- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #42601 üzenetére
Az édesítőszer szerintem sokkal ártalmasabb mint a cukor.
Nem nagyon iszom üccsit, az is hozzá tartozik, szóval nem a hagyományos kaulát védem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #42512 üzenetére
jajj, a másik kedvencem a led-es hátsó lámpák.
áll előtted este a lámpánál, biztos, ami biztos, nyomja még a féket is, nehogy már elguruljon a meredek zuglói utcán,
közben kb. 320 led világít bele a pofádba, 10000 lumennel.
Van olyan kombi autó (asszem citroen), aminek az egész hátulja led-lámpa, végig körbe az ablak körül, de a suv-ok se olyan rosszak...Szerintem végletekig korcsosul ez a rohadt autóipar. De nem baj, majd éjjel is napszemüvegben vezetek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #42500 üzenetére
Nem cigányozni akartam, eddig egyszerűen csak őket hallottam csengő helyett dudálni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #42459 üzenetére
Mondja ezt a két gyermekes apuka. Hitelesség level: politikus.
Sorry, nem lehetett kihagyni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #42371 üzenetére
Hát ezen az úton mindig el tudok menni
-
beast27
senior tag
válasz
parandroid #42312 üzenetére
Sajnos nincs
-
Integra
titán
válasz
parandroid #42291 üzenetére
a folyamatos panaszkodás, az önsajnálat modern kori népbetegség.
-
Viszlát
addikt
válasz
Van egy ismerosom, hasonlo tuneteket produkal, nala a depresszio okozza. Nem mondom, hogy BS eseteben is ez van, mert nem ertek hozza, de valoban nem tunik egeszsegesnek az ilyen szintu fuggoseg...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #42294 üzenetére
Az nem kényszer hatása, az zsigerből jön
Mint a falusi traktorostól kérdezték, mikor egyszer irgalmatlanul káromkodva jött a traktorral lefelé a faluba, hogy ugyan hol tanulta ezt a sok cifra káromkodást. Mire azt mondta: ezt kérem nem lehet tanulni, erre születni kell.
Amúgy csak télen érzem szarul magam, meg ha esik. Úgyhogy most volt 3 jó hónapom.
Most meg megyek bográcsgulyást főzni, meg enni, mer' az jó, és mer' itt még nem esik szerencsére.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kényszer mire?
-
Tim82
félisten
válasz
Főleg, hogy többet nyaral, mint másik három-négy topiklátogató együttvéve, de azért dől belőle a rinya.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #42196 üzenetére
Egyetértek, ezért is írtam, hogy a barátok után, nem csak úgy a nagyvilágba, úgy nem lenne egyedül a változásban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
parandroid #42173 üzenetére
vissza ketto
nem szembeallitottam, hanem melletettem
amugy meg igencsak lehet csokkenteni ezt az artalmat is ha legalabb normalis magas babakocsit vesz az ember nem olyat ahol terdmagassagban van a gyerek feje hanem valamivel magasabban
legalabb addig amig nagyon pici a gyerek
@integra: neked is irom hogy csak kiegeszitettem az elhangzottakat
-
BlacKSouL
addikt
válasz
És úgy tűnik, hogy kivétel nélkül mindenki aki az előttem lévő autóban bagózik, az kidobálja az út közepére, járdára, másik autóra, bárhova az égő csikkeket. Gyakorlatilag nincs olyan rövid utam autóval, hogy ne látnám kirepülni az ablakon szikrákat szórva pattogva a csikkeket.
-
jeges
senior tag
válasz
sztem inkább 20-30 az az 50-80. 2000ben, vagy akörül (pár év plusz-minusz) még teljesen normális volt, h mindenki az irodában dohányzott. legalábbis így emlékszem - több munkahelyről is. gyerekkoromból (főleg 80as évek) is az rémlik, kevés kivételtől eltekintve mindenki tolta mindenhol.
én sem dohányzom, leszoktam, de ennyire nem zavar, mint itt sokakat. -
Integra
titán
válasz
parandroid #42168 üzenetére
kedvencem: sétáltatja a gyerekét, a kezében meg a bagó és pont a gyerek arcával egy magasságban... fel sem tűnik neki.. ül az autóban és dől az arcából a füst, gyerekek hátsó ülésen... szerencsétlenek..
-
fokukac
nagyúr
válasz
mai szemmel ez teljesen evidens,
de 50-80 évvel ezelőtt tényleg minden felnőtt ember dohányzott, és generációk nőttek így fel... -
válasz
annak ellenére, hogy a sajátjaimról van szó, teljesen egyetértek veled... és erre csak az elmúlt 1-2 évben jöttem rá, hogy gyakorlatilag minek is voltam én kitéve majd 20 éven keresztül :/
szóval ez mondjuk az, amit nem fogok nekik megbocsátani. pedig egyébként teljesen átlagos, rendes emberek, normális értékrenddel, de ez a krva cigi teljesen beszippantotta őket.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #42040 üzenetére
Asszem a múltkor beszóltál valami nácisat, úgyhogy most bosszúból szólnék, hogy az e kérdőszócskát csak az állítmányhoz lehet kapcsolni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
parandroid #42044 üzenetére
jól van na, hát honnan tudjam én itt vidéken, hogy mennyire vagy képzett ideológiailag
@Viszlát: érdekesen szűri a proxy a kommenteket, egyszer sikerült beléjük olvasnom, de mintha valami olyasmit írtak volna, hogy északon breakfast/lunch/tea délen meg breakfast/lunch/dinner, tehát északon dinner=tea... confusing
persze ettől még lehet marhaság
-
DeFranco
nagyúr
válasz
parandroid #42040 üzenetére
a kacsa most mindegy, ő "actual advice mallard" a mémes kultúrában...
de erős bennem a gyanú, hogy ez az advice nem túl actual, ezért kérdeztem rá
-
Integra
titán
válasz
parandroid #41837 üzenetére
van módszer, amivel átmenetileg, rövid időre eltüntethető az ujjlenyomat, csak nem biztos, hogy azzal átmész a lenyomat vételen, vagy ha igen és később észreveszik, akkor azért leszel gyanús
-
Integra
titán
válasz
parandroid #41834 üzenetére
az egy sima fénykép szerintem, csak gyanítom hivatalosan így hívják a hatóságoknál - hülye egy nyelvezet
szerintem az okmányirodában sincsen semmi különleges a fotóban, egy kamera, aminek mondjuk természetesen van egy egyedi azonosítója, de nem ugyanaz, mint egy pályaudvaron egy gyorsfotózdának. de hogy mitől lenne az okmányirodás vagy pályaudvaros fotó biometrikus azonosító technikailag, ez nekem rejtély. az okmányirodás fotónál talán egy komolyabb arcelismerő és megváltoztathatatlan arcpont rögzítő szoftver is dolgozhat, de ha elfogadják a pályaudvaros 50e euros bódé fotóját is, akkor ez az elmélet is bukik kapásból.tildy:
fénykép + bal és jobb mutatóujj lenyomat kell az útlevélhez, pont most lett kész az új útlevelem az usa miatt. nem örültem az ujjlenyomatnak, de nem lehet mit tenni ellene, max nem csinálsz útlevelet és nem mész sehova. :-/ -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #41834 üzenetére
A fenykep is az, ahogyan a magyar utlevelekben is volt olyan biometrikus amihez nem kell ujjlenyomat ( most nem tudom otthon mi a modi) [link] [link]
Amugy a repteri kapuknal tud jonni egy ilye utlevel. Fenykep eseten ez az, hogy megfeleloen van beallitva a magassag, hogy kepfelismeressel kesobb mukodjon. -
jeges
senior tag
válasz
parandroid #41781 üzenetére
filmélményekről szólva: pár napja néztem a no pain no gain-t. tetszett az egész szürrealitása. olyan, mint egy karikatúra.
-
Tim82
félisten
válasz
valami szintén elég békategóriás görögös, medúzás, kardozós filmben láttam már
Integra: szerintem azért volt már egy-két "komolyabb hangvételű" szerepe is, nem csak a kardozós-baszós filmstílusban. (ÉKE, nem én találtam ki a műfajmegjelölést.
)
tildy: az is régen volt, hogy én utoljára emlékeztettelek rá (két éve talán?)...
-
Integra
titán
válasz
szuper a hangja, csak eredetiben nézd meg, a byzantium-ban is fátyolos, igazi angol angolja van, üdítő színfolt az angol ajkú színésznők között, a bond-ot is nézd meg, igaz, ebben sokat nem játszik gemma kisasszony, de csodás, szexi
irígy is vagyok craig-re, tuti megfektette privátban...
a byzantium után azt remélem, hogy komolyabb hangvételű filmeket is kapni fog még, mert jól áll neki nagyon.Tim: akkor mondd melyek voltak, mert kíváncsi vagyok, amit eddig láttam, abból a byzantium volt a legjobb messze
-
Integra
titán
válasz
parandroid #41776 üzenetére
szerintem nagyon pöpec kis film lett, kellemes csalódás volt, tocsog a vérben, jó maszkok, szerethető és rendkívül antipatikus karakterek.. és igen, gemma... huhh, nézd meg a byzantium-ot, ő a főszereplő a lánya mellett, meglepően jó színésznő. én mondjuk azóta imádom, amióta a quantum of solace-ban megcsodálhattam a hátát meztelenül vörös hajjal... istennő -
Integra
titán
válasz
parandroid #41770 üzenetére
nem tetszett? pedig ahhoz képest, hogy gyerek mese, tök jól trancsíroztak meg beleztek benne
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #41756 üzenetére
Ha nagyon nem muszáj, nem lesz francia autóm.
Az autóvásárlási szokásokról annyit, hogy 90%-ban csak BMW áll itt a ház előtt. Fő a kreativitás és az egyéniség.tildy: Azt még meséljétek el, hogy mikor láttatok utoljára az autópályán fekvőrendőrt. A román és az afgán pályákat nem számítva ofc.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #41756 üzenetére
1-es BMW nagyon drága még, S2000-nél is drágább. Peugeotból a 307CC tényleg szép, csak kérdés, hogy Vakvarnyú barátunk mit keres. Ha a vezetési élményt is, akkor azt abban nem nagyon talál.
Illetve a 2F szabály: franciát és Fiat-konszernt nem veszünk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
parandroid #41715 üzenetére
jég is lesz? nemááá
-
Integra
titán
válasz
parandroid #41700 üzenetére
akkor magyarázd meg a többi "félkegyelműnek" (direkt nem használok ilyen szavakat, mert amúgy a vita partnerek igenis alapvetően okos, eszes emberek, akiket csípek), hogy ne adjanak a számba olyat amit nem mondtam, mert nem nyelem le. nyílván rád inkább hallgatni fognak, mint rám
és van itt egy érdekesség, ami nagyon jól megfigyelhető. a tömegpszichózis. nagyon érdekes téma amúgy, imádok ezzel foglalkozni.
sajnos nem lenne egyszerűbb beismerni, mert ez szimpla tömegpszichózis lenne és annak meg nem engedek, főleg mert nincsen igazuk, amúgy engedek, mert tudok és szoktam is bocsánatot kérni ha hibázom.
óriási különbség egy szövegértelmezési hiba megvitatása és az, hogy ennek a másik fél a bizonygatására tömegpszichózist alkalmaz. látod, bandus is ezt tette a végén, fel sem tűnik neki, már másra hivatkozik a saját vélt igazának bizonygatására, mert most már maga sem biztos az állításában, hogy az úgy van pontosan. ilyenkor hivatkozunk gyorsan a bennünk dolgozó egó miatt egymásra, kvázi megerősítést szeretnénk. más is írhatta volna korábban, most éppen ő volt az első. aztán te is ezt említed, illetve erre hivatkozol. törvényszerű, hogy kijön a sok akarata, véleménye az egy/kevés ellen.
nos, én ennek nem hajolok meg. és bárki aki meghajol, az hibázik. a tömegpszichózis nagyon veszélyes dolog és a tudatlanságból fakad legfőképpen, illetve az egóból. nem szándékosan történik ez, hanem egyszerűen a csoport, mint egység így működik. megtalálják egymást az azonosan gondolkodó emberek és máris közösen képviselik az álláspontukat, ami egyáltalán nem biztos, hogy ettől még helyes érveléssel működik. ebből lesz a tömegpszichózis.
felőlem 50-en is mondhatják ugyanazt, vállalom. lehet kopterezni nyugodtan, lehülyézni ha éppen valakinek ehhez van kedve, ezek a dolgok sosem érdekeltek. vagy lehet azt is mondani, hogy nem értetek velem egyet, szerintetek nem úgy van, de egyet elismertek, kiállok az igazamért, ilyen vagyok, ezt képviselem, fogadjátok el.látod?
netezés helyett neki állj neki hajtani, 3kg is sok, 15 kg meg egyenesen rengeteg, és mocskosul befolyásolja a tested és az életviteled, a szokásaid, a szexuális életed. de igazából a lustaság és a kifogáskeresés és az önigazolás az, ami a legnagyobb ellenséged, hogy nem csinálsz semmit.
valószínű még nem jutottál el oda, nem vagy a legalján ennek a folyamatnak, hogy azt mondd, hogy na most már elég, változás van és ezt tényleges cselekvés követné. ha megtalálod magadban azt a motivációt, a mozgató rugót, ami nálad ezt kiváltja, onnantól csak felfelé megy az út és egyre jobb lesz. csak rajtad múlik, úgyhogy hajrá, keress egy képzett rkc/sfg oktatót és állj neki, izzadj, szenvedj, harcolj. 2-3 évre szükséged lesz, de meg is lesz az eredmény. ez nem megy egyik napról a másikra. viszont közép és hosszú távon csodákra képes az ember, ha kitart és hisz és akar és legfőképpen cselekszik
úgyhogy hajrá!ennek örömére le is darálom a mai golyós adagom gyorsan, mert a zsír az ellenségünk
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #41644 üzenetére
Nincs ilyenekre időm, beülök és megyek
Hosszabb úton ha vannak velem akkor úgy van ahogy írod, 1-es meg 2-es fokozat leghidegebben és pont jó. Úgy 30 fokos kinti hőmérsékletig + derült időhöz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #41604 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #41528 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #41420 üzenetére
mivel nem volt játszópajtásom és semmi kedvem nem volt futni vagy izzadni bent a szobában a belltől, egy lehetőség maradt: kimentem kosarazni és nagyon szépen elfáradtam. így aztán jól megérdemeltem ezt a hangot: ccc-sssssszzzzzzpakk!
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #41317 üzenetére
Én is kaptam el ilyet, gyógyszert sem tudtam bevenni, az is visszajött pár percen belül. Ügyelet, No-Spa és még pár féle gyógyszer injekció formájában be. Másfél nap múlva elmentem autóval Belgiumba.
ladybug: az említett esetben nekem is a hideg kólát (csak Coca!) tanácsolta az orvos.
-
safbalesz
csendes tag
válasz
parandroid #41261 üzenetére
az MH-t nem arra írtam példaként, hogy független, hanem arra, hogy napilap
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid #41264 üzenetére
nagyrészt egyetértek, kivéve, hogy az albacomp ne lenne jó példa.
attól, hogy egy cég a politikai zavarosban halászik, nem kizárt, hogy munkahelyeket, értéket teremt. -
jeges
senior tag
válasz
parandroid #41261 üzenetére
én már mindent és annak azellenkezőjét is el tudom képzelni, de...
azt gondolom, vannak az egyértelműen jobbos, balos, etc lapok (pl hetiválasz, hvg, etc...), ill van egy nem annyira elkötelezett vonal, amelynek fontosabb saját hitelessége, mint a politikai oldalakhoz kötődés. magyar példát inkább nem is mindanék, külföldön sztem ilyen az economist. persze valamelyik politikai oldal ezt is nyilván megkérdőjlezi. mindegy, én így látom. -
saelin
veterán
válasz
parandroid #41220 üzenetére
Ezt jól példázza az, hogy ismerősöm munkanélküli lett. Több hónapig volt állás nélkül. Megkérdeztem keres e munkát, a válasza meg ledöbbentett: "Persze, havonta eljárok a munkaügyibe és olvasom az újságokat." Amikor meg megkérdeztem, miért nem keres neten, akkor azt mondta, hogy nem ért ő ahhoz... Csináltam neki egy tiszta mail-t, beregisztráltam neki és próbáltam tanítani, hogy máskor egyedül is menjen neki. Hát mit ne mondjak, elég emberpróbáló volt. A biztosíték ott pukkant szét, amikor önéletrajzot kellett volna írni! Azt sem tudta, hogy kell kezelni az office-t, de ennél még durvább volt az, hogy nem tudott önéletrajzot írni... Nem tudta hogy kell kinéznie formailag. Az illető 23 éves, aktív fécbúkos. Még diák korában csak nálunk látott pc-t és infó órán. Nyilvánvaló hogy ez okozta a "tehetetlenségét".
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #41217 üzenetére
hasonlítsunk, persze.
de tegyük hozzá, a gyerek nem attól lesz okosabb, ha kap ipad-ot. -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #41209 üzenetére
köszi.
amúgy a vicces, hogy néztem az úszást úgy fél 8-ig, de az szerepelet a műsorban, hgoy "úszó döntők". vizilabdát nem írtak. Azt hittem, vasárnap lesz, tradícionálisan. -
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #41188 üzenetére
Ha mindenki benne van, akkor mégis ki törekedne a korrupció felszámolására?
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #41084 üzenetére
Szia Mikrobi!
Vigyázz, nehogy lecseréljen a 'zasszony..![link]
-
Dumas
csendes tag
válasz
Erről ez jutott eszembe: [link]
(#41087) BlacKSouL : "Megsz*pattam a női vízipóló csapatot..."
Szerintem most sokan irigykednek rád
-
bobsys
veterán
válasz
Az alkohol jövedéki termék, ez simán adócsalás így...
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #40951 üzenetére
azt is megtapsolom, aki ezekben a házakban huzatot csinál. direkt se tudok
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #40836 üzenetére
-
válasz
parandroid #40773 üzenetére
sajnos :/ remélem nekem nem sokáig, és hamarabb sikerül innen lelépnem, mint terveztem. ez ideálisan egy év még, ha minden összejön.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #40694 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #40688 üzenetére
HI!
nekm 91km/h atlagra volt 5.3l/100km, az osztrak-nmet kortura otopajjaira meg midnig hozta a 6l-ert pedig 120-130kozott az ora es fwentebb muikor kivanta
az hogy 110nel nemlesz meg az 5, de 90-100kornyekn szinte bisztosudv
neduddki
mod: Setit ezt a vacak r18asst szeretnem enlarni egy 7gen accors komibana, hajdevauuuuuuuuuuu
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #40680 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pedig igaz.
Azt mondjuk nem írja, hogy 500 km-re vonatkoztatva..Nekem ez jött ki Szfvár - Poreč távolságon, légkondi nélkül:
És ez pedig a teljes Szfvár-Porec-Lanterna- Novigrad-Vrsar-Porec-Lanterna-Porec-Lanterna- Porec-Starján útvonalra az utolsó P-St szakaszon végig légkondival. Hozzáteszem azonban, hogy a középső Novigrad-Porec szakasz végén 5.1-es állásról indultunk, és az ottani utakon nem volt légkondi.:
130-al ez olyan 6.0-6.2-re jött volna ki.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pedig van benne igazság, de nyilvánvalóan egyedi dolog, ami számos paramétertől függ:
-az autó tömegétől,
-légellenállási együtthatójától
-az autó motorjának és váltójának karakterisztikájától (nyomatékcsúcs, teljesítménygörbe, váltó-áttétele)Mondjuk a Suzukim 90-nél eszik 4,5-5 litert. 120-130-nál 5,5-6, padlógázzal (ami praktikusan 150) pedig 7 litert. Arányosíts.
Annyiban feltétlen igaza van, hogy hacsak nem egy Budapest - Frankfurt távon mész, abszolút nem éri meg gyorsabban menni, mert mondjuk egy Bp - Nyíregyháza távolságon kb. 14 percet nyersz, ha 150-nel mész, és nem 130-cal, illetve 34-et, ha 150-nel mész és nem 110-zel, és közben tényleg többet fogyasztott a kocsid.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #40565 üzenetére
Más helyen már köszöntöttem.
-
Lipton
őstag
válasz
parandroid #40406 üzenetére
Nem sikerült értelmezi amit írtam.
Nem szeretem az ilyen multis általánosítós szöveget.
1. A multik inkább fizetnek utánad adót és fizetnek be bármilyen egyéb adót szember a "hazai kisvállalkozókkal". Lehet mondani sok mindent, de még így is jobb körülmények vannak mint az előbb leírt helyen (bejelentés, adók, munkaruha, cafeteria, stb.)
2. Miért hasonlítassz más országokhoz és az ottani (bér)szinthez? Menj oda, tanuljad meg a nyelvet, előtted a lehetőség.
3. Adó és levonások: ahogy meg is jegyezted, nem a munkáltatón múlik. Vagyis talán egy kicsit igen. Amennyiben mindenki mindenhol minden adót befizetne akkor lehet jobban eloszlana a teher (na ki fizet kevesebb adót? ki csal a köznűvekkel? stb.). Amúgy ameddig az átlag ember inkább megvesz bármit számla nélkül addig miért várja el, hogy szemben befizessenek mindent, stb.A magyarországi HR-esek erős általánosítás. Ugye a kisvállalkozó nem érezteti, nem "jelent ki év ején mert mondjuk az építőiparban nincs munka", stb. Haver ismerős duma nem multi vagy nem multi kérdés.
Nem tudom mitől ez a nagy megkeseredettség, de a HR nem mindenhol "aljasult le".
EQMontoya: hosszú távon és alapvetően. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy bármennyiből meg lehet élni, hanem hogy a motiváció nem csak a pénzről szól
Integra: Maslow bullshit? Pont neked kellene tudni ilyen tapasztalattal, hogy azért nagy igazság van ebben.
-
válasz
parandroid #40228 üzenetére
mélységesen egyet tudok érteni veled
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #40203 üzenetére
Kb két éve még nem volt kialakítva mozgássérült parkoló a reptéren.Azt FB-on a sok panasz miatt,gyorsan kialakították jó messze a bejárattól.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #40108 üzenetére
nekem egyedül a net amit én fizetek, ezt is csak most. mint bérlő sosem fizetném számláról, még a végén évek múlva betalálnak ha esetleg valaki más nem fizet. csekkel meg nem állok sorba. mint tulaj meg nem szeretném ha ott függene a fejem felett, hogy befizettek-e szépen mindent. persze alapból nem vennék lakást, hogy kiadjam, szóval ez részletkérdés
az is igaz mondjuk, hogy majdnem mindig olyan helyen laktam, ahol korábban ott lakott a tulaj, így értelem szerűen be volt állítva nekik, kényelmesebb mindenkinek szvsz.
egyházadóhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy nem véletlen mondják hogy a legnagyobb maffia a világon.
bandus: sztem a nyelvvizsga nem igazán számít a legtöbb helyen, csak tudjál annyira amennyire kell, vagy inkább jobban (tőlem itthon se kérték tavaly, pedig erősen kellett a melóhoz, bár az is igaz, volt egy 40-50 perces angol interjú) szerintem egy felsőfokú sem jelenti azt, hoyg rendesen tudsz egy nyelvet, szóval gyakorlati hasznát alapból nem látom, középfokú meg aztán tényleg nem sok.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #40001 üzenetére
szép munka!
-
válasz
Cöh...
-
concret_hp
addikt
válasz
jah kérem vipeknek mindent szabad
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #39943 üzenetére
Szerintem egy egyirányú utcánál elég egyértelmű, hogy melyik irányból nem szabad behajtani oda (feltéve persze, hogy rendben kint vannak minden megfelelő helyen a megfelelő jelzések).
fokukac: akkor megismétlem: azt találom viccesnek, hogy számodra egy akár súlyos következménnyel járó autós szabálytalanságnál nem az a tanulság, hogy b+, az autós is figyelhetne, hanem hogy a biciklis figyelhetne jobban (abba az irányba, ahonnan - ha a KRESZ-t betartotta volna az autós - nem kellett volna várnia semmilyen autót).
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #39753 üzenetére
amelyik mikroorganizmus megél és szaporodik CO2-nyomás alatt, 1-es pH-n, foszforsavban, az meg is érdemli, hogy megerjessze azt a cukrot
-
Mawyx
őstag
válasz
parandroid #39618 üzenetére
Igértek köcsönbe egy monitort, azzal kipróbálom és ha működik, akkor remélem nálunk maradhat nem előrelátható ideig
Látok nagyon jókat 40-50ezerért, de az a fizetésem fele, elképzelhetetlen, hogy tudjak venni sajnos, apránként se tud összegyűlni annyi, egyszerűen nem megy.
Régen az volt a terv, hogy a 6710b-t megkapják a szülők, magamnak meg veszek egy Elitebookot, de ez még továbbra is csak terv. Az a baj az R50 is ugyanolyan idős gép, jó ha az is kibir 1-2 évet. -
Mawyx
őstag
válasz
parandroid #39546 üzenetére
Én biztosan nem cuccolnék ki külföldre 1 hónapra egy kolléga szintű szimpatikus emberhez, mert az egy dolog hogy tetszik nekem, de nem is ismerem és mi van ha egy komplett idióta, akkor onnan nem tudok hazaugrani mint a szomszéd utcából vagy városból vagy nem lesz vége pár óra alatt mint egy randinak, hanem mindenképp 1 hónap múlvára van haza repjegyem. Mondjuk aki nem olyan csóró mint én, az vesz másnap jegyet és hazajön. Ha nem csak összefutottunk, hanem 8-12 órákat együtt dolgoztunk, akkor ott azért volt lehetöség ismerkedni, az más.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #39530 üzenetére
Elárulod hogyan lehet 110 százalékosan biztosnak lenni ezekben (bár a külsőt azt kipipálhatjuk), főleg alig két hónapnyi ismeretség után, amiből nettó 20-22 órát töltöttünk csak együtt?
De mindegy is, mert a helyzetből adódóan ennyi alapján kell dönteni, nem fog több jutni ha várok, maximum elúszik a lehetőség.
(#39531) NoLF:
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #39493 üzenetére
Nem volt már mit szépíteni rajta. Megtaláltuk a kommunális harmóniát a globális békében.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #39381 üzenetére
Engem tobb boltbol is elkuldtek, hiaba volt nagybetukkel a kartyamon, hogy visa DEBIT, volt olyan hulye penztaros, aki ennek ellenere nem fogadta el. Koln, meg Atterndorn.
Kb az egyetlen hely ahol tudtam vele fizetni az a starbucks volt.Probaltammeg vagy ket -harom helyen fizetni vele, LIDL, ALDI, chipes terminal, egyik sem fogadta el.
Amugy te MAestrorol beszelsz, azt elfogadjak a nemetek. Az osszes tobbivel lehet problema. (UK-ben maestrot szinte be se lehet szerezni)"Amúgy az általad említett németországi POS-okon/ATM-eken valószínűleg nem volt kijelezve, hogy elfogadnának Visa kártyát (nem volt kint a kártyatársaság emblémája"
A vicces, hogy a bolt ajtajan ott volt a visa V jele (ebbol a v betu [link]) , aztan meg sem fogadtak el.2009-ben pl itt sem fogadtak el a raiffeisenes visa kartyam , holott az ajton szinten kinn volt a visa jel( igaz akkor meg nem chipes kartya volt ) .
-
válasz
parandroid #39237 üzenetére
Koszi, talaltam online szamlazoszolgaltatast, teljesen oke lesz.
-
válasz
parandroid #39237 üzenetére
A szerzodes az megvan kulon, elore. Szamlazoprogram egyelore nincs, nem egy 'komoly' cegrol van szo - van egy csomo ingyenes program, de nem tudom, hogy melyikkel legalis szamlat kibocsatani.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #39110 üzenetére
Nemtom olvastad-e egyszer is hogy melegem van, vagy zavar a napfény. Szerintem nem, mert eddig az évben durván 7-8 olyan nap volt, mikor egy kicsit melegebb volt, mint ami előtte hónapokig.
Úgy látom, hogy a többség (100 emberből 99) inkább elvan esőben, hóban, fagyban, szélben, ködben, mint napsütésben, melegben. Végülis inkább jégkorszak közeledik, tehát örülök, hogy a többségnek, vagyis mindenki másnak jó lesz. -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #39090 üzenetére
Jatényleg
a vetkőztetős
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #39055 üzenetére
hi!
de Németország túl tüchtig hely...Lehet nem is lenne nekem való.
Valaki beszólna, hogy 19:00-kor és nem 19:10-kor szoktunk vacsorázni...amúgy jó cikk.
érdekes a gdp-grafikon is (bár ennek a vásárlóerő-paritásos dolognak továbbra sincs értelme, szerintem. Magyarország nem 65%-on áll, hanem ~30%-on, csak azt sokkoló lenne statisztikailag kimutatni) -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #39055 üzenetére
Réka a kisebb, vagy a nagyobb jányod?
üdv, föccer
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #38886 üzenetére
A screenshoton ott a megfejtés, hogyaszongya:
A recent email confirmed your flight booking.
És már kérdezi is, hogy akarok-e updateket a járatról, a járatszám is stimmel. Megnéztem a levelet, a subjectben semmi konkrétum nincs:
Ryanair Travel Itinerary - Don't Forget You MUST Check-in Online and Print Off your Boarding Pass
A járat száma már csak a levélben olvasható. Na mindegy, kissé azért meglepődtem.
tildy: telefont nem használtam a reptéren otthon, itt már igen, de fél órával a leszállás után.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #38368 üzenetére
Nem tudom, találkoztál-e már vele, de asszem, németre is lefordították ám... az se lehet rossz :-)
Ez ilyen májkroszoftos poliszi lehet :-) -
EQMontoya
veterán
válasz
+1. Így jutunk egy a szkenneren át a szkrínsotig.
(Sajnos láttam már így leírva...)
neduddki:
-
válasz
Masodikra +1 szavazat.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #38192 üzenetére
+1
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #38219 üzenetére
játékgépek eltüntetésével én egyébként teljesen egyetértek, meg azza is, hoyg a dohányhoz jutást próbálják nehezíteni, csak a módszerekkel van a baj.
-
válasz
parandroid #38192 üzenetére
az megvan, hogy annak, hogy szerintem bután néz ki a rövidujjú ing, semmi köze ahhoz, hogy ki hol dolgozik?
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #38183 üzenetére
Sajnos visszatérő hibám, amit természetesen másnál egyből kiszúrok.
-
Tim82
félisten
válasz
... will prevail, heggeszt, terrabájt. Beleillik a sorba.
Mindenki elbukik egyszer.
-
tbs
addikt
válasz
EzBakker, 101% Marvin volt..!
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #38124 üzenetére
Előbb-utóbb mindenkinél eljön a pillanat, amikor enged a Sötét Oldalnak. The Sith Empire will prevail.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #37932 üzenetére
hi!
most olvasom, hogy 1,5 millióvla kevesebben vagytok...
mindenesetre akkor még van helyUi. ja, és ahogy nézem, kicsit felhígultak ezek az árják (a népesség 20%-a külföldi származású, hát, ha az a bajuszos fószer ezt tudta volna...)
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #37971 üzenetére
Akkor lehet, hogy kéne egy kalibrálás vagy egy factory reset neki.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37971 üzenetére
Pláne...
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #37963 üzenetére
Szerencsém volt, gyorsan be lett takarva, és itt "csak" meggy (nem cseresznye!) méretű jegek hullottak, szerintem nem lett sérülés az autón.
Nem nagyon érdemes amúgy megcsináltatni, mert az összes horpadás helyén sérül a festék, amikor a horpadást kiegyenesítik, aztán lehet fényezni az egészet...
Nolf: Voltam Szingapúrban, Malajziában két helyen (Kota Kinabalu és Kuala Lumpur), valamint Balin (Denpassar). Láttam én is érdekes dolgokat, van jó pár képem.
Garázs is van, csak nem itt, és ott más autó áll. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #37958 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #37875 üzenetére
Egyébként a pár napos esővel nincs bajom, az, hogyha 2-3 napon át nyugodt, felhős esős idő van, stabil légkörrel, az valahol tulajdonképp lenyugtat, de ami mostanában megy, ment, az gáz.
Köszi, na és a klasszikus német ezt hogy mondja?
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #37608 üzenetére
Megneznem ahogy a del-afrikai xhosa nyelv (ami a del-afrikai koztarsasag 11 hivatalos nyelve kozul az egyik) csettinteseit hany ezer ev utan tanulnad meg
egesz egyszeruen a kulturalis es nyelvi kulonbsegek miatt bizonyos nepcsoportok majdnem keptelenek bizonyos hangok kepzesere, es te is pont ilyen vagy. Meg en is. Meg mindenki mas, ugyhogy fogadd el
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #37557 üzenetére
Ez nyilván nem neked fog szólni: szerintem mindaddig, amíg hímnemű egyedek* nyilvánosan tárgyalják azt, hogy nőnemű egyedek "hány patront érnek" és a többi, ugyan ne "kurvázzanak" le egy nőnemű egyedet azért, mert változatos szexuális életet él és nem prűd azt a nyilvánosság elé tárni. (Na jó, a könyvírás/műsorokban nyilatkozás stb. azért egyértelműen aprópénzre váltás, persze, de ez legyen a könyvíró/nyilatkozó ügye, hogyan számol el ezzel - meg az esetleg megharagított exekkel/szeretőkkel.
)
* Szándékosan nem szeretném használni a kontextusban a "férfi" és a "nő" szavakat most.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #37548 üzenetére
Köszi.
No de akkor uraim, Szepesi Niki magánélete legyen mindenki legnagyobb problémája.
-
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #37548 üzenetére
meg rajtuk kivül a sexmániásléte miatt bőven tul lehet a 100on ergo egy ribanc....
az nem árt ha egy csaj tapasztalt és tudja a dolgát mert megtanulta.........de jobb ha inkább a dsn.ével vele született és nem másik 50-100 péniszen tanulta mega minőségi dolgokat.
-
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #37545 üzenetére
na de szépen leírtad.
hát egy pasi cisnál ilyet arra is azt mondanák egy köcsög...
de tényleg nő részéről gáz...
ok értem szabadelhatározás csak van egy szellemi szabadságot korlátozó/elboritó tényező....amikor a nőknek viszket... a pasiknál meg mikor áll a cerka.ilyenkor nem tudnak jozanul dönteni és lehet később megbánják.de mint láthatóa hölgyemény tehát nyiltan vállalja hogy ő egy ribanc.gratula.neki.akkor adja mármega teloszámát is a könyv elejére.majd ha arra járok és unom magam én is beugrok egy csapolásra. -
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #37545 üzenetére
Szabadelvueknek mindig Catherine Millet: Cathrine M. szexualis elete cimu konyvet javaslom elolvasasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest