- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9287 üzenetére
hogy mindenki szoboszlóra megy, hihetetlen
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #9280 üzenetére
mind meghalunk
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #9280 üzenetére
ugyanolyan szürke? nap mint a többi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #9256 üzenetére
Azért ennek a felvetésnek nem sok esélyt adok hogy ez lenne a háttérben. Ha mégis akkor az nagyon gáz..
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #9243 üzenetére
Miért gondolod, hogy a mamából ki tud jönni a fény?
Bon3ss: Azt mondjuk legalább elfogadnám, mint indok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #9256 üzenetére
szerintem be kéne vezetni, hogy mostantól csak a nagyurak meg a fél és egészisten jómunkásemberek kaphatnak, és kész.
Nehogymár minden jöttment őstagnak saját avatárja legyen...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9215 üzenetére
főleg egy gyári M3-as
ki kell fújni, aztán gyors betömni a kipufogó végét aztán haddszóljon -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #9212 üzenetére
Ilyet találtam neked [link]
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9212 üzenetére
egy flakon purhab a kipufogóba, szépen felkúszik a motorig aztán mehet a motorcsere
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9205 üzenetére
Billenős Kamazt melléparkolni úgy hogy a sofőrajtó ne legyen elérhető, közben homokkal kicsit megszórni a visszapillantót, ablakot, miegymást.
Ismételt elkövetés esetén kereket kétoldalról szöggel megtámasztani. Vagy ez már gec|ség? -
7
addikt
válasz
kételkedem #9205 üzenetére
Nekem nincs annyi kidobni való pénzem, hogy így bunkózzam le a sofőrt
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #9173 üzenetére
Magyarnándor
mp
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #9173 üzenetére
Gergelyiugornyanal en regen ugy tudtam, nem kell kiirni Vasarosnamenyt . Es az nem telepulesz, hanem telepulesresz, mintha azt mondanad Budapest . XXII. kerulet.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #9168 üzenetére
az sztem este lesz 1-2 belga söricilin keretében,
teljesen tiszta vagyokde ha mindenáron örvendezni akarsz: megrövidített szabadság, háborgó munkavállalók ... enjoy it
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #9166 üzenetére
nem neked szól, de csak 1 szóval tudom most kifejezni: lesz@rom
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #9161 üzenetére
Szegény Eleonórának nincs férje?
Blackie: Látod, mennyivel egyszerűbb, mint latin karakterekkel vacakolni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #9154 üzenetére
HI!
ertem, en is inkabb sajat szakihoz viszem a joszagot mint markaszerivbe, de ez kb zsigerileg el bennunk
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #9149 üzenetére
HI!
oszt mejide irod me nem a ford totyikba az meg haldoklik???:- )
gyertjak olaj mi? tobbi utangyartott?udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #9097 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #9080 üzenetére
ó ne is mondd, tegnap költöztem zuglóból bp 6kerbe, ma meg onnan át kecskemétre
de még nem teljesen. és holnap nyomás meló, pécs...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #9080 üzenetére
"Régebben voltak nimfa papagájaink, de béna voltam és elrepültek!"
Azok nem csak dugnak?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #9083 üzenetére
Pedig kis atalakitassal nagyon jo lakas lehetne belole. Igazandibol sosem ertettem, kis lakasba miert raknak kadat. Panelbe is... El se lehet fernia furdoben. Mikozben itt is ha a kisszobanal kicsit bontanaka falat es / ajto lenne, a wchez lentre keszitenek zuhanyt, meg kezmosot, a nagyszoba ajtajat kicsit kozelebb raknak az ablakhoz, nos akkor eltunne a kad, eltunne a mosdo a jelenlegi helyrol, es egy takaros kis konyha lenne berendezheto kis etkezovel. Mivel sokat kell vele vacakolni, 6ert vinnem is
-
pohár
félisten
válasz
undorító egy hely, tuti nem laknék itt
-
vikvuk
senior tag
válasz
ezt a gusztustalanságot már évek óta
hirdetik
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #9066 üzenetére
Vadkacsák, kecskék, mi nincs nálatok?
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #9069 üzenetére
Az élet megrontói, az tuti
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8968 üzenetére
Nagyanyám közölte hogy elfagyott a szőlő. Ápoltam, metszettem, dédelgettem, permeteztem, kapáltam, karóztam, drótoztam.
Erre jön az időjárás és szétbassza.
Na akkor megbassza a jó büdös édesanyját a faszopó hideg téli esős havas fagyos hideg szeles időjárás a kárpátmedencés keresztanyjával úgy ahogy van. Remélem most már akkor idén egy kilogramm magyar mezőgazdasági termés nem marad sehol semikor, és végre belátja mindenki hogy bár a pesti aszfalton soha nem terem semmi, azért a nyávogásom az elbaszottt szar fostalicska időjárásról nem csak úgy van a semmibe, hanem oka van. Majd meglátszik az árakon.
Jónapot.18 fok van a szobámban, amúgy meg május 7 szombat. persze mindegy, fagy, lassan itt a leghosszabb nappal, de azért hideg van, fagy,csoda hogy nem havazik.. tiszta sivatag. csak ott legalább néhanéha egy kicsit langyos a levegő, itt nem..jégkorszak, köszönjük..
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8968 üzenetére
T.Gera szerintem meg is tudná erősíteni a hírt...
Szép jó estét mindenkinek! Epret ettem, amolyan kapitalista ízvilágút, de elmegy. Nincs íze, viszont nagyon drága. -
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #8919 üzenetére
Minden hiába volt!
Bár sem az időkép adatai nem támasztják alá, sem a híradások, én úgy hallottam, hogy mínusz 7-8 fokot mutattak a gyümölcsösökben kihelyezett hőmérők. Gemzse, Döge, Mándok térségében nem csak a virágok barnultak meg, hanem a fa levele is olyan, mintha le lenne forrázva. A gyümölcs kezdemények elfeketedtek. Gyümölcs egyetlen szem sem lesz. Néhol még az is necces, hogy a fa megmarad-e?
A frissen kelő vetés és az éppen kibújó krumpli is tönkrement.
A mi kertünkben nem volt ekkora fagy, de néhány növény itt is károsodott.
Tavaly a víz, az eső vitt el szinte mindent. Idén könnyen lehet, hogy a fagy. Van ismerősöm, aki több milliót fektetett hűtőházba, gépekbe, kerítésbe, gyümölcsfába, permetszerbe. Idén nem lesz semmi bevétele a gyümölcsösből, de továbbra is folytatni kell a sorköz művelést és a permetezést, abban a reményben, hogy jövőre jobb lesz.
Nem lehetne, hogy néha egy-egy év összejöjjön?
update:
A levél is lefagyott a gyümölcsfákról Gemzsén, ahol mínusz nyolc fokos fagy volt az éjszaka.
A Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a megye számos területén okozott súlyos károkat az időjárás. A leghidegebb Vásárosnamény, Ibrány és Mátészalka térségében volt, az alma, meggy, szilva és dió ültetvényekben helyrehozhatatlan bevételkiesést okozva.A szántóföldi kultúrákban a kukorica, a napraforgó teljesen elhalt, csakúgy mint a palánták, amelyek a védekezés ellenére sem vészelték át a fagyos éjszakát. A szakemberek szombaton kezdik a kárfelmérést, az adatokat jövő hét végére összesítik.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #8942 üzenetére
Á, sodródok az árral (napi melóhegyek), örülök, hogy azt a párat, amit rendszeresen olvasok, követni tudom. De ahogy mondani szokták: Rossz pénz nem vész el...
Az idézeted pedig egy újabb üzletlánc eltűnéséről szól, amely nem más, mint a Photo Hall.Mawyx: Igen, az elejére szoktak írni egy rövid köszönetnyilvánítást.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #8942 üzenetére
"mintegy" inkább azt jelenti, hogy "körülbelül", nem pedig azt, hogy "éppen nem éri el azt a számot".
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8919 üzenetére
Fagy ellen is véd a permetezés?
Fagytűrő haszonnövények nincsenek? Étkezési zuzmó, tundramoha, vagy ilyesmi? Egyébként minden hasznos kultúrnövény el tud fagyni, de a fű, a gaz, az soha. Azt a -25 fok se nagyon bántja. Az februárban megindul, és novemberig kaszálhatod orrvérzésig.
Tehát vastag talajvíz- és fagytűrő haszonnövények kitenyésztésén kell fáradoznunk. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8915 üzenetére
Elég ha azt mondom, hogy fűnyírás miatt nem a céges parkolóba kellett állnunk, hanem a bekötő szervizút mellett a fűre, és ropogott a fű a dértől?
Zabar és Szécsény az ország két leghidegebb pontja. Mi itt vagyunk a kettő között...Tűz a nap, és olyan az idő mint március elején volt. Szűk két hónap telt el csupán. De a hó nem esik legalább.. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8915 üzenetére
az kizárt! Tarjánban 20 fokos, párás volt a reggel, győzike kirakta a teraszra a rododendront, közvetlenül a banánfa mellé!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8897 üzenetére
LOL
mp
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8880 üzenetére
Rossz a taktika.... lehet, hogy egy-két galamb megröptetésével egyből hamarabb véget érne az a míting...
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #8880 üzenetére
lehet az a szerencsém h csak utána tudtam megkávézni
mod: elkaptad a lényeget
-
válasz
kételkedem #8844 üzenetére
Engedély megadva, ostorütést kérj a sziszától
-
válasz
kételkedem #8842 üzenetére
Szégyelld össze magadat most azonnal
Csavard ki a mondandómat teeeeee, nem mondom hogy nem tetszik, de akkor se írok ilyeneket, udvarlás meg smafu ? -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #8824 üzenetére
Most ért oda. Tegnap , és tegnapelőtt iszonyat durva szél volt, legalább 10 fokot esett a hőmérséklet, talán most már javul.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8824 üzenetére
Ha márciusban síránkozok amiatt hogy hideg van és szar az idő, és lehurrog mindenki hogy mit várok még csak március van, akkor májusban már síránkozhatok amiatt hogy szar az idő és hideg van és már megint hetek óta alig süt rendesen a nap?
Valahogy úgy emlékszem, és jól emlékszem, hogy pár éve április végén, május elején már hosszú hetek teltek verőfényes napsütésben, és ennek megfelelően már jártunk le a Velencei tóhoz szorgosan vonattal 1-1 csobbanás erejéig. Májusban már nem is nagyon volt hideg a víz. De most...
A szőlő meg alig akar kilevelezni. Hát hogyne mikor még fagyok fenyegetik. De napközt akkor is legyen már jó idő.
Strandszezon már itt van, a feszített víztükrű medence meg még a jég miatt feszül.És akkor még az öltözködésről nem is beszéltem. Sem a szoknyákról..
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8809 üzenetére
de ez valami művészettörténeti intézet
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8785 üzenetére
Így csináltam, köszönöm
Úgy látom tanszékenként vannak előírva a formai követelmények, mi kerüljön a címlapra stb.... Még azt megnéznéd, hogy a ttk anyagfizikai tanszékhez találsz-e ilyet? Én nem találtam, akkor gondolom nem csinálnak belőle ügyet, hogy pl a szakom szerepel-e a borítón vagy nem vagy a dolgozat címe...
csak mert jobb ha többen nézzük és úgy tűnik csak te érsz rá/ csak neked van kedved ehhez -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8783 üzenetére
Legalább jól látom. Mások is ezt mondták meg googleben is ezt találtam pedig. Akkor enterrel lesz meg ahogy jól fog kinézni.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8781 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem látom
[link]
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8779 üzenetére
de az nem jó, mert bekezdés van beállítva rá és akkor ott több lesz a sorköz, ezeket mindenhol egyesével kell állítgatni?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8777 üzenetére
Csak azt a sort kijelöltem, de az egész bekezdést módosítja.
-
Csyppa
senior tag
válasz
kételkedem #8767 üzenetére
Én azt sem vettem észre, hogy egyáltalán eltűntek volna.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8763 üzenetére
érzem az iróniát...
Viszont nem érted a lényeget. A Tisza-tó nem egy összefüggő vízfelület, hanem egy bazinagy, sok csatornából, medencéből, holtágból álló lápvidék, amely amúgy gyönyörű (megéri kenut bérelni, és bejárni a tavat, a csatornákat!), viszont rengeteg szúnyogot termel, akiket - mivel természetvédelmi terület, irtani sem lehet.
Jó sokat jártam arra.
Már a válság előtt se írtották, volt, hogy egy csapással 4-5 vérszívót csaptam le. Este csak a fejünk és a kézfejünk volt ki a ruhából, mégis tele voltunk csípésekkel. A szukut nagyjából körberöhögték.
Este elég durva. Mondjuk volt olyan év, hogy annyian voltak, még fényes nappal, a napon is csíptek...
Amúgy imádom a tisza-tavat. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8759 üzenetére
én megelőlegezek Neked pár millió szúnyogot is!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8737 üzenetére
ahogy a földrajzinév-bizottság fogalmazott: egymást követő tulajdonnevek sorozata, és nem javasolják.
Másnap ki is rúgták mindegyiküket...
a jövő ekezdődött.Ui. Állítólag a Liszt Ferenc teret át akarják nevezni Ferihegy térnek. A vendéglátósok tiltakoznak...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8727 üzenetére
pohár: x:=?
vagy busz, vagy tütütranszfer, még kiderül
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8727 üzenetére
Ha nem tévedek, akkor onnan másik repülő vagy repülőtér, és irány egy másik város.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8652 üzenetére
Szerintem a légkondi is besegít. Vagyis nem légkondi, csak belső keringtetésű mesterséges légcsere van. Amint meggyógyul valaki és visszajön dolgozni 4 nap múlva újra kibukik mert valaki átadja. Pingpongeffektus.
-
Jhonny06
veterán
válasz
kételkedem #8646 üzenetére
Köszönöm, ez lett végül.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8646 üzenetére
Nem szárad ki?
Szerintem menj el vmi félreeső helyre, és áss egy kis gödröt, majd abban pl. párosával égesd el őket
mp
-
válasz
kételkedem #8631 üzenetére
Szép hétvégét mindenkinek, remélem megjön a kedvem
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8603 üzenetére
még csak Kate volt meg neki
igaz, kétszer...
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #8612 üzenetére
Ha másfajtát tartanál fel akkor lehet, hogy nagyobb örömben lenne részed.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8612 üzenetére
Jó kép
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb!"
mp
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #8603 üzenetére
A lényeges kérdés, hogy hányadik két Vilmos következik?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8577 üzenetére
Lakossági okmánycsere lehet hogy neked ingyenes, azaz magáért a cseréért nem kell fizetned. De úgyis megfizeted, amikor az adódból levonják majd a megnövekedett állami kiadások miatt. Tehát semmi sincs ingyen, legfeljebb nem készpénzben egyösszegben fizeted ki.
Mindig minden változtatás súlyos pénzbe kerül, miközben nem minden rovar bogár. Azaz egyáltalán nem biztos hogy hasznos is lesz a változás. Na ezekről kéne leszokni többek közt.
Most valahogy ez lett a divat. Találjunk ki és verjünk keresztül értelmetlen és hasznot senkinek sem hajtó faszságokat, amiért mi páran nagy pénzeket szakítunk közpénzekből természetesen, azaz mindenkitől apránként. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8579 üzenetére
jé, tényleg
akkor onnan már csak két hónap, miazmár -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8575 üzenetére
A konkrét károkozás tetten érhető az új névtáblák, új térképek, új jegyzékek, új minden más kinyomtatásánál, legyártásánál, adminisztrációs munkák tömkelegének generálásánál, és ehelyett az erre fordított erőforrásokat lehetne olyasmire felhasználni, aminek később van az egész társadalomra nem pedig néhány kivételezettre pozitív, kézzelfogható, kimutatható hatással.
Az oktatás körüli színvonal és szellemiségrombolást jól nyomon tudom követni családi érintettség okán.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8573 üzenetére
Vagy mondjuk az államnak minden egyes átnevezésnél, névváltoztatásnál fizetnie kellene az állampolgároknak "névváltoztatási memória és emlékezéstámogató juttatás"-t. Ami mondjuk a névváltoztatási nemzeti bizottság irányító vezetőjének és ötletgazdájának a havi bruttó fizetésének a 10%-a lenne állampolgáronként...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8541 üzenetére
A rókának ravasznak kéne lennie, és felismerni az ilyet, és kezelni tudni, nem hagyni hogy mindenféle flikker-flakker-kukker elcsórja az egeremet.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8530 üzenetére
ilyenkor gondolkozom erősen egy közel-keleti merénylő felbérlésén
-
válasz
kételkedem #8533 üzenetére
Na mizu, mizu ?
Ez a szám is annyira sz@r, hogy már jó, olyan, mint az Uchrin Benedek
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8530 üzenetére
Ma morgolódós hangulatban tetszik lenni, pirosbetűs nap lenne a mai?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #8518 üzenetére
Ez masik topicban mar ki lett beszelve, nem ugyanaz a ketto
-
Agostino
addikt
válasz
kételkedem #8521 üzenetére
Ahoi.
Ja, ezek még rendben is lennének, a gond csak ott van, hogy annyira meg mér dereng az olasz itt-ott a fejemben, hogy tudjam, ez nagyon hülyén fordít. : )) Kiérzem, hogy ez nem stimmel. : ))
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8518 üzenetére
Dehogy kontroll, csak jóhiszeműen vigyáznak rád és felügyelnek.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #8495 üzenetére
Köszi szépen
nem nekem jött, de ide is passzolt
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8495 üzenetére
deöregnektetsziklenni -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8478 üzenetére
nem azért nincs áram a konnektorban mert nincs ablak a fürdőszobában és ott úgyis mindig sötét van, akkor meg áram minek ha nincs bent fény, úgyse tudsz semmit csinálni bent
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #8476 üzenetére
A fázisceruzához nem is kell nulla sem földekés mégis világít (he megfogod a végit).
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8476 üzenetére
Nálam eloltott világításnál is odatalálnak az elektronok az aljzat megfelelő pólusára.
-
válasz
kételkedem #8451 üzenetére
Köszi, hazahoztuk (sok bosszúságunk volt a magyar utak "minősége" miatt), majd beszámolok róla.
#8452 vikvuk: pségben hazaértünk, bár elég szar az út Nyíregy után, az útépítés miatt, néha nekisúrolódott az utánfutó oldalának, sajnos ez látszik rajta.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8462 üzenetére
azt úgy neveznék, hogy flood
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8455 üzenetére
Nem lesz ilyenem. Nem fér be a liftbe, és nincs rajta sörhűtő sem. Nem is kéne.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8458 üzenetére
őőő... hm.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8458 üzenetére
Péééééz
mp
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #8455 üzenetére
Vagány lenne rajta nézni Szellő Pityu fejét valóban
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8451 üzenetére
szorítsad csak
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #8336 üzenetére
És ha azt a kisgyerek a szájába veszi nem gond?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8259 üzenetére
Á, értem
Jól tudod, alapkövetelmény mind
Esetleg Galaxy Gio, vagy Optimus One (P500)? Ezek egész jó képeket csinálnak, szerintem leginkább az előbbi.
lujó:: nekem a fejem + hasam enyhén fáj. Oka: #@>{ keveset alszok.
kp
-
Lacazr93
senior tag
válasz
kételkedem #8250 üzenetére
Én ezek közül a ZTE Blade-et mondanám
-
mikoljan
tag
válasz
kételkedem #8259 üzenetére
Ezt az LG-t ne vedd meg. A kijelzője miatt annyira nehézkes, macerés használni, hogy egy idő után fájdalmas lesz még ránézni is.
(Második, cégestelefonként használom - mert ezt adták - kb. fél éve.) -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8254 üzenetére
Én meg egyszer nyertem hármassal 11 890 Ft-ot, egyszer meg 16 978-at. A kettő együtt már biztosan visszahozta azt a pénzt amit 2000 óta ellottóztam. Már ha egálban vagyok is jó, mert én megtettem mindent hogy nagyobbat is nyerhessek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8256 üzenetére
Az LG azért nem tudja a multitouch-ot, mert rezisztív a kijelzője, ezt a típust kell körömmel nyomogatni
Nekem Galaxy 3-am van, 1,5-2 napot lazán megy
Egyedüli hátránya a kijelző felbontása, ami nem túl elterjedt (240x400 px). Mire használnád?
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8250 üzenetére
Ha nem állnak távol tűled a főzött ROM-om, akkor a Blade, ha csak használni akarod, a Mini-t javaslom, bár elég alacsony felbontású a képernyője... GT 540 a kijelzője miatt namánemá kategória
Igen, a téma topikjában is szoktam irkálni
Üdv mindenkinek
mp
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8252 üzenetére
..lottót, bakker..
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8233 üzenetére
Hmm, éhbérért dolgoztathatod őket de pl. tanácsadásért nem fizethetsz bárkinek milliókat? Netán fordítva?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #8217 üzenetére
Ez ilyen gittegyletnek tunik
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8217 üzenetére
óh, de precíz...
Jöhetne hozzánk is a kommandó, nekem 3 éve ugyanannyi a fizetésem
csak az a hétszámjegyű bónusz hiányzik. -
válasz
kételkedem #8189 üzenetére
Ezt így kell csinálni
Szép estét mindenkinek
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #7679 üzenetére
update!
Telefonon jeleztem a problémámat a Sigtonnak, név szerint Majtényi Ágnesnek. Futárt küldtek a sérült hangfalakért, jogosnak ítélték a reklamációt (mondjuk ahogy kinézett, nem csodálkozom! ) és rendeltek nekem egy másikat. A mai napon megkaptam a gyári új, sértetlen hangszórókat. A Sigton eljárása korrekt volt, az ügyintéző segítőkész.
Nem, nincs érdekeltségem a cégnél és reklámozni sem akarok senkit, de így tartom tisztességesnek, hogy ne csak a hibáról írjak, hanem a hiba elhárításáról is!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8115 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8115 üzenetére
Hátha megtérnek a kordás korszak után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest