- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #40596 üzenetére
Legalább érzed a törődést, mint a felcsúti szippantósok.
Sosem rajongtam a franciákért, úgy látom, Te sem leszel ezzel másképp. Hotelnél szerintem simán hibás teljesítés a nem működő klíma ebben a kategóriában, miért nem kérsz másik szobát? Civilizált helyen ilyenkor Ők kérnek elnézést és adnak egy másikat...
-
NoLF
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz
Lortech #39208 üzenetére
Igaz. Engem nem igazan aggasztanak ezek a nyilt halozatok, a penzes dolgokat nem hasznalom ott, egyebkent meg baromira nem vagyok fontos ember, de ha valaki arra kivancsi, hogy miket fotozok meg mit beszelgetek Jozsival meg Juliskaval, hat jo szorakozast
Majd harom evig nyilt halozatokon eltem egyebkent es semmi attrocitas nem ert soha, igazabol kicsit megmosolyogtato amikor atlagemberek ezen rugoznak privat hasznalat kapcsan...
NoLF: igya' ra, allitolag az segit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #38690 üzenetére
Kozel laksz.
Jo edes anyukajat az ilyennek. Szerintem nagy szerencseje, hogy nem valamelyik tulaj fogta meg, mert van egy olyan erzesem, hogy sulyos testi sertes lett volna, tanu nelkul.
Nem tudom, mennyire all meg a birosag elott, ha hirtelen felindulasbol felholtra rugdosod az autod felgyujtojat...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech #36987 üzenetére
6-7 perc valóban túlzás volt.
Mondjuk a volt kollégák 45-ös átlagot diktálnak városban. Abban is igazad van, hogy ehhez tesznek magasról a kreszre, és a bringájuk is bőven 100 fölött volt. (Egyik ráadásul full karbon..)Maszkon én is gondolkodtam, aztán rá kellett jönnöm, hogy a megfelelő választás egy por és füstszűrős, kis légzési ellenállású munkavédő maszk lenne. Többe került volna, mint a bicajom.
u.i.: Én ezen az úton jártam a vége felé: [link], előtte pedig a Bogdánffy-n.
-
Tim82
félisten
válasz
Lortech #36987 üzenetére
Ez nagyon-nagyon útvonal-, forgalom- és közlekedési lámpafüggő.
Én a Pöttyös utca-Árpád híd pesti hídfő távot kb. 40-45 perc alatt teszem meg bringával (Népligetig az Üllői úton, majd onnantól a Népstadionig a Hungárián, ott a Stefánián a Városligetig, át a ligeten, Hősök tere + Dózsa György út - Dráva utca, majd Népfürdő u. - a Hősök tere-Dózsa szakaszt leszámítva végig van bringaút), ugyanez a Belvároson át (ahol pl. a Boráros és a Múzeum körút nincsen bringaút, sokkal több lámpa, nagyobb forgalom stb.) majdnem másfél óra volt, amikor kipróbáltam azt az útvonalat. (Hazafelé persze ez a különbség kevésbé számít.)
De itt leginkább a kényelmességről van szó, nem feltétlenül a távról. Azért egy 15 km-es bringázástól szerintem senki sem fárad ki.
-
tbs
addikt
válasz
Lortech #36010 üzenetére
Hujaj. 42", ~2.17m, és látom a különbséget. Persze nem veri ki a szemem, de látszik. Meg amúgy is anyagfüggő. Gyári BD és általam igényesen (höhö) konvertált 720p között is látszik.
szerk.: Szvsz van akit érdekel ez a difi, van aki meg csak nézi a filmeket. De látszik. Max. nem érdekel igazán, mert beszippant a történet.
-
Viszlát
addikt
válasz
Lortech #36010 üzenetére
Félreértés ne essék, én egy szóval sem állítottam, hogy a 720p nem lehet kielégítő minőség, csupán a különbség láthatósága kapcsán nem értek egyet. Nyilván ebben benne van az is, hogy bizonyos helyzetekben kevésbé feltűnő, míg közeli képeknél például a bőrön, hajon, szemen eszméletlenül szembetűnő a különbség az 1080p rip javára.
(#36011) fokukac: bocsánat, nem tudtam, hogy szimpátia szavazatokat gyűjtünk.
Én mondjuk nem is várok ezektől moziélményt, teljességgel irracionális elvárás lenne.
(#36013) tbs: Max. nem érdekel igazán, mert beszippant a történet.
Jajj, ezt neee, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
válasz
Lortech #35415 üzenetére
én nem, most álltam munkába, és most jött meg csak a szép kártyám, de egy kollégám már vásárolt ott így cipőt. nem hinném (sőt, biztosan nem), hogy legális lenne ez a dolog, de az nem rém tartozik, hogy ők hogyan ügyeskednek az elszámolással
de ha nem akarok kp-ért cipőt venni, akkor tökjó, márkásabb lépők vannak, nem kínaiak, szóval minőségi cuccot vehet az ember, és főleg annak jön jó, aki amúgy nem használná el a szép kártyás pénzt.
lehet nekem se fog elfogyni, nálunk elég magas a cafeteria keret, és mivel ez volt az első alkalmam ilyesmit kérni, lehet, hogy nem a legoptimálisabban osztottam be
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #35122 üzenetére
Az elérhetetlenné válás vagy a felszabadítás hiánya jelen esetben szerintem teljesen indifferens. Blackboxként szemlélve annyit látok, hogy normális használat mellett idővel megeszi a memóriát. Lehet vitatkozni, hogy leak, vagy sem, de hibának hiba. Hogy mi okozza, azt leszarom, nem én fejlesztem.
A laikusság bizonyítéka pedig ez a mondat volt: Első bekezdésedre, nem írtam ilyet, nem is lehet ilyet, az os feladata ezt szabályozni. Így a hasizmaim lóbalzsamozása (görcsoldás céljából) után erről továbbra is az a véleményem, hogy elég gáz, ha az OS szabályozza, hogy mennyi ramot használjunk. Az ugyanis szimplán ki fogja lőni az alkalmazást, ami mérsékelten tartozik bele az általad leírt felhasználóbarát viselkedésbe.
Chrome-ról pedig nem beszéltem, bár gyanítom, az is pont ugyanígy viselkedik.
Nem baj, ha nem értesz hozzá, csak ne légy róla meggyőződve...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #35113 üzenetére
Ha szerinted normális a memóriahasználat korlátlan növelése a rendszer többi folyamatára lévő tekintet nélkül, olyan környezetben, ami nem rendelkezik egy db szerverbe elegendő mennyiségű rammal, akkor ballagj vissza az oktatási intézménybe, ahonnan a papírod van, és szolgáltasd vissza. Jobb lesz így a világnak.
Továbbá ez igenis leak, mert ugyan nevezhetjük gyorsítótárnak, meg bármi egyébnek, de ha azt nem törli soha a szoftver, akkor a minden egyes x típusú művelet elvégzése után nagyobb lesz a memóriahasználat azonos állapot mellett. Persze, ez bizonyos esetekben gyorsíthat, de a végtelen méretű cache nem feature, hanem bug. A MySQL-ben ezt pl. sikerült megoldani: konfigurálható, hogy maximum mennyi adatot tart memóriában.
Illetve a feature szükségessége is felmerül asztali/notebook környezetben, ugyanis az emberek döntő többsége korlátlan nettel rendelkezve netezik, viszont korlátos mennyiségű rammal. 50mbit mellett lefosom, ha újra kell tölteni az oldalt, a 2g felhasznált ram lényegesen zavaróbb. Illetve a kikapcsolhatatlanság és paraméterezhetetlenség okán ez semmilyen körülmények között nem nevezhető featurenek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech #35104 üzenetére
Nem, ez semmiképp nem normális. Ugyanis itt nincs olyan lehetőség, mint javaban, hogy ha fogy a ram, akkor gyakran hívódik a gc. És simán eljut odáig a firefox, hogy 2g ramot eszik, majd a win7 elkezd csipogni, hogy nincs elég szabad ram, és egy idő után vagy lelövöd kézzel, vagy lelövi az OS.
4G ram pedig jó esetben is átlagosnak tekinthető, kevésnek semmiképp.
Nyilván a felhasználás (sok nyitva tartott tab, noti standbyba küldése, ezáltal ritka reboot) nem átlagos, de ez a működés akkor is távol áll a normálistól. Főleg, hogy az OS-tól simán lekérdezhető API szinten a ramhasználat, és ha ez átlép egy bizonyos szintet, akkor gyorsítótárazás ide vagy oda, takarítani kell a szemetet. Mert legoptimálisabb esetben is más alkalmazásokat fogunk swappelésre kényszeríteni, az meg minden, csak nem user friendly.Telecomban heti 1mb leakért reklamárt már operátor a termékünkre. Szerinted? Ez bizony minden, csak nem normális.
Tildy: FF-ban külön fut a flash, ami jó, mert ki lehet lőni, de ramhasználatban többet szokott enni a core, mint a flash, pedig utóbbi is leakel szépen.
-
Viszlát
addikt
válasz
Lortech #35100 üzenetére
Köszönöm.
A memória zavar egy kicsit, Chrome mellett érezhetően lassabbak az egyéb nagy memória igényű programok (PS, Vegas), szóval egyik oldalon nyertem, másikon vesztettem...
A szerkesztésre: értem ezt a részét, az oka még el is fogadható, de kipróbáltam most direkt, ugyanaz az 5 oldal megnyitva Firefox esetén 422 MB, Chrome-mal összeadva meg 1017 MB. Na ennyivel nem gyorsabb ám a rókánál. Bár igazából a váltásom oka, hogy egy ideje a flash-sel futó dolgok dadognak Firefox alatt és nem tudtam rajta segíteni. Tény, hogy a Chrome alatt meg simán mennek ezek a tartalmak.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #33359 üzenetére
Sajnos errefele viszont 0. db magyar bor van a piacon, vagy ha nagy nehezen talal is az ember, akkor aranyaron merik.
Pedig valami jo kis villanyi de jo lenne.Valoszinuleg az a gond, hogy eleg nagy piac, adott evjaratbol azonos minoseget kene hozni nagy mennyisegben, az meg nehezen megy. Pedig nagyon lenne itt hely a magyar boroknak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #31886 üzenetére
Nekünk eleve beletették (mert kértük) az ablakba integrált szellőztetőt a lakás két ellentétes végében. Ez nagyon jó dolog, pláne így, hogy az egész lakás hosszába keresztbe tudnak szellőztetni. De az a rés-szélesség kevés az átszellőztetéshez, és jelentősen nem csökkenti a páratartalmat, részben mert elég magas páránál nyit. Ráadásul télen kintről hideg jön be a résen. Az előző két tulajdonság állítgatással szabályozható, de vagy magas páránál nyit, vagy elég sokat szellőzik téli hidegben is.
Ennek a résszabályzónak a fő erőssége nem annyira a pára, mint inkább a szigetelő nyílászárókkal leszigeteltté tett lakás szellőztetése. Mindamellett manuálisan is lezárható.A Trotec 50 nekünk napközben megy, amikor senki nincs otthon, vagy nem zavaró a működése, illetve a fürdés/mosás esetén. Éjszakára kikapcsoljuk. Így napközt 54-58% helyett 45-48%, és így reggelre sem emelkedik 50-51 fölé. Idén már reggelre is 48 körül marad pl. nálam. Ha napközben erősebbre veszi valaki, akkor az értékek éjszakára is alacsonyabban tarthatók. Továbbá egy intenzív szárítást követő időszak után valóban a falak, és minden bútor is kiszárad, így eleve nem kúszik olyan magasra, ami látszik szépen az első napokban napi 2-3 liter, később már csupán napi 2-3 deci víz megjelenéséből a tartályban. Ráadásul magas páratartalom esetén hatékonyabb a működése.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech #31296 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak az AtiTool-al. Az fent is van. Régen küzdöttem vele. Lehetett is húzni vagy 20-25%-nyit, de sose hagytam úgy, mindig alapon ment.
Délután kipróbáltam, hogy Artifact Scan-t indítottam, de amint kitette a szőrkockát, rögtön elszállt a kép, és lett két függőleges, halványodó szürke csík a monitoron kép helyett. Amint számításigény jelentkezik, azonnal elszáll. már a sok összetevős 2D is okoz neki gondot, de amint 3D-t kéne, bumm.Mindenesetre tervbe kell vennem a cserét.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Lortech #30408 üzenetére
Bevásárlóközpont mellett laktok?
Viszlát: és okos is egyben, másképp nemigen mernék egy bocsos anyamedve közelébe menni, mint egy másfél-kéttonnás pickup tetején.
Ördögi szerkezet ez a Timex óra, kivettem az elemet belőle, és működött tovább. Tudom, hogy oldották meg, de azért furcsa volt látni, hogy megy elem nélkül.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #30372 üzenetére
az egy olyan vidék, semmi nem tartja fel a légáramlatokat északról jön a hideg, délről a meleg, aztán ahogy esik, úgy puffan. Télen meg elég hűs szokott lenni arrafelé...
Amikor a Tiv-éknél voltam (igaz, az egy picit odébb van), kb. 41 fok volt 90%-os páratartalommal, majd meg haltam - előtte pár nappal San Francisco-ban meg sálat vettem, de még Los Angelesben is pulcsiban+bőrdzsekiben indultunk el kirándulni, júniusban. - Amikor jöttem haza, New York fele sokszoros átszállással, Cincinattiban még szintén 40 fok volt, Buffaloban meg 12.
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30357 üzenetére
A380 eddig egyszer utaztam, eszmeletlen nagy az a gep es szinte semmit nem erezni a felszallasbol. Termeszetesen fel es leszallaskor a kulso kamera kepet neztem a kis monitoromon.
(#30358) fokukac: mikor eloszor mentunk Ausztraliaba akkor vittunk xanaxot. Na attol a cuccot teljesen szetestunk, kesobb mar kertunk altatot az jo volt nagyon. Foleg mikor Europa fele mentunk es vettuk hasznat a dolognak, indulas napjan a gepen az europai este szerint egy tabletta es 8 ora alvas mozdulatlanul.
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30355 üzenetére
Menjel be a CVS-be vagy a Walgreens-be es kerjel altatot over the counter ha nagyon nem megy az alvas. A sima recept nelkuli altato is kifog utni ha nem szetel Magyarorszagon, mert ezek itt ilyenek. Baromi sok gyogyszert megesznek az amerikaiak, fajdalomcsillapotio, nyugatto, altato. Par napja volt a CNN-en, hogy az amcsik az osszes forgalomban levo fajdalomcsillapito 80%at eszik meg. A maradek 20% meg marad a vilag tobbi reszenek, orankent 3 amcsi nyiffan ki tuladagolas miatt, szoval hulyek ezek
Nade a lenyeg, ha kell a sima recept nelkuli altato is jo. Mi mindig altatokkal veszeltuk at a jetleget meg a 8-10 oras idozona atrepuleseket, repulon is tudsz tole aludni. -
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30349 üzenetére
jah, hat az kicsit messze van innen
azert csak ott a festes, hogy merge nem?
a jobbra kanyarodas pirosnal meg vilagtalalmany, teljesen jol gyorsitja a kozlekedest
En azert a helyedben elmennek enni a kozeli ettermekbe, Chili's, Denny's nem olyan rosszak, a Denny's reggelit is ad de a vilagbajnok nalam az iHop a palacsintaval meg a french toastal.
Ajanlom meg a bagel+cream cheese combot egy kaveval mint reggeli. Nagyon finomak. Dunkin Donuts, Einstein Bagel vagy barmilyen bagelt arusito hely ok.
Na mi van meg. Ha szereted/nem kostoltad a mexicoi kajat akkor gyorsetterembol van a Chipotle Mexican Grill meg a picit olcsobb Taco Bell. Taco az tiszta fast food, de szerintem jobb mint a McDonald's meg finomabb is. Van taco, burito meg csomo fele. -
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30347 üzenetére
Hoho, merre vagy? Black Fridaykor en nem mennek vasarolni, agyonfognak taposni, ha reggel mesz vagy holnap este.
Autot meg vegyel, kotelezo, en most nezem a masodikat ami mar nekem lesz.szerk: ma az autoplayan az osszes kijelzon lattam, hogy Silver Alert meg auto tipus+rendszam. Fogalmam sem volt mi az, most neztem utanna. Nem rossz otlet. A lenyeg, ha oreg alzheimer koros, vagy valamilyen mentalisan serult ember elkeveredik/eltunik ertesitik az embereket akik ha latjak felhivnak egy szamot es a rendorok jol megtalaljak. Es mukodik a tortenet.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #28254 üzenetére
hi!
igen, megkésett nyaralásnak gondoltuk, mert az idei nyarat leginkább az irodában töltöttem.
A Balcsira is most jutottunk le először.Amúgy én sosem voltam még Görögországban, de gondolom, a válság miatt most nem olyan nagy a zsúfoltság, és tlaán jobban megbecsülik a turistát...
És ilyenkor még jó idő van ott délen. -
tildy
nagyúr
válasz
Lortech #28254 üzenetére
Mi most Thessaloniki fele voltunk, eleg lepusztult volt a kornyek, mintha atomtamadas erte volna a gorogoket...
Arra meg nem art felkeszulni -bar nem tudom altalanos-e - hogy mindent olyan jo gorogosen vesznek. Ha azt mondja 100 euro, lehet 127 lesz a vegen belole ( taxis) , ha az mondja 20 perc, akkor egy orat jelent, ha fel ora , akkor meg masfelet. Erdekes volt, kivancsi vagyok, minden resz ilyen-e.
-
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #27483 üzenetére
Ez a horoszkóp biznisz se semmi!
Egyébként elképzelhető, hogy van valami halvány valóságalapja a számmisztikának, meg a bolygók együttállásának, hiszen minden kultúrában felbukkan valamilyen szinten!
Engem ez a manapság tapasztalható lehúzós néphülyítés zavar. Emelt díjas számon telefonálj be, hogy egy atlantiszi tisztán látó levegye rólad a szerelmi rontást! broáf!
-
venember83
nagyúr
válasz
Lortech #27141 üzenetére
Egy cikkíró ne fogjon olyasmibe, amit nem tud megvalósítani korlátozott képességei nyomán. Nagyon nem volt nyilvánvaló, hogy ez paródia akar lenni...
Az meg még inkább szánalmas, hogy az elbaltázott cikk most is fent van. Elnézést, hogy rossz topikba linkeltem a cikket, ami már képezte beszélgetés tárgyát a fórumon.
-
lujó55
addikt
válasz
Lortech #27113 üzenetére
ha bedobod a százast akkor nem fogod hagyni, hogy másé legyen, szeretnél újra hozzájutni, mert egy hónapban valszeg többször is használod a kosarat. ez volt az ötlet kitalálójának a módszere arra, hogy ne legyen egy nagy rakás összevissza gurigatott kocsi a parkolóban amitől aztán nem lehet közlekedni. régen mikor bejött a rendszer a Penny volt talán az első, még 10 forintossal mentek a kocsik. aztán jött a 20, 50, 100 (mert ugye a pénzünk is egyre kevesebbet ér).
Persze ez is nyugatról jött be, ahol tökéletesen működik és nem hajléktalan-munkahely a bevásárló központok parkolója. Németországban a pénztárnál az 1 centest is visszaadják, ott nincs olyan, hogy borravaló, pláne olyan, hogy a kocsit csak úgy lepasszolod. Olyan sincs, hogy itt a kocsi, mennyi van benne? Mert az ő saját pénzét várja vissza, nem kell a tiéd.
Más a felfogás nálunk. -
fokukac
nagyúr
válasz
Lortech #27066 üzenetére
Na végre valaki, végre nem csak én gondolom így...
én teljesen kiakadtam a két - immáron politikus - vendégközvetítőn, akik a győzelme után egyből önfényezésre és politikai PR-ra használták az egészet.
A Czene Gyurta óriási győzelme utáni második másodpercben kijelentette, hogy ugyan emlékezzünk már meg arról, hogy a magyar állam segítsége miatt van Gyurta ott, ahol. Ebben nyilván van valamennyi igazság, de ugyan hadd örüljek már a második aranyeremnek egy kicsit propaganda nélkul...
Amikor meg elmondta, hogy a Gyurta apja felhivta, hogy sírva hálálkodjon, meg smseket olvasott be, mintegy bizonyitandó, hogy ki mindenkit ismer ő...
(amikor Tőkés László sms-ét olvasta be, akkor kapcsoltam el)Amikor szakertőként viselkedett, az oké. De nekem a többi izléstelen volt.
Ui. A másik, a Borkai MOB-elnök (aki pártpolitikus is egyben) meg amikor jött, hogy "hehe, jól visszavágtunk a 'zangoloknak Güttlerért!" ('88-ban egy angoltól kapott ki 1 századdal), az meg aztán már végképp ízléstelen volt. Abszolút félreértelmezi a sport lényegét...
-
lujó55
addikt
válasz
Lortech #26939 üzenetére
ez így van. jól kell tudni elkészíteni.
annak idején anyám olyan birkapörköltöt csinált, hogy mindenki el volt ájulva, mert finom volt, puha volt és semmi faggyú íz.
mi még anno rodoszon ettünk egy isteni gyrost egy téren aminek a közepén egy tengericsikós szökőkút állt. na az nagyon jó volt, de ettünk törökországban dönert ami fele birkahús, fele kecskehús volt. az is nagyszerű volt(#26940) tildy: na a disznóhússal engem ki lehet üldözni a világból. szerencsére feleségem se szereti, így csak ritkán találkozunk vele. viszont a szalonna néha terítékre kerül. a múltkor slambucot csináltam és mangalica csíkokon pirítottam fel a lebbencset. a pajzsra ültetve vittek végig a vállukon
-
venember83
nagyúr
válasz
Lortech #26751 üzenetére
Akikkel nekem jó tapasztalatom van: pcgarage.ro. Tudtommal van fizikai üzletük, és át lehet venni Bukarestben is a töltőt.
Amúgy lehet, hogy azért nem találtad meg az üzletet, mert az utcák számozása és egymáshoz való helyzete Romániához megszokott módon teljesen logikátlan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest