- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
Bubu79 #42948 üzenetére
Sziasztok Mindenki!
Mostanában nem nagyon volt időm Rátok. Mindig van valami baj.
Szia Bubu!
Szióka Verus!
Nem jó az msn-em.Bon: Mizujs Veled? Fejed mostanában?
kételkedem: Ne hari, de csak most tudtam válaszolni.
bolondember: Ne dolgozz túl sokat!
Mindenkinek gratula az új rangjához, ahogy körbenéztem.
BITBOYS: Neked külön is.Bocs, ha kihagyottaknak!
Legyetek jók, ha tudok, majd jövök. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #42805 üzenetére
Tudtommal soha nem jelent meg lemezük, anno kazettán hallottam, nagyjából tán '82 környékén, ha jól emlékszem, először. Fiatalként nagyon bejött a szöveg és a zene is, most, hogy már közelítem az életkort /
/ csak nosztalgia....
Verus: kié ez az oldal? A manó nekem is megvan, kapolcson fotóztam tavaly....[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
fero02
nagyúr
válasz
Bubu79 #42741 üzenetére
Na ez igy hirtelen sokk volt.
Nekem anno egy tengerimalacom volt. Az is bohóc egy jószág, de mióta meghalt...annyira közel tudnak kerülni az emberhez ezek a kis dögök, h nagyon. Nincs kedvem ismét átélni azt a sz@r érzést.
Viszont kutyám az tuti lesz, mégpedig német juhász. The best.
-
-
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
Bubu79 #42532 üzenetére
Azok után, h pénzt kért benzinre és a végén mondott olyat is, ha csak tudnám mit hoz, már a 10%-áért is odalennék, ha az enyém lehetne.
Namármost 2 dolog lehet ez.
1. Krumplit vesz télire. De ezt azért is vetem el 99%-ban, hiszen az anyukám erről mit sem tud, ezért nem lesz most még. Ha másnak vesz, az meg nem rám tarozik
2. Elektronika, de akkor meg nem 10% lenne, az egy kicsit irreálisan alacsony szám. De ettől függetlenül akármi lehet, de az a 10% nagyon zavar.
Mondhatnám, hogy elhúzta a mézes madzagot
Most meg várhatok holnapig, ráadásul fél 7-kor érkezem haza
venember83: az ügy érdekében mindent bekell vetni
-
7
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #42488 üzenetére
2 dolgot tudok megemlíteni, ami esetlegesen megmagyarázza a nálatok lévő HP-dominanciát:
HP marketingje (reklám, blabla)
bekerülési költségjellemzően az emberek konkrétan lehugyozzák, hogy milyen berendezésre mennyit kell majd költeni az üzemeltetés során, általában mindenki csak addig lát, hogy vásárláskor mi mennyibe kerül. aztán az, hogy az adott berendezést milyen időközönként kell karbantartani, annak mennyi lesz a költsége, valamint az egy lapra eső nyomtatási költség mekkora, már lényegtelen számukra.
ezért olyan nehéz a mi helyzetünk, mert pl egy értelmesebb rendszergazda is csak odáig lát, hogy "szereznem kell valamit ennek a cégnek"
infó hozzáállásból adódóan nem azt fogja nézni a gizda, hogy a cégnek mi lesz a jó, hanem hogy mivel kell a legkevesebbet foglalkoznia. mi jut eszébe elsőnek? HP. megveszem ócsón, örülni fognak, egyszerűen beállítom nekik, aztán le van szarva.szomorú...
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #42468 üzenetére
félreértés ne essék, otthoni felhasználásra szerintem is csak megfelelő igénybevétel mellett éri meg igazán a Kyocera termék. egy átlagos, havonta alig párszáz oldalt nyomtató júzernek nem valószínű, hogy megéri az a kicsivel több pénz, amennyiért megkaphat egy ilyen profi szerkezetet.
irodákba a legmegfelelőbb, ahol nagyon fontos szempont a kis meghibásodási raány, megbízhatóság, környezetvédelem, és talán leginkább az üzemeltetési költség, amiben bizony verhetetlen a Kyoto Ceramics által gyártott multifunkciós berendezés.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #42442 üzenetére
igen, az szűnt most meg, és egy trendi kávézó lett a helyén. nem olyan túl régen felépült a pláza a városközpontban, aminek az étkezőhelyekkel ellátott emeletén nyitottak egy döncit, s az megölte azt a döncit amit emlegetsz, ezért lett a váltás.
kicsit kintebb meg ott van a megdrájv egy jó ideje. így volt 3, s lett 2.
-
fero02
nagyúr
válasz
Bubu79 #42399 üzenetére
Tudom.
Mindenáron te akartál felkeresni engem, itthon meg nincs mekdönci, igy marad a Grill. Hidd el, jó kaják vannak ott is.
Xpod: látod - látod...majd ha sok konfigurációt nézel, akkor Neked is szembetűnő lesz.
De igy akkor most mit nyertem?
A gépedet?!?!?!
Áh, ugyan...nem fogadhatom el.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #42354 üzenetére
az sem lehet sikeres, aki más utánzásait nem szép dolognak állítja be..
amúgy meg kellemes zene reggelire
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest