- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Bub0rek #49977 üzenetére
Hát az első esésem laza volt, modntam is, ez nem is olyan vészes , mint amilyennek elsőre tűnt , kicsit felbátorodtam, na és nem sokkal utána puff lábak az égnek, fejem meg hátul koppan a jégen. No mindegy, szerencsére volt, aki ápoljon.
Pedig még be is voltam öltözve, legközelebb viszek bicajos bukót is -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Bub0rek #47359 üzenetére
Tegnap este ugyan több hó volt itt Óbudán, mint tavaly télen összesen, de azóta folyamatosan olvad. Lapátolás nem lesz... (Mondjuk az esti hóvihar olyan durva volt, hogy a Szentendrei út másik oldalát alig láttam - csak azért tudtam, minek a körvonalai sejlenek fel a homályban, mert tudom, mi van ott. Autóba viszont nem ültem volna...)
Reméljük, fehér karácsony lesz. (Amúgy meg éppen szünet van a hóesésben.) -
sNORh
addikt
válasz
Bub0rek #47359 üzenetére
eggyetsebúsújj.. hallgasd inkább ezt és még jól is érzed magad ha kinézel..
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bub0rek #45175 üzenetére
Kutyám nekem is van 2 db.
Viszont találkoztam a neveddel.
Akik játszottak és nyertek is:
Tamoo, Diego2002, atom87, CséZé, Gabee_hun, Hali23, jagada, Lala6, nexus6, sanyixXx, tocsa, ZivatarAkik jó választ adtak, csak most nem nyertek: (sokan vannak, csak néhány közülük) Bub0rek, Bubu79, elmoraan ®, kételkedem, Ramius, tildy
-
tiv83us
veterán
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #41525 üzenetére
A kávé nem rossz ötlet, de abból hiába iszok meg egyet, azt nem veszem észre.
A második már mintha kicsit piszkálna valamilyen szinten.
A harmadiktól felpörgök ugyan, de olyan szinten koordinálatlanná teszi a kezemet, hogy a remegéssel nem sok dologra lennék használható...Pajzsmirigy műtét
Szia rarri
Azért csak nem volt hiábavaló elolvasni azt a "pár" sort
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #41520 üzenetére
Stimmel, álmos is vagyok rendesen - momentán nincs is Aki ébren tartson, úgyhogy durmolás lenne a vége, ha nem melóznék ma is
Frissen műtötték, egy darabig még érezni is fog mindenféle időjárásváltozást sajna - jobbulást
A nyakamat cirka hat éve vágták el ( sokak szerint nem végeztek jó munkát
), de még most is jobb, mint akármelyik időjós a TV-ben, ha időjárási front közeleg
Philoxenia: Bizony, de nem biztos, hogy Te voltál az első olvasója
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #41509 üzenetére
Köszönöm kérdésed - kicsit álmosan, de megvagyok - Veled mi újság?
Dragon: Akkor biza venni kell helyette valamit
Tim: Rögtön az után, hogy megmutattad őket egymásnak várható, hogy fújtatás, sziszegés és karmolások után Te leszel ez első véráldozata a harcnak
A macska nem kegyelmez, ami a gépen lakik
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Bub0rek #40831 üzenetére
Hát itt volt...Érdekes... (4en jöttek.... érdekes volt... Nem ilyen lányra számítottam, bár lehet aranyos kedves, de olyan fura amentalitásuk (akaratosak...)) Szobatársam pl aludt nem akartam benyitni hozzá ( az a szoba kiadó) , de csak be akartak nézni ,muszáj volt, mert be akartak nézni...Hát ijj....
-
válasz
Bub0rek #40187 üzenetére
Mátrai borzaska
Hozzávalók 10 fôre:
1, 4 kg sertés szûz,
5 dl olaj, 50 dkg burgonya,
20 dkg liszt, 3 db tojás,
só, bors, 5 adag párolt rizs,
5 adag hasábburgonyaA húst szeletkékre vágjuk, enyhén klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A lisztbôl és tojásból palacsintasûrûségû masszát készítünk, beletesszük
a durvára reszelt nyers burgonyát, belemártjuk a húst, forró zsiradékban kisütjük.bolondember: ahogyan Racecam mondja
(ez kicsit gonosz lett
)
-
válasz
Bub0rek #39925 üzenetére
Szia!
Novemberben (azaz 1-2 héten belül) megjönnek azok is. Hiába most ez a nagy melegedés, azért a hideg is itt ólálkodik a közelben. Mindig azt szoktam mondani, hogy ennek a késői melegnek meglesz még a böjtje...
Vénember: Szerintem Te annál többet érsz, minsem így engedjünk utolsó utadra, HA majd eljön az ideje. De ez nem most van! Tolj neki egy kis Mezym-et (de egy kupica pálesz sem rossz), aludj egy jót és reggelre kutya bajod.
-
kételkedem
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
Bub0rek #34924 üzenetére
Értelme is van, csak másold be a linkelt oldalon a fehér mezőbe és nyomd meg a kennify gombot
Verus: Hát jó - akkor majd holnap jóóól megnézem milyen lett
NoLF: Pmpmppppmépppffm fpmmmmmfmffm, ppmmffpppfmp mmm fpmímpmmffmmm - mpmmpp fpmmffmfmffmáffpffp - mmm fmmppfpmp pmpfmfpmpppfpffmffmmfmmmpmpmppppmépppffmífmpő fmmffpppfpfffmfpmfáfmmfmp ppfpmpppfffpmfpmmmfmp
fm
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest