- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
rarri
senior tag
Szia Bon !
Sajnos nem értem rá mostanában, mert Bettike átesett egy vírusos betegségen, utána a karácsonyi készülődés az iskolában, és itthon, most pedig valami allergia jött ki Bettikén. Közben dolgozok, háztartást vezetek, és szinte semmi időm nincs.
De majd jövök , mihelyst lesz egy kis időm !
-
kételkedem
addikt
Az előző munkahelyemen egy két négyzetméteres "teremben" 5db ipari crt monitor, egy lcd monitor, egy pc, és egy kb 70*50*70 cm méretű digitális rögzítő volt berakva. Ja és én is bent voltam. A legcudarabb téli időben sem fáztam
BEfero: ezek szerint ez csak azt jelzi, hogy áram alatt van?
-
venember83
nagyúr
Ki tudja mit hoz még a jövő.
A szemem továbbra is romlik, szemüveg nélkül egyfolytában hunyorgok. Fel kellene hagynom teljesen az ámítógéppel, csakhát akkor miből fogok megélni? Kevés a nyugdíj... El kellene mennem tényleg hegyimentőnek vagy valami távoli, eldugott helyre, ahova még IT-s emberi kéz még nem tette be a lábát.
Panaszrovatunkat olvasták, leültem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sosem értettem ezt az Intel-AMD, nVidia-ATi(AMD), stb. vitákat. Elképesztő, hogy ilyenen képesek az emberek egymás torkának esni, pedig a képlet ennél sokkal egyszerűbb: Mindenki olyan vasat használ, ami tetszik neki, megcsinálja, amit kell (meg amire van pénze). Ennyi. Szvsz.
Nike_: -
-
-
-
-
-
-
-
A meteurológusok nagyon mondják et a "támad Tél tábornok" dolgot... Így ebből akármi is lehet, még fehér Budapest vagy Pécs is... Főleg, ha a bezúduló hideget lent délen telibekapja egy mediterrán ciklon - na abból szoktak érdekes dolgok kisülni... akarom mondani kifagyni...
Szia, Nike_!
Rálestem a metnet-re, ott egész jövő hét télnek néz most ki...
-
-
-
-
Bubu79
addikt
A süni besz@ratós jószág, ha éjszaka találkoznál vele - expert én sem vagyok a témában, de volt már szerencsém nulladik típusú találkozáshoz szúrós köntösbebújt lénnyel kapcsolatban
Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest