- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Se az en se a feleseg csladjaban nicsnen ketto keresztnev. Most mar van
Csak ugy bele a topicba, holnap csinalok fenykepet a suiterol ahol vagyunk mind a harman a kovetkezo ket napban.
Addig is tenyleg ilyen volt a szuloszoba + egy zuhanyzos furdoAki nem enged ki a szuleszetrol ha van nalad egy ujszulott
Folyoso ahonnan nyilnak a szobak
-
De mitől szigetes a szigetes? o.O Eddig a háztól való szigetszerű elválasztásra gondoltam, de egyenlőre nem igazán érkezett sehonnan válasz
Közben az ms sql server 2008-al küzdök juhé
Érzem, remek témaválasztás volt, ha ebbe a szakdolgozatba nem bukok bele, akkor az kész csoda lesz
(#47516) EQMontoya
Humán erőforrás manager akarok lenni, akkor beszólhatok mindenkinek(#47517) Tim82
Hmm erre nem is gondoltam, akkor a trapéz szerű oldalak miatt szigetes? Na ez lett volna a legutolsó dolog, amire gondoltam volna. Akkor viszont tényleg elég problémás, ha átálltak a simára -
Tim82
félisten
A Nexus 7 nem magamnak szánva merült fel korábban, hanem amikor azon töprengtem, hogy a szüleimnek mi volna a legalkalmasabb számítástechnikai eszköz - laptop, asztali vagy tablet (melyikkel barátkoznak meg legjobban). Nálam elég egyértelmű volt, hogy kell a 4:3 képarány a viszonylag kis súly és méret mellé + beépített 3G.
Mondjuk eléggé el is vagyok maradva a "júzerbarát számtek cuccokat a szülőknek" projecttel, bár megvan anyám laptopja, meg apámét is fel fogom bővíteni, ha megérkezik ahhoz eBay-ről az adapter végre (régi noti, IDE vinyóval, adapterrel viszont megy bele mSATA SSD).
-
parandroid
félisten
Melyik Nexus 7? A régi, vagy az új?
Csak mert az 500MB RAM és az 1GHz-es proci nem tűnik annyira izmosnak 290 EUR-ért (16GB-os verzió), mint 260-ért (32GB-os verzió, mert perpill csak ez kapható) a 2GB RAM és a 2,3 GHz-es négymagos proci + dedikált videóvezérlő. Jó, tudom, hogy szénné van optimalizálva az iOS, de ekkora különbséget nem hiszem, hogy be tud hozni.
Mindemellett az új N7 felbontása sem marad el semmivel egy retina kilejző mögött.
p
-
BlacKSouL
addikt
SzerintemBiztos, hogy nem ez a típus, de a mi HP ProBook-unkkal egyszerre vettek menedzser kolléganőnek egy ilyesféle Samu gépet. Az mondjuk nem tapis, viszont i5 procival, világító gombokkal, 1T vinyóval volt. valami 320k HUF körül(a mieink SSD-vel +vinyóval i3-al, és folyamatos service supporttal voltak 230k) Olyan nagyon fancy kis gép, de nem tűnt gagyinak.
Na az a gép 4x volt már szervizben, cseréltek benne már szinte mindent, és időről időre rájön valami rapli, amitől használhatatlanná válik. És már 3x lett újrahúzva a W7 rajta. Mázlija, hogy a vinyó mindig megmaradt.
Hozzáteszem a mi HP-nk sem szent. Valami miatt mind a kettőnek akad a numpad 0-ja, mintha alá lenne szorulva valami. A fémkeret a billentyűzet körül válik el vékonyan. A hangkártyával kapcsolatos bármilyen műveletre meg átmeneti fagyással reagál, hangerőt emelni pl. csak 10 sec után tudok.
De nagyobb gond nem volt vele. Egyszer még az ablakból is leesett a táskájában, azt hittem kapa, de semmi baja.
Ez most csak úgy eszembejutott. -
Magamnak folyamatosan nézem az EliteBook8560/8570 és Latitude 6520 gépecskéket (jah, égen-földön nincs 15,6-os, majmolják a 14,1"-eseket, de az a num rész hiánya miatt kiesik). Most ismerősök számára a 2530P pont jó lenne, csak UK ebay.ről nem postáznak.
#47385 Integra: A TP se akkora állat, még mindig bumfordi, és a num részt kihagyják normális méretnél is. T61 után nincs normális széria, talán még a T400/T500 visítva belefér, de amit most művelnek, főleg az Edge széria... inkább ProBook 6-os széria, vagy EliteBook 8-as.
#47393 Crytec210: Szoktam teázni, zöld teákat bírom
. Kávézni egyáltalán nem
.
-
Integra
titán
kiscsillag, nem tudom feltűnt e már, de nem vagyunk egy kategória, ha vérszívásról van szó, abban meg pláne nem
látszik, hogy fogalmad sincsen arról mit mondok, puffogsz bele a levegőbe, a szokásos sértett stílusodban, pedig két görcsös bizonyítási kényszered között azért odafigyelhetnél egy-két tanácsra, javaslatra, lehet, hogy van közöttük bizony okos gondolat. de nem, inkább mutasd meg a frankót, szenvedj csak tovább, engem nem zavar, meg vedd meg ezeket a filléres ipari hulladékokat, kapsz hozzá 2 év jótállást és már be is tömték a szádat vele
belemehetünk az okos részbe is, de hidd el, nem jönnél ki belőle jól, úgyhogy lépjünk inkább -
FehérHolló
veterán
Azért remélem érzed, hogy ezer felhasználó fölött a "mindenki aláírásába céglogót" megoldás milyen plusz tárolási és sávszéligénnyel jár együtt.
Azt meg nem teljesen értem, hogy egymás között, cégen belül miért küldözgettek rendszeresen marketinges leveleket (főleg te, fejlesztőként), de ez biztos az én szegénységem.
Nálunk ez úgy megy, hogy a marketingesek egy külön homokozóban dolgoznak együtt, a cégen belüli marketinges mélek pedig röviden leírják, hogy miről van szó, majd átirányítanak az intranet megfelelő részére, ahol minden színes-szagos. -
parandroid
félisten
"siman be tudom allitani, hogy marketing-emailbol a felhasznalo csak plain-textet lasson, nem gond, csak erdemes-e?"
A jelenlegi internetes roaming-díjakkal szerintem megvan ennek is még a jogosultsága. Illetve ismerve azon professzionális marketingeseket, akik szeretnek a marketingleveleikben néhány 4 MB-os képet, esetleg úgy ahogy van, egyben, képként beillesztett üzenetet küldeni: igeni nem rossz dolog az a plain text only alapbeállításként.
Mondom ezt a user-oldalról, különben fogalmam sincs, miről beszéltek, de a Lotus Notest például userként kimondottan nem szerettem - igaz, 2011-ben frissítették talán 2005-ös verzióra a rendszerünket, addig valami 90-es évekből ránk maradt változatot használtunk...
p
-
> Mielott ramsutne valaki: nem mondom ra hogy sz.r, en csak nem ertem, miert KOTELEZO sok helyen. Miert nem lehet mas klienst hasznalni exchange-el.
Mert a Thunderbird meg a Mail nem kezeli az Exchange azon funkcioit, amit egy kozepesebb meretu cegnel altalaban rendszeresen hasznalnak. Ott kezdodik, hogy naptar. Aztan folytatodik ott, hogy szavazasok. Folder-archivumok. Es meg sok-sok mas. Az Exchange nem egy mail szerver, annal sokkal tobb.
De ha csak a leveleknel maradunk, akkor is pl. a szerveroldali filterezes, message recall, blablabla.> Nem, a startupunk tobbnyire thunderbirdot es Mail-t hasznal.
Nincs ezzel semmi gond, van, aki meg nem hasznal brancheket a verziokezeloben, mert haromfos rovidgatyas ja'vaszkriptedialashoz nem kell, de ettol meg nem kell azt gondolni, hogy a p4 meg a git fejlesztoi hulyek. If you see what I mean.
-
Az orange mocha az lehet jo ital, de a kave minosegere nem lehet belole kovetkeztetni. Kicsit olyasmi, mintha megprobalnad kitalalni, hogy a pinceporkoltbe darabolt T-Bone steak vajon milyen marhahusbol van. Vagy mintha tejes-cukros teat csinalnal Darjeeling-bol -- ott is kb. tokmindegy, hogy mi az alapanyag, ugyis az izesites a lenyeg.
-
Tim82
félisten
Ha a Motorola Moto G jó lesz és valóban olcsón meg lehet venni, lehet, hogy majd megkérlek egy szívességre...
De ez persze nem most novemberben esedékes.
-
semmigond, nem is vagyok biztos benne, hogy kell nekem, inkább csak viccnek szántam
mennyi egyébként UK-ben? jah, meg tudom nézni, 200Ł, itthon azthiszem a belépő szint 85k-tól indul, az azért jelentős különbség.
@: nahigen, elég szép levonásokat kell lenyelni, pedig ugye csak egykulcsos az adó. ha maradt volna a kétkulcsos, pont akkor lenne kevesebb, nem?
-
-
BlacKSouL
addikt
..meg egyébként is gondolta a franc...
De említhetném a 280k-s Samsung Smart légkondit, amiben dupla panelcsere oldotta meg a hűtés leszabályozási határ problémáját. Pedig Samsung csúcsmodell. Nem a jobbak közül való, hanem a csúcs. A neve is Jungfrau Flagship. Még wifin is lehet vezérelni, csak épp 350W alá nem ment a hűtés, és ha magától kikapcsolt, akkor csak áramtalanítás után kapcsolt vissza hűtésre a kompresszor...
-
Értem. Az se rossz. Használjátok egészséggel.
#46977 Integra: Szerencse hogy utóbbi pár hónapban Mafia 2-n kívül nem játszottam mást, nem igazán köt le. Persze GTA V majd... talán. Pár és TP W-re felesleges cserélni, bár Probi előtt TP T510-esen gondolkodtam, de a numpad hiánya meggyőzött.
-
bobsys
veterán
-
Tim82
félisten
X220-nál valami 15 órás üzemidőt állított a Lenovo marketingkampánya, ami persze bőven nem igaz, de azért felhasználói visszajelzések alapján (ha nem az i7 CPU-s verzióról van szó) a 6-7 óra bőven kihozható belőle aktív használattal a 6 cellás akkuval is, SB ide vagy oda.
Az X220-mellékszáltól eltekintve tényleg gáz, amibe belefutottatok.
-
Tim82
félisten
mert ami sulyban oke (x230) az mar £999-1200. Ezert. Annyiert meg mar inkabb mac.
Használt, de még bőven garis/refurbished X220 nem játszott volna? Hardveresen azért a Sandy Bridge talán még bőven elég mindenre Esmeinnek is, az X230-nál biztosan számottevően olcsóbb és még jobb is a billentyűzete (még a "régi" kiosztás, illetve nem szigetes).
Egyébként ha jól rémlik, a Yoga koncepciója eléggé új, szóval simán lehet tipikus első szériás probléma (= valamit elqrtak a tervezők a "360 fokban kihajtható kijelző" körül...). A gyártó hozzáállása persze nagyon gáz, de nem egyedi eset, nem csak ennél a gyártónál.
-
parandroid
félisten
Igazából én mindig HP-t vettem, de a Dellek felsőkat. szériái is jók. A gond ott kezdődik, hogy üzleti gép, vagy szép színes-szagos, csili-vili, mert mindhárom gyártó ontja a mocskot az üzleti szériák mellett. Nem mintha újabban képben lennék laptopügyileg, pillanatnyilag még saját laptopom sincs, meg igényem se nagyon rá.
Az Ideapadnak viszont amúgy sincs különösebben jó híre, mondjuk ismertem olyat, aki szerint az Acer belépőkategóriás gépei elsőrangú darabok, meg olyat is, aki elégedetten használt évekig egy FuSi Amilot.
p
-
én nem sokallom, csak fájt, hogy eddig 3850 helyett ennyit fizettem
majd jövőre kifizetem cafeteriából.
meg ahogyan írod is, nekem nyilván nem sok, meg nem tétel, aki bolti eladói munkát talál a város másik felén, és ki kellene fizetnie a bérletet, neki nyilván igen, és valahogy megértem, hogy bliccel. de valóban jobb lenne a zónás bérlet bevezetése, akár ha csak 2 zóna lenne.
-
fokukac
nagyúr
ahhoz képest sok, hogy nem akarom összvonalasan használni, mert sosem fogok vele kimenni rákosborzasztóra...
Zónás bérlet meg nincs.
Mondjuk 5 ezerért megvennék egy csak a Hungárián belülre vonatkozó bérletet, de olyan úgyse lesz.Más téma: nagyon jó csapat ez a Lotus.
nem méltó a régi névhez... -
okes, alairom, hogy hulyeseg volt a reszemrol, valamiert abbol indultam ki, hogy mar kenyerre sem futja, ami teves feltetelezes.
nyilvan ez mar utolso utani lehetoseg, amikor se mekiben, se epitkezesen nem tud munkat szerezni az ember. el nyilvan nem vallalnam, nem tudok elkepzelni szerencsere olyan elethelyzetet, hogy erre legyek raszorulva.
-
Integra
titán
valóban, de ez is a tapasztalattal jön. én is megszívtam, végig csináltam, szenvedtem, anyáztam és mindenkit és mindent okoltam a saját kudarcomért, csak magamat nem, hogy mért nem kaptam meg x meg y munkát, hiszen én voltam oda a legjobb az überalles, evidens... oszt lám, mégsem
-
Tim82
félisten
Leginkább szolgáltatói gebasz. Push értesítésekkel voltak/vannak gondok (Facebook, Viber, Whatsapp), sms-sel nem, legalábbis emlékeim szerint. (Nekem még sosem volt olyan, sem LG Optimus 7-en WP7.5-tel, sem Nokia Lumia 520-on WP8-cal, hogy sms-t vagy emailt késve kapjak meg. FB értesítést igen.)
-
EQMontoya
veterán
Hát, nekem azonnal megjön rá minden. Igaz, Samsung WP.
Droidnál az volt a bajom, hogy állandóan elment a hang, megszakadt, füllel megnyomtam a némítást vagy a hívástartást, szóval mindenre fasza volt, csak akkor volt gáz, ha telefonáltam. Nekem meg a telefon alapvetően továbbra is telefonálni kell.
-
Integra
titán
szerintem is jobban teszed.
(mai napig van, hogy sms késik, akár órákat is. nem csak wp esetén, android vagy ios esetén is bármikor előfordulhat, ez a legtöbbször szolgáltatói "akadás" miatt van, ami a bug-ot nem zárja ki természetesen. de a végkövetkeztetésed az tényleg szimpla butaság.) -
fokukac
nagyúr
amúgy, ha már régi csúcsmobil.
A Nexus S-t apámnak adtam. Letakarítottam róla mindent, ami felesleges, az összes szart, ami lassította, és így meglepő módon gyors lett!
Próbáltam apámnak tanítani, érdeklődött iránta, persze, az idő dönti el, hogy tényleg fogja-e majd érdemben használni az okos részét.
Ui. tényleg, azt mondtam, hogy múlt csütörtökön 3 órát töltöttem azzal, hogy a 11 éves Nokiájáról átmentegessem a kib…tt névjegyeit? Agyrém a nokia.
-
Integra
titán
ezt akkor is pontosan lehetett tudni, hogy nem képes rá, illetve, hogyan működik. szóval ezért nem szar a wp, és ennek semmi köze a csúcsmodellhez, mert mindegyik így működik. ez szimplán user error...
és ettől még a wp piszkosul jól összerakott rendszer, főleg most. ha pontos akartál volna lenni és nem butaságot írni, akkor azt írod, hogy neked nem jött be a rendszer ezért meg azért, de ehelyett azt írtad, amit -
fokukac
nagyúr
És? Ha van is benne valami, minimum elküldtem volna az anyjába az ilyen osztálytársat. Ész megáll, hogy kölykök ezzel izélik egymást, hogy kinek milyen mobilja van, amikor kb. 1-2 év alatt bármilyen mobil elavul manapság.
Meg kell neki mondani, hogy akkor vagizzál, ha Te kerested meg rá a pénzt, azt' jónapot. : ) -
Hát én is pl. cipővásárlás előtt állok, valami márkás sport kellene amit hidegebb időben is használhatok (én akár télen is abban járok, mert kényelmes), de nem igazán szeretnék 10.000-nél többet költeni rá. (Ja a ballagási ruha az több volt, na de azt még nem én költöttem rá.)
-
hát ez még nagyon az eleje, de köszi
félni nem félek, mert szerintem még Ti sem tudnátok pontosan beazonosítani, akikkel 6-8 éve beszélgetek itt, és végülis sok konkrétumot nem írtam le arról, hogy hol dolgozom, mit csinálok. plusz annak tekintetében meg, hogy az év hátralevő részében valószínűleg minden nap túlórázok, és ma is itt ülök +3-4 órát, úgy, hogy korábban jöttem, nem hiszem, hogy félnem kellene, ahogy Holló úr is mondja, jelenleg nagyobb szüksége van rám a munkáltatómnak, mint nekem rá
persze lehet, hogy tévedek és hétfőn már nem kell jönnöm
főleg, hogy néhány hete meglebegtettem a főnökömnek, hogy jövőre szeretnék 50-80k-val magasabb összeget látni a szerződésemen
-
EQMontoya
veterán
És Mawyx:
Tavaly volt egy időszak,a mikor 1-2 hetente repültem oda-vissza Madridba. Hát, két hónap után a picsába kívántam az egészet. Szűk helyek, rengeteg paraszt repül sok kézipoggyásszal, amitől nem tudsz hova pakolni, aludni sem tudok, mert nem fér el rendesen a térdem és kényelmetlen... Bahh, a Lexussal utazni ehhez képest maga a Nirvana.
-
bobsys
veterán
es (#46317) Mawyx
Felszallaskor meg mindig vigyorgok azt a reszt nemtudom megunni. A tobbi meg, hat, mintha a buszhoz mennek ki
Viszem az ipadot, filmet nezek, neha alszom es termeszetesen elofordul, hogy dolgozom (altalaban hetfon, odafele), mert az utazasbol csak 2 ora szamit bele a munkaidombe, tehat hiaba 12 ora az utazas egy heten attol meg 38 orat le kell dolgozni.
Hetfonkent este 9-kor mar megyek aludni (hajnal 4:30-5 korul kelek), csutortokon ha jovok haza akkor altalaban este 8-9 fele itthon vagyok. Az elso par hetben faraszto volt, de azota megvan a rutinigy nem veszes, fulem is egesz jol birja a repteren pedig mar nem kell sorba allnom, nincsen cipo levetel, laptop, folyadek bemutatas igy az ellenorzesen maximum 5 perc alatt atmegyek ezert ugy szoktam idoziteni, hogy indulas elott max 1 oraval erjek ki igy mire odaerek a gatehez csak par percet kell varnom es szallhatok is be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest