- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
werttzui #47275 üzenetére
Biztos?
Tápláléklánc. Megyek is enni
-
rarri
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
werttzui #43737 üzenetére
ne tudd meg...
engem is hívtak, olyan buli volt, ahol senkit nem ismerek, és MIND okosabb volt nálam, nem kcisit kényelmetlenül éreztem magam...
De még jó, h ott voltam, mert ha nem szegény Gabó EGYEDÜL kellett volna, h üljön a szobájában míg összerakják a meglepijét...és most nemsokára, lassan meló...:S
-
-
t1
veterán
válasz
werttzui #5178 üzenetére
rosz helyre jársz..itt veszprémben akadnak...főleg ilyen kis 15-16 éves ribancok...kocsmákban..bebasznak..aztán tartsd őket vissza..
Én elzárkozom az ilyentől. Pl Texasban van egy szőke csaj..kurva jó test...annak mindennap más pasi fogja a kezét
Múltkor garázsbuliban volt egy csaj...pasija ott volt..haverommal smárolt... a seggemet meg fogta... -
rarri
senior tag
válasz
werttzui #5166 üzenetére
Azok a lányok akarnak " dugni" akik azt hiszik, hogy a szeretet egyenlő a dugással.Tehát nagyon szeretetéhesek, és így hajszolják a szexet, hogy minél több szeretetnek vélt érzést megkapjanak.Ők azok, akik a diszkóban 2 ital és egy két kedves szó után kimennek és " dugnak " veled a bokorban.Ez nagyon szomorú, mert egy idő után elhiszi magáról az a lány, hogy ő ennyit ér, és így kap csak szeretetet.
Az ilyen lányoknak sem mondhatod meg hogy csak dugni akarsz, mert nekik is kell az illúzió. de kétségtelen hogy hamar célt érsz náluk hazudozással. De nem tudom mekkora örömöd lesz benne. -
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #5085 üzenetére
Minden vágyam egy szőrösképű tetovált besurranó tolvaj..
De ha már lehetne válogatni, akkor egy bársonyos hosszúcombú szőke 23 éves tolvajlányka. Aki max a szívem rabolja el
Na, ok, nem vagyok nagyigényű, lehet barna is. És a feketék, vörösek se kíméljenek.Na, most bezárom az ajtót, és lefekszem aludni.. egyedül.. Legfeljebb Marcsa meg Casey bújhat mellém.
-
-
Verus
senior tag
válasz
werttzui #4158 üzenetére
Ehhez kétség nem fér, az vagyok és kész, persze szerény is, nem szoktam ennek sűrűn hangot adni
A képekről meg annyit, hogy jó vicc voltBubuka: Tudod az úgy volt, hogy teremtett a jóisten ügyeskezű plasztikai sebészeket....
#4163 Nem az akciós dokihoz kell menni, ez a tanulság
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest