssel tudnék változtatni, de úgy e.ü. okok miatt nem akarok, stb. Eleve szálkás, vállas testalkatom van, hízni sem tudok, de még van bőven edzeni valóm, crossfitre szívesen ráállnék, napi fél-egy órám biztosan lenne rá kezdőként. Amúgy teljesen egyetértek veled.
-
-
JanR
addikt
válasz
Integra #50608 üzenetére
Elfogadom amit írsz és nem is ellenkezem, mert nem folytam bele ilyen mélyen. Unokatestvérem testépítő, ő mondta, hogy ezzel tudok nagyobb lenni. Nem akarok Dvéjn Dzsonzon szerű monstrum lenni, ellenkezőleg, olyan testet szeretnék amit te leírtál. Gyerek korom óta bringázok, gimnáziumban szertornáztam (gyűrűztem - de gimi 4-ben 161 cm-ről megnőttem 179-re.. na és mindjárt nem volt jó a testalkatom a gyűrűzéshez), meg falat másztam majd 8 évig. Teljesen más izom területeket mozgat meg az előbb felsorolt sportok mindegyike, erre a konditeremben jöttem rá. De most erre van szükség, hogy nagyobb legyek, legalább is ezt szeretném. Ezután a felszedett kilókat (amiről tudom, hogy nem 100% izom), majd szépen a régi sportok szét osztják. Egy a lényeg, 80-85 kg között akarok megállni a 180 cm magasságomhoz. Úgy gondolom, hogy ha a súly is meglesz a magasságomhoz, abból már lehet egy egészséges sportos testet formálni, de az első lépés a test tömeg növelés
Én is sportoltam egész életemben, az utóbbi 3 évet hagytam ki szinte teljesen.. érzem is magamon. Ja és 26 vagy, de mindjárt 27.
-
JanR
addikt
válasz
Integra #50599 üzenetére
Jha. Nagyon gyors az anyagcserém, nehezen tudok csak hízni. Persze edzem mellé, szóval ami feljön legalább izom
(Ja, és semmi "szart" nem szedek - annál többet ér az egészségem)
szerk.: előtte 6 éven át a súlyom 63 és 64 kg között mozgott, átlagban 63,6 kg. Már így is kemény nézni a tavaly előtti képeket.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #50325 üzenetére
Kicsit aggódtam amúgy, hogy elég lesz-e hozzá a kraft, mert a Suzukiban ugye a legkisebb akksi van (valami 40 Ah-s), és a generátor is gondolom ehhez van méretezve, szóval azért nem volt egyértelmű, hogy be tudja forgatni a 2 literes motort, de végül sikerrel vette.
-----------
Amúgy pedig ez egy elég személytelen panelház, és én amúgy sem vagyok nagy barátkozós, ha szomszédokról van szó.
Az a gond, hogy ez egy olyan ház, ahol főként olyanok laktak, akik még 30 éve költöztek be, amikor a ház épült, de sorra halnak ki, és jönnek a helyükre a fiatalok.Szóval a ház összetétele olyan, hogy gyakorlatilag csak nyugdíjasok vannak, meg ilyen fiatal kis aranyifjú köcsögök, akik annak örülnek, hogy végre nem jön be anyuci a szobába.
Nem illek én már ide, öreg vagyok én már ehhez.
-
válasz
Integra #50319 üzenetére
Pár hónapja hasonló eset. Alszunk, erre éjfélkor hangos tuc-tuc zene. Várok pár percet, hátha abbahagyja. Fél óra múlva még mindig megy. Felöltözök, átmegyek, hogy jó lenne halkítani, mert aludnék, másnap 5-kor kelek, 6-ra gyak. lesz. Addig lehalkította, kb. 5 percre, ahogy eljöttem, ugyan olyan hangerővel, de még a széket is verték a padlóhoz. Gondoltam hogy átmegyek egy keményebb fegyverrel, de be van kamerázva, így nem tettem. Szóval tök felesleges az ilyen hülye kis pöcs*kkel foglalkozni, egyszerűen nincs semmi kilátásuk, csak a mának élnek, piálnak, buliznak anyuci+apuci pénzéből. Jó nekik...
#50322 bandus: Megszokás kérdése, Jettában pl. lehetetlen hátra látni, ott tükörből kell, de Wagonnál f@szán hátra látni, csak a hátsó fejtámlákat kell lenyomogatni. Aut. váltót meg kétszer próbáltam (különböző autókban), de határozottan utálom.
#50325 Integra: WagonR nagyon jó... tudnék mesélni, hogy ismerősnek hány autója volt (B6 Passat TDI, stb.), de a kis sárga Wagonját mindig megtartotta
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #50317 üzenetére
Tényleg, csak neked: ma a Suzukival egy Accord-ot kellett bebikáznom, de Géza teljesítette a feladatát
(#50319) Integra: percekig tenyereltem a csengőn, nulla eredménnyel.
de lehet, hogy jobb is, mert elküldtem volna anyjába, kb. a fülemen folyt már ki az adrenalin.
Fél órával később a csajom ment át, neki ajtót nyitottak, de nem az volt a válasz, hogy jó, lehalkítjuk, hanem az, hogy negyed óra múlva elmennek, addig bírjuk ki... Én asszem erre is elkezdtem volna anyázni.Amúgy itt nem is arról van szó, hogy aludtam volna. Egyszerűen olyan hangos volt, hogy semmit nem lehetett tőlük csinálni. Mondom, ha jobban hallom a szomszédból jövő dum-dum-ot meg részeg kurjongatást, mint a saját tévémet, az délután 4-kor is erősen zavarna...
-
válasz
Integra #50187 üzenetére
Mármint úgy értettem hogy körte és almapálinka íze nagyjából ugyan az, ami talán jobban észrevehető a vegyes, és a szilva, illetve az egyéb kuriózumpálinkák. Ezeket jól el lehet különíteni, egy laikus számára is. Igen, az egy körte, pusztán csak ott van, mivel a vegyes pálinkába körte is van.
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #49847 üzenetére
Kostoltam mar, izlett is. Nyilvanvalo hogy sokkal kisebb volumenben gyartjak mint a mindenki altal ismert feketet, igy atlagban jobb lehet a minosege - ha egyszerre kostolnam a kettot, tuti meg is tudnam nevezni a kulonbsegeket.
Igy viszont csak annyit tudok mondani, izlett - de nem tudnam 100%osan kijelenteni, hogy jobb, mint az ir stout
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #49838 üzenetére
2004-ben melóztam Pesten, cuccokat szállítottam ki, céges kocsival, és a Széchenyi utcában volt a cég. Volt olyan, hogy 6x kerültem meg a Széchenyi-Akadémia-Steindl-Nádor tömböt, mire le tudtam parkolni a Steindl utcában, így kellett cipekedni néha nem keveset az átellenes oldalra.
-
concret_hp
addikt
válasz
Integra #49831 üzenetére
pontosan így kell szabályozni, ha fele ennyi lenne a díj, sosem lenne szabad hely. (az más kérdés, hogy kinek a zsebébe jut a lovetta
)
tablethez valami nagyobb teljesítményű töltőt adtak, mitn ami a telómhoz van, lesz baja a telefon aksijának, ha a nagyobb teljesítményűvel töltöm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest