- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fero02 #49084 üzenetére
Csaba Center powa? én is vettem ott anno pár cuccot. 15ért már elég jó korikat lehet kapni
nekem is kellene vennem, mert nagyon jó időtöltés, nagyon szerettem. csak miután kinőttem az utolsó korcsolyát, anyámék már nem voltak hajlandók több pénzt beleinvesztálni az én mulatságaimba, úgyhogy nekem is szereznem kell mostmár egyet, ha szeretnék korizni. -
kételkedem
addikt
válasz
fero02 #47941 üzenetére
Ráadásul igaza van adik kollégának, tényleg nem arra való
--------
Az a Skoda limó maga a megtestesült szocreál. Nagyobb motor felesleges, úgyis csak esküvői bohóckodásra való.
--------
Ma sikerült vásárolnom egy pofás keringtető szivattyút, melyet be is építettem a régi helyére. Remekül kergeti a fűtést! -
Tim82
félisten
válasz
fero02 #47912 üzenetére
Az Asus-t már elvitték, abból a pénzből veszem meg 1:1-ben azt a HD2600XT-t. Sajna, régebbi BioWare-játékok nem szeretik az Nvidia 8xxx-9xxx szériákat, azért váltok.
A Gigabyte-tal szerintem jobban jársz - jó kártya volt az Asus, viszont a gyárilag hozzáadott driver-ek és segédprogik elég szarok voltak (konkrétan az egyik segédprogram, az Asus SmartDoctor miatt dobott 1-2 alkalommal kékhalált a gépem). Igaz, ezt a legfrissebb cuccok letöltése-telepítése megoldotta.
Csak meglegyen a kari, meg kapjam vissza az egyik vinyómat garanciális javításból és azt hiszem, többet nem fejlesztek az asztali gépen. Esetleg a procit lecserélem egy X2 4600+-ra, de azért ez drága mulatság (s939).
Verus: madárcsontú vagy, tehát nem lesz nehéz dolog
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fero02 #45240 üzenetére
h ne befordulósan induljon a nap, (számomra) minden idők egyik legnagyobb zenéje adjon jó hangulatot Nektek!
-
Racecam
nagyúr
válasz
fero02 #42755 üzenetére
Mit csinálsz akkor, ha a gépedről szeretnél képet feltenni egy hozzászóláshoz mondjuk, vagy egy Logout íráshoz? Ehhez eddig előbb fel kellett tenni egy (jobbára ingyenes) tárhelyre. Most már ez nem szükséges, egy egyszerű menű segítségével közvetlenül hozzánk teheted fel. Így biztosan mindig elérhető és megjelenik a képed.
-
Bubu79
addikt
válasz
fero02 #42733 üzenetére
1. Nincs foga - körbe a száján kicsit élesebb perem fut körbe, bár igazából ez is inkább csak azért van, hogy meg tudja fogni a zsákmányát ( terráriumban ez jobbára megtermett bőrizomtömlős )
2. Ha oldalról szemléled, feltűnik, hogy a füle mindkét oldalt egy-egy hártya, majdhogynem keresztüllátni a fején, noha nem üresfejű, a magához való esze nagyonis megvan
3. Kajálás után iszonyat mókás, ahogyan vonszolja a hátsó fertályát, merthogy ott van a raktár ( egyébiránt nem egy gatyádat is lezabálja típusú házikedvenc, egy hétig is elvan pár lisztkukaccal, mellé azért vitamint kell csepegtetni neki )
4. Fürge, mint a gyík - ha elérte az üzemi hőfokot, mert egyébként hajlanos belesimulni a tenyeredbe és elszívni éltető energiáidat (
)
5. Valami hihetetlen, ahogyan fut - meg kell szakadni rajta a rötyögéstől, ami tart addig, míg el nem tűnik mondjuk az ágy alatt, mert onnantól...
Szóval jópofa kis állat - persze kényes a terrárium tisztaságára ő is, de nem túl mcerás a tartása.
Kell neki egy hely, ahol napozhat ( esetünkben ez meg volt támogatva padlófűtéssel - élvezte is rendesen ), egy kis medence sem árt, egy hely ahová elbújhat, egy szőlőgyökér, amire felmászhat és tulajdonképpen ennyi
Egyre inkább kételkedem abban, hogy jó ötlet-e írkálni bármit is
-
NoLF
veterán
válasz
fero02 #42710 üzenetére
megvettem, gond nélkül ment a laptopomban az első alkalommal, azóta nem igazán. látja a gép hogy ott van vmi cucc, de ha belenéznék, aszondja nincs ilyen meghajtó.
már formáztam is
bent a kollegám laptopjában meg megy
de egy külső kártyaolvasóban nem
ki érti ezt
de ha az adapterbe rakok egy nokia micro sd-t azt már seholsem látja
1600 ft-ot dobtam ki az ablakon ezzel -
Bubu79
addikt
válasz
fero02 #42421 üzenetére
Mindent próbáltam, ami elérhető volt - ez biza döglött
Hejcegnőm: De hisz tudod, hogy a maci szíve csak Érted dobog
Jó étvágyat az étkezőknek - én alighanem egy light goulash souppe-ot fogok ebédelni, utána pediglen valami diétás cuccost - talán egy laza borsós tokány még belefér
-
-
-
-
válasz
fero02 #41390 üzenetére
Na igen, Verus az, aki ugyan konkurenciának látszik, valójában soha nem lesz az. Mert az egyénisége, kisugárzása, eleve az a tény, hogy van mindent megold, amihez az én holmi kis tudományom nem elég...
Na félre a tréfával, magam is tapasztaltam, hogy megfelelő zene (fejhallgatóval, jó hangosan) képes elmulasztani a fejfájást is.
Neduddki: Na jó, de a tiéd örökre...
-
-
NoLF
veterán
válasz
fero02 #41145 üzenetére
höhö, nekem olyan volt, hogy mivel annyira bömböltettem otthon a zenét, hogy nem hallottam tőle sem azt, hogy a falon kopog/dübörög, sem azt, hogy csönget.
erre (mivel tél volt) elkezdte keményre gyúrt hógolyóval dobálni az utcáról az ablakomat, arra megijedtem, kinéztem, és rájöttem mi a pálya
egy év után elköltöztek, azóta nem lakik ott senki
-
Bubu79
addikt
válasz
fero02 #41007 üzenetére
Pedig tudom...
Lehet, hogy a nyomtatás ki is marad a sorból
Szia Bub0rék
Racecam: Sintért ne kűggyé - ráfaragtak már. Szkájvóker Lájost is szét kellett cincálnom, mert le kutyámájomozott, pedig csak a trafikban akartam venni egy autentikus hírforrást.
Erre megjelent holmi bádogemberrel, meg egy csipogó háromlábú Szemetessel. És valami Hánszóló Plé-t emlegettek, aki házmester
Hát csoda, hogy csak morogni volt kedvem?
Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest