- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6043 üzenetére
sok a pihent egyén errefelé
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #6039 üzenetére
de ha kiteszi neked az asszony a pénzt hogy ebből vegyél tápot, az is táppénz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #6037 üzenetére
Akik nem annyira vízuális típusok egy illusztráció
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #6037 üzenetére
hízótáp nem jó?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #6021 üzenetére
ÓÓÓ, már néztem, hogy én néztem-e el az órát
Köszönöm.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5987 üzenetére
kollegám usb stickje döglött meg, a mai munkának így lőttek, mobilnet nélkül az előrehaladás kizárt.
az állandóan újrainduló ibm r51esem már csak a nem működő hálókártyájával idegesít, az asust meg még mindig nem volt időm elvinni sehova megnézetni...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #5982 üzenetére
Na igen, egy ilyen párbeszédet én is valahogy így képzelek el.
De átérzem fokukac helyzetét, ez hasonló ahhoz, mint amikor túl voltam az első sikeres linux telepítésemen. Az adatpartícióra, amelyről - természetesen - nem volt backup. Na azóta van külső winyókra 2 példányban minden kimentve.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #5972 üzenetére
pina
ja, várjá', ezt még nem lehet mondani, mondjuk legalább vén felébredne
hát hogy ugye csinálják-e zongorán..is. -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #5976 üzenetére
Én meg ajánlgatom neki az adatmentőket...
(Bár ha végignézik a visszaszerzett adatokat, lehet, ingyen meló lesz a vége?
)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #5976 üzenetére
Jól látod a helyzetett
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #5972 üzenetére
Szívesen raknék be linket,de azért valószínű a fejemre koppintanának, mivel 18+-os téma.De Google a barátod
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5957 üzenetére
Pedig nem kis gubancot okozó helyen ténykedik a mi kis fórumtársunk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #5957 üzenetére
Van kevésbé drasztikus módszer is,pár tubus pillanatragasztó
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5956 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a bankok merő szívjóságból adnak az embereknek pénzt, amit azoknak vissza sem kell fizetniük.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #5944 üzenetére
Így van, boldog Nőnapot a lányoknak:
A Zoltánoknak pedig boldog névnapot!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5899 üzenetére
Off, csak most olvasom, hogy a fiúk két hónap alatt összehozták a hiány 81%-át. Azért ez már valami
lehet szavazni, kire lehet még kivetni különadót... -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5905 üzenetére
"vannak, akik szerint" - alkotmányozik a magyar, veszettül
elképesztő.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5905 üzenetére
Csak ha a földi létben is kívánja valamire vinni, és nem csak siralomvölgyként kívánja ezeket az éveket megélni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ha valamit meg akarsz utáltatni a néppel, akkor tedd kötelezővé...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Túl sokat olvasol. Egészségtelen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5898 üzenetére
19000-ért vettem 1,5 terásat, azért 3k különbözetet megért...
Amúgy pedig úgy látom, nem érted Te a fülkeforradalom lényegét, mária országának felépítését, új, munkaalapú spekulációmentes gazdasággal...
tékitizi máj brádör csárli... -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5808 üzenetére
Nagy elelmiszer aruhazban kulon pultnal a kasszaknal lehet cigit venni, de ott sem latod magat a dohanytermeket. Van egy lista, hogy mi van es mennyiert es egy kulon elzart szekrenybol kiveszik neked (a szekreny termeszetesen nem uveges, nem latod mi van benne).
A pultnal pedig bazinagy betukkel kivan irva, hogy hivd a quit linet es segitenek leszokni. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5803 üzenetére
az a baj, hogy egy 6 pack sor pedig 16 dollar
amugy se dohany termeket, se alkoholt nem lehet kapni az uzletekben, benzinkutakon van kulon dohanyos es kulon alkoholos boltszek: egy uveg meg 375 ml
-
tiv83us
veterán
válasz
kételkedem #5803 üzenetére
Már lehet kapni egész sok helyen, elégé elterjedt
Sokat még nem láttam az országból, tegnap este érkeztem, kocsival egyenesen Egerbe hoztak, elmentünk egy étteremben, ott kicsit bajban voltam a nyelvvel, aztán éjszaka nem tudtam aludni a jetlag miatt, ugyhogy azóta is fenn vagyok. Ma este mozdulok ki először majd úgy igazán, majd írok élménybeszámolót holnap -
tiv83us
veterán
válasz
kételkedem #5799 üzenetére
Pista kapható az Államokban is, de thx
ps:A gépemen mindig be tudok állítani ékezetet (ez ugyanaz a laptop, amit otthon használok), csak ha már itt vagyok, akkor stílszerű leszek
-
válasz
kételkedem #5791 üzenetére
Sajnos nem, sohasem lehet hozzászokni az ilyenekhez, számomra mindig megrázó.
#5792 Bon3ss: Nem gond, szerintem te jobban tudod mint én, csak a véleményem kikívánkozott belőlem. Nyugodtan törölheted a hsz.-t, ha valamit sért, bár nem hiszem hogy gond lenne belőle.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #5768 üzenetére
Más fizetett be nekem ez miatt.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #5751 üzenetére
Nemkéne a sok sumák hitelesnek fogni a pártját is talán már. Sajnálom őket, de ez van. Könnyű hitelből élni aztán, lökni a nagy dumát...
-
fokukac
nagyúr
válasz
akkor ez most tulajdonképpen egy favicc?
Ui. reccs!
-
pohár
félisten
válasz
tuti
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #5764 üzenetére
Ja ha már megvan akkor mind1.Azt hittem most készülsz vásárolni egyet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #5761 üzenetére
Sigma chipes lejátszót vegyél azok állítólag jobbak mint a realtek chipes-ek.
-
Tim82
félisten
válasz
Azért nézd meg, hogy az adott médialejátszó lekezel minden külső vinyót. (Emlékeim szerint pl. első szériás WDTV-k csak WD Passport-ot/MyBook-ot voltak hajlandóak!)
-
bobsys
veterán
válasz
Hat nem is szabad. Itt nagyon eltud szaladni a penz. Minden csak 1-2-3-10 dollar es hipp hopp elmegy. Megteveszto, hogy nem 1200 forint valami hanem "csak" 6 dollar
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem hiszem, hogy kell ehhez hangolni, utál mindenki mindenki mást éppen eléggé. Persze egy kis hangolás sosem "árt".
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Város...
Tokió lakossága: 12 907 189 fő.
Bp lakossága: 1 721 556 fő -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5743 üzenetére
Ha egyszerűen csak adattárolásra szeretnéd és nem fontos pl. a hozzáadott gyári szoftver, amivel titkosítani tudsz partíciót stb. rajta, akkor külső ház és bele vinyó, mert az költséghatékonyabb is. Az argep.hu pedig eléggé megbízhatatlan időnként.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #5686 üzenetére
Igen.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5675 üzenetére
Zoltanfi lesz. Vagy Twollah.
Vagy (Kolombusz), ha ő is feldobott valakit úgy az amnesztiáért cserébe, mint gamekiller tibi666-ot.
Szerintem bármelyik lehetőségnél izgalmasabb egy meg nem nevezett dél-amerikai szappanopera következő része.
PS.:
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5680 üzenetére
van itt a fórumon egy kollega, akinek ugyanilyen tévéje és médialejátszója van (részben az ő hatására vettem ezt a médialejátszót, mert habár nem egy ismert név a hyundai ezen a téren, de nagyon sokat tud, jól konfigurálható, és állandóak a firmware-frissítések)
és nála működik, nálam nem. még a firmware is ugyanaz. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5677 üzenetére
Mondom, kipróbáltam a barátomnál, ott nem produkált hibát a lejátszó.
Közben elkértem a nevelőapám médialejátszóját is (Venice), azt rádugva a tv-mre szintén nem látok hibát.
Most tehát van két eszközöm, ami más eszközzel látszólag jól megy, de egymással nem. én meg még szívhjatok ezzel iksz ideig...
Szomorú vagyok
Tobey: a legfrissebb firmware van rajta.
igen, az is alternatíva, kérdés, hogy visszacserélik-e?
Mondjuk a TV-t online vettem, tehát 8 napig elállhatok a vásárlástól - elvileg. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5632 üzenetére
Romani ite domum.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5611 üzenetére
ma voltam kontrollon, mondták hogy a bal mivel nem domináns, lassabban gyógyul a felület, de hamarosan jó lesz.
egyébként már nem zavaró mértékű, este a fáradtság miatt rosszabb, de akkor sem akadályoz semmiben.
csepegtetni kell további 2 hónapig.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #5579 üzenetére
... és még én is egyet értek veled! -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #5579 üzenetére
Leszedték a középső korlátot és elfordult. A te verziód sem rossz, drágább, bár ugye ha nem minket terhel hanem a kamionsofőrt akkor meg mind1. Elég vezetékes itt a környék a trolik miatt, így azt sztem rögtön elvetették első kanyarban. De tényleg nem volt rossz pádáván csak így tovább!
Lehet te is szakmát tévesztettél, csak be kéne állni tűzoltónak?
Remélem ez adott egy olyan tapasztalatot neki h többet ilyet nem csinál vagy felhagy a szakmával. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #5577 üzenetére
Teljesen, most a tűzoltók agyalnak h akkor mi legyen.
Meg már a rendőr is kint van és igazoltatja.
Jobb első indexe már leesett és a első lökös is csálé. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #5575 üzenetére
már kint van a tűzoltóság ... segítség nélkül nem fog menni
igaz nagyon értik, ez nem -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #5568 üzenetére
Hát az biza tényleg elég büdös. Ritkán szokott arról (kelet-északkelet) fújni a szél, de most pont igen.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5565 üzenetére
Nem a cél minél hamarabbi elérése a lényeg, hanem az addig megtett út alatt érzett öröm és várakozás. Van még mit tanulnod, ifjú padawan.
-
válasz
kételkedem #5554 üzenetére
Igazad van
. Haver is azt mondta hogy akkor adja el a 20 éves F Astráját ha kilát az alján
.
-
válasz
kételkedem #5550 üzenetére
Az autós topicból Mr.Grincs-nek van C5, ő néha ódákat zengett róla, néha pedig komoly gond volt vele. Tehát eléggé megbízhatatlan autó, de ebből is ki lehet fogni jókat, így csak sok szerencsét tudok kívánni hozzá. De én ha franciát vennék, akkor Renault, Peugeot alá nem adom, pedig tudom hogy PSA, de akkor is, ez ilyen rögeszme. De hát mit akarok? Suzuki jó az, ilyen hitvány útra, így is már két kavicsfelverődés van a szélvédőn, szóval bőven marad még, meg hát épp ma 58000km lett benne lassan 8 éves korára.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #5550 üzenetére
Népítéletben csak 18 db van, de ott nem sok hibát említenek.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5545 üzenetére
Egyetértünk! (Nem is olyan ronda ez a Citroen, de mégis csak francia autó.
)
-
válasz
kételkedem #5546 üzenetére
Nem akarom ócsárolni, mer nagyszerű autó a tervezőasztalon, de annyi hibát és problémát szokott okozni a bonyolult rendszere hogy ejha...
Inkább csak annyit mondok hogy a hiperszuper hidrós felfüggesztés miatt (kitolta a hátulját és úgy maradt) egy C5 2 hónapig állt a szervizben míg rájöttek mi a baj, pedig értenek hozzá.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5546 üzenetére
A hétvégén volt szerencsém C5-öt vezetni. Kegyetlenül zörgött, a beltér meg már elhasználódott, pedig még nem is elég nagyok a gyerekek, hogy nekiugorjanak a különböző részek intenzív amortizálásának. Persze ha új autó, akkor más kérdés, de használtan egyértelműen felejtős. Legalábbis számomra. Ha már szar, akkor legalább szép legyen, Alfa Romeo & Co. forever.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5522 üzenetére
Ehhez megfelelo papirokat prezentalni kellett. Ha csupasz seggel odamegyek akkor nem lesz photo id. De mikor a kocsit atirattuk, hoztunk nyomtatvanyt (kemeny fel oldal amit ki kell tolteni
) es lakotarsnak van NSW jogsija o volt a tanu, hogy valodi cimet irunk be lakhelyre.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #5522 üzenetére
a döntéshozóink kint azt látnák, hogy elég kisebb vízfej. ha elég kisebb vízfej, akkor kiderülne, hogy igazából rájuk sincs szükség. ha kiderülne, és kirúgnák őket, akkor az nekik rossz lenne, mert kevesebb jutna nekik a nagy közösből, tehát ezt megelőzendő inkább ki se mennek. vagy ha kimennek, akkor azt mondják, hogy ez itthon nem megvalósítható.
mi mindenből a rosszat tudjuk átvenni. ma is hétfő van.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #5501 üzenetére
Mégse lesz, kerülendő, inkább csak a baj lett volna vele.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #5382 üzenetére
Támogatom, viszont a én megfelelő engedélyek birtokbán engedném. Pár követelmény: nagy teljesítményű légcserélő, ritka asztalok, így különösebben senkit nem zavar.
-
koshmar
veterán
válasz
kételkedem #5385 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is.
Ha már látom a füstöt, de még nem érzem, már zavar.
Már csak azt sajnálom, hogy éveket töltöttem el nagy dohányosok mellett. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #5385 üzenetére
ez van, tekergesd a valóvilágot
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hááát.. erősen szkeptikus vagyok..
Utálom azt, hogy itt nálunk pl. akárhova megyek péntek vagy szombat este, egész biztos hogy másnap bevérzett szemmel, köhögve fulladozva, berekedve ébredek, a ruhám olyan okádékszagú mintha abba öblítették volna, és kell egy fél nap mire regenerálódik a tüdőm, és fulladás nélkül tudok levegőt venni.
A kocsmák, diszkók, szórakozóhelyek tömve vannak emberekkel, és minden ember kezében ott a cigi, füstöl, és fújja bele a többi füstbe. Elszívó nincs, légcsere nincs(pláne télen), és az a kevés kisebbség aki nem bagózik, kénytelen elviselni annak a sokszáznak a hobbiját.A kisebbség semmire nem lesz képes. Tiltani pláne.
Régen a vendéglátó és szórakozóhelyeket ketté kellett (VOLNA) osztani dohányzó és nemdohányzó helységekre. Látszatként megvan, valójában nincs ilyen. A nemdohányzó területen is megfulladok.
Egyes helyeken akkora füst van, hogy 5 méterről már nem lehet látni a körvonalakat, legfeljebb fényeket. (És ebben nincs benne a mesterséges diszkós füstgép. Ez mind bagó.Szóval flém ide vagy oda, ez a helyzet.
-
koshmar
veterán
válasz
Mert ha pl. egy dohányzó ember mellett ülsz, akkor te szűretlen szipákolod a füstjét, ő meg a kis filterjén keresztül...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #5371 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Jaja, bokafogás van keményen...
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5376 üzenetére
biztos azért van, mert nem elég vastag a bőröd. Növeszteni kell, a mai világban az a menő...!
-
fokukac
nagyúr
válasz
De remélem, a hajadat még tartja a Taft!
Tobey: passzolom a kérdést. majd kipróbálom. NEkem úgy tűnik, hogy a torrentet elég durván korlátozzák, aztán éjjel 2-kor kiengedik, hadd szóljon.
De hogy azt miért csinálja, hogy van 30-40 seed, és csak egy-két userhez kapcsolódik, azt nem tudom... -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5352 üzenetére
...és akkor még álmodni se mertem volna arról, hogy egyszer majd '99-es évjáratú suzukim is lesz...!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5350 üzenetére
"20 évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 forintot havonta és legyen egy 1986- os évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült." -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5338 üzenetére
Muszaj, tomegkozlekedve szopas az elso dolgokat elintezni, Moseshez sem tudnank kimenni. Es remelem jovo heten mar interjukra jarasra is hasznalhatom.
Az autok nagyjabol ugyanannyiba kerulnek mint otthon, de itt nincs szetrohadva (nincs, ho, so, fagy stb.). Viszont majd minden auto itt ott meg van huzva egy picit. 10 evesnel mar tuti.
Penteken este szalltunk le. Azota 400 km-et vezettem.No para a dolog -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #5325 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #5286 üzenetére
Az. Az.
Az.
van valami 4/4-es is, de az nem a netezésre, hanem talán a levelezésnek dedikált(mi értelme nemtom), de ezt már rég kérdeztem. Mindenesetre ez most a 0,95-ös átlagával hasít. Amikor 0,1 körül lábadozik, azt már erősen megérezni. És erre van kb 28 ember.
2011-ben.
És tervezik hogy minden de minden Japánba lesz áttéve, gyakorlatilag egyszerű terminálok előtt fogunk üldögélni. De okos ötlet..., remélem annak is 1/1-et hagynak majd meg. -
válasz
kételkedem #5296 üzenetére
Áh, lehet csak elnézte vagy nem figyelt oda, neki is lehet rossz napja.
-
válasz
kételkedem #5215 üzenetére
Ne aggódj, fiatal koromban nekem is gondjaim voltak a matekkal, bár nem is igazán érdekelt, később majd jobban fog menni neki.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kétcsatornás ISDN? [link]
-
pohár
félisten
válasz
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #5266 üzenetére
Azt hittem, ez is matekpélda.....
Ha az átlag 1,6 és kettő négyes a többi egyes..... -
koshmar
veterán
válasz
kételkedem #5266 üzenetére
Öcsém most félévkor bukott matekból.
-
koshmar
veterán
válasz
kételkedem #5263 üzenetére
Csak maga a város érdekelt, de kösz!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tanitó néni:
- Az osztály 90%-a megbukott!mire Móricka röhögve a hátsó sorból:
-He-he, nem is vagyunk annyian...!Ui. a matektanárom mindig azt mondta anno, hogy a dolgozat akkor jó, ha az átlag e és pí között van...
-
bnss
veterán
válasz
Az elég durva, így viszont gratulációt érdemel a fiad!
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5213 üzenetére
Akkor jó, az még nem rossz!
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5211 üzenetére
Nagyon szívesen, bár jobb lett volna, ha "csak" házi feladat lett volna.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5209 üzenetére
A közös nevező egy nevezetes azonosság (csak megjegyzem), onnantól pedig csak szorzás és összevonás: [link]
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5206 üzenetére
Az utolsó tört nevezője gondolom x^2-16 akar lenni? Már meg is válaszoltam a saját kérdésem. Vagy mégsem?
---
Szép estét!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #5194 üzenetére
Na, teljesen azt hittem láthatatlan a hozzászólásom.
Persze ez senkit nem érint, bezzeg az hogy most már majd átlátszóbb lesz az aki a fizetésem több mint felével "gazdálkodik"... -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #5139 üzenetére
igen, Bob Dylan
-
válasz
kételkedem #5115 üzenetére
Kékre hátrányos helyzetű (nagy részben roma - vagyis csak) fiatalok járnak, akik nem fejezték be a 8. általánost és kisegítő iskolában kell tanulniuk
. Illetve kis többsége akik befejezették az alapfokú képzést, na ők szakmát tanulnak, de van amelyiknek már gyereke/családja van
.
ui.: Gondolom a 7-es, 8-as vonattal jársz, hát ne csodálkozz. Szerencsére nekem a 6-ossal kel járnom minden nap, vagy néha korábban, ez annyiból jó hogy "tisztább" a környezet, kevesebb a kulturálatlanság, bár ha minden nap találkoznék az általad említett fiatalokkal és hosszabb időt kellene letöltenem velük egy légtérben már régen felakasztottam volna magam. - magánvélemény
-
venember83
nagyúr
válasz
A munkanélküli segély és a fekete munka adó- és járulékköteles?
-
Bubee82
őstag
válasz
Ha egy alapvetően nem buta, láthatóan egészséges, jó fizikumú fiatalnak annyi az élet, hogy ha van kedve bemegy a suliba, aztán alszik egy kicsit, majd gyúr egy kicsit, akkor az hol és milyen munkát fog kapni? Mikor és mennyi adót fog fizetni?
Ez gondolom költői kérdés volt
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5034 üzenetére
És még a keksztopikba is ír, azért volt kérdéses a függősége.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #5030 üzenetére
válás miatt kellene. szerencsére nem történt semmi komoly (még).
grat Föccer!
tothgera: áhh, mindegy, majd megkeresünk helyben valaki szakembert. azért köszi.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5021 üzenetére
ismerem a történetet. nehéz objektíven hozzáállni a dolgokhoz, ha a z én lányaimat vitték volna be, biztos átgondolnám kétszer is, mit mondok. most viszont azt: tudniuk kell, hogy a tettük milyen következményekkel járhat, s ha ezt ennek ellenére is megteszik, akkor menjenek oda, ahova valók ilyen esetben.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5000 üzenetére
(#5004) tildy: kepek meg nincsenek, de holnap csinalunk
(#5002) Tibii91: hat IELTS 6.5 (9 a max) megvan, az eleg, szepen lassan beszelek
-
koshmar
veterán
válasz
kételkedem #5000 üzenetére
Köszi a linket, így már veszem.
Szép hely lehet Ausztrália..
bobsys: Akkor te beszélni angol szépen?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #4947 üzenetére
A pénz nagy úr, az F1 pedig hatalmas pénz, ergo lesz (csak az a kérdés, hogy mikor).
---
Szép péntek délutánt mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4966 üzenetére
Majd jön Bernie s rendet tesz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #4966 üzenetére
hát, ha az öböl is lángba borul, akkor hamar duplázódhat az olajár...
ne legyen így
bár egy olyan országban, ahol a lakosság többsége siíta, az uralkodó-család meg szunnita, a szabadság-jogok meg - az arab országok többségéhez hasonlóan - a nulla közelében állnak, nem sok jóra lehet számítani, azt hiszem. -
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #4947 üzenetére
Egyre inkább gondolom úgy, hogy nem lesz Bahreini Nagydíj március 13-án!
Az AP helyszíni tudósítója szerint véres fordulatot vettek az események Bahreinban, ahol a hadsereg alakulatai páncélozott szállító harcjárműveik légvédelmi nehézgépfegyvereivel nyitottak tüzet az ellenzéki tüntetőkre. A tüntetők nem adtak okot a támadásra, virágokat akartak adni a teret elfoglaló kormánypárti tüntetőket védő rendőröknek.
[link] -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4960 üzenetére
Bűnözők részéről meg: bankrablásnak látszó figyelemfelkeltő közhasznú tevékenység
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest