- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát #47968 üzenetére
persze gondolhatod, hogy éppen átbillen, de akkor is, ez mégis olyan achievment unlocked, meghát jó ránézni
bár lehet visszavonják, mert most ment ki egy riport a vezignek, nem éppen helyes számokkal
neked pedig gratula, az már tisztességes összeg
januártól én is megpróbálkoztam egy +20% kérésével, meglátjuk lesz-e belőle valami.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #47494 üzenetére
Ezt akartuk kihasznalni a yogaval. Laptop, tablet egyben. Szuper volt, hogy tabletkent is lehetett hasznalni. Vagy repulon is jo lett volna, kisebb helyet foglal. Nodehat ha egyeb baja van... Egyebkent ma hivtak, csak pont metron voltam. Csak alakul valami, a vegen meg baratsagban leszunk veluk.
A szigetes billentyuzetekkel kapcsolatban : van ahol jol megoldottak, a yogan pl. nem jart millimetereket fel ala a "sziget" . Van ahol meg igen: pl g580. A vicc, hogy ugyanaz a gyarto
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #47314 üzenetére
Van a local replikam a serverrol meg van egy archivom. Aztan a 30 napnal regebbi levelek mennek az archivba, vagy hamarabb ha elfogy a kiosztott 250MB hely es csak gondoltam beirom a keresobe amit akarok es kikopi mindket helyrol a talalatokat. Hat nem
Majd ha egyszer raerek felhivom a helpdesket -
válasz
Viszlát #47248 üzenetére
Braun v philips es sajna ebbol sem az olcso, ft-ban a 30k-s sem az igazi, ha sima arcot szeretnel borosta nelkul. Minimum a braun series 5 kell neked, de szerintem inkabb series 7, ez olyan 70-80k. Alternativa meg a philips hasonlo aru darabjai. Sajna arra nincs aranyszabaly, hogy a korkeses v a rezgokeses jobb-e, en as utobbit preferaltam. De mostmar 4-5 mm-es borostanal nem megyek lejjebb, es igy megteszi egy olcsobb philips szakallnyiro is.
-
válasz
Viszlát #47248 üzenetére
Felejtsd el a Remingtont szerintem. Ketfele villanyborotvat lehet venni: Philips es Braun. A Braun simabbra borotval, de pont ezert van, akinek jobban irritalja a boret, mint a Philips. A Philips elonye, hogy gyorsabb es az emberek jo reszenek kevesbe irritalja a boret.
Ha nem gond a kis borosta es nem eros az arcsszorzeted, akkor csinalhatod azt, amit en, hogy egy jo minosegu hajnyiroval borotvalkozol, nekem ez eleg, mert vilagos szinu az arcszorzetem, szoval nem igazan latszik. Ja, de most olvasom, hogy ez nalad nem jatszik.
Ja, es hagyj az uj borotvanak kb. masfel hetet, altalaban stilusvaltaskor par napra vorosodik a keped, de valszeg megszokod.
Szerk.: nem igazan erheto el olyan eredmeny elektromossal, mint hagyomanyossal. A Braunok vannak a legkozelebb hozza.
-
BlacKSouL
addikt
-
Integra
titán
válasz
Viszlát #47126 üzenetére
nem lehet őt elítélni ezért. nagyon sok embert hallok, akik hasonlóan gondolják, teljes meggyőződésből. és itt nem is az az ijesztő, hogy így látják, hanem, hogy meg sem kérdőjelezik ami megy. a nyílt lopás a haverokkal sem zavarja őket. annyira zsigeri gyűlölet van, hogy dögöljenek meg a komcsik, hogy az sem zavarja őket, hogy rég nagyobb elvtársak lettek már a régi garnitúránál. de ők persze jó komcsik. így megy ez.
nekem ezt nem veszi be a gyomrom, mégis, tetszik vagy sem, piszkosul jól csinálnak valamit. 2 generációnak kell kihalnia legalább, hogy valami változás legyen a fejekben, hogy az végre társadalmilag is mérhető legyen. -
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #47106 üzenetére
Nos, Legolas kicsit bepoccent, megy vissza a masina . De elotte csak ugy a maga lightos, kedves modjan ir egy levelet nekik, hogy vajon felfogtak-e, hogy mi a problema?
Amugy itt van mellettem ket alma, mindketto bekapcsolva, meg se nyikkan egyik se, ez meg itt hangoskodik. Kicserelt ventillatorral....
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #47006 üzenetére
Nálam egy sansung wb750 járt tesztelésre, de olyan szinten lassú volt a nagy zoom miatt, nem birtam kivárni ahogy állitgatta magának a lencsét, hogy 1 nap után visszaadtam, hogy nekem ez nem kell. Vettem egy olyat mint volt Nikon S3500, de az S3000 jobb képet csinált. A megapixel háborúkban mintha nem lenne jobb a kép, sőt. Nikon 6100, 9100,9300 voltak a kiszemeltek, voltak jó áron utolsó példányok, de a nagy zoomosakról letettem.
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát #45484 üzenetére
Vett diploma, vagy egyéb papír mindig csak falidísznek jó, de ettől függetlenül lehet, igen. Meg jogosítványt, meg nyelvvizsgabizonyítványt, meg bármit. És sok helyen el is fogadják, mert fogalmunk sincs róla, hogy néz ki az eredeti, vagy eszükbe sem jut ellenőrizni. Én is ismerek olyat, akinek van így nyelvvizsgája, nem is volt olcsó. Mondjuk az adott nyelven meg sem tud szólalni, de ez legyen az ő problémája.
p
-
-
válasz
Viszlát #45230 üzenetére
Tömegközlekedés lényegesen rosszabb itthon. Mostanság heti 2 alkalommal, nagy ritkán 4* járok vonattal, és nem volt még olyan alkalom hogy ne késne 5-10 percet minimum. Ugyan ez elmondható a buszközlekedésről is, az nem hogy késik, de néha a kiírt menetidőnél már rég elhúzott a buszmegálló előtt. Azért ez külföldinában (főleg nyugatabbra) nem így megy.
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát #44803 üzenetére
Na várjatok csak: "ugyan úgy le lehet írni hogy szar, csak Viszlát kérlek ne 20 sorban tedd meg megint, hogy milyen fos..". Tehát nem arra kíváncsi ifjú mc titán kollégánk, hogy mi a gond vele, hanem hogy ki az, akinek bejön a szerencsétlenkedése. Mondjuk azt nem értem, hogy nem képes leszűrni, hogy aki nem 20+ sorban írta le, hogy "milyen fos", az csak próbált udvarias lenni, nekünk meg már annyira 'nem fontos a szex', hogy ne gázoljunk bele az érzéseibe...
p
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #44646 üzenetére
Nagyon nyomjak a kulfoldon elok szavazasat. A kovetseg eloszor kuldott egy levelet, hogy regisztraljunk, toltsuk ki a papirt es kuldjuk nekik vissza.
Aztan most, hogy kipostaztak az uj utlevelet megint beleraktak a szavazashoz regisztralos papirokat, mind a ket levelhez (kulon kuldemenykent jott a ket utlevel) -
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #44639 üzenetére
Még most intézd el , amíg itthon vagy! Ebben a hónapban nyilatkoznod kell legkésőbb. De a pénzt már csak januárban kapod meg rá.
Én a Szövetséghez mentem, nagyon jó az ügyfélszolgálatuk, most arra várok, hogy átkerüljön ebben a hónapbana pénz hozzájuk, mert még nem látoma számlámon. (július végén nyilatkoztam)
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #44646 üzenetére
Mintha apumat hallanám, őt a rezsicsökkentéssel, meg a 13. havi nyugdíjjal sikerült megvenni. Hiába mondom neki, ember, melyik a 13. hónap? süket fülekre talál. Mondom ne ilyen hülyeséget csináljanak, legyen 90 ezer a nyugdíj, ne hatvan, de ne ilyen hülyeséggel etessék a népet. Nem lát annál tovább, igenis szerinte a multikat, bankokat sanyargatni kell, mert milyen már, hogy egy cégvezető 4 millát visz haza havonta?
Agyam eldobom.Jól össze is vesztem vele.
-
válasz
Viszlát #44632 üzenetére
pannónia szerintem jól teljesít, én önkéntesben vagyok náluk. mnyp meg budapest bank (a generalit vette át előbb a dimenzió, majd őket a bb), bár ők 2012-ben nem teljesítettek túlságosan jól.
ing-be mennék az adatok alapján, meg amúgy is sok jót hallottam róluk. elképzelhető, hogy én is átpakolom ide a $-t.
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #44472 üzenetére
Hat elsonek is nem business osztalyon utazok, csak economy jegyet vehetek (meg akkor is ha dragabb mint a business/first
) es ott nincs ingyen reggeli
Egyebkent eleg jol megy, az idei 5x jaratbol eddig egy volt, hogy valami oreg dagadt, pocs ult mellettem a kozepso sorban es baszott viselkedni.
Ha az elso jarattal ami 7:40kor indul akkor alszom 2 orat meg a gepen. Ha az egyel kesobbivel 9:10kor akkor pedig filmet nezek az ipaden, hazafele pedig szinten filmnezes van. -
törölt tag
válasz
Viszlát #44307 üzenetére
Azután, hogy nagyképű vagyok már nem akartam tovább olvasni amit írtál. Aztán jött, hogy "mindenkihülyedeéntuticsávóvagyok"-nak neveztél. Mostantól ilyen szövegeket fogok csinálni. Mindenki fos, szar, gyökér, csak én vagyok a jó. De csak azért, hogy ezt joggal írhasd. Nem tudom, te mit hallgattál.
Neked nulla, nekem többet ér. Ez van sajna.
De én nem akartam ekkora bombát robbantani itt, szval legyen ez az utolsó komment ezzel kapcsolatban. De elfogadtam hogy fos, értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Facebook és Messenger
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Crucial 240GB SSD eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest