- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
neduddki #48606 üzenetére
kuruc.info-n olvasgattam az eseményeket, a lacháziak félnek, de mondtak neveket, is hogy ki tette. Az pedig, hogy nem erőszakolták meg, hazugság, mint az, hogy nem kormik tették. Vannak olyan szóbeszédek, miszerit 6 elkövető volt, abból az egyik nem akarta bántani a kislányt, ezért felakasztották a társait. Tegnap volt a temetése. Hallottam olyat is, hogy ugyanez a fiú öngyilkos lett. Ami biztos, hogy életfogytiglani börtönbe zárnám a tetteseket, még ott sem tolerálják a gyermek erőszakolókat és gyilkosokat.
Tegnap olyan szinten felhergeltem magam ezzel, hogy azt hittem átmegyek rasszistába.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #47289 üzenetére
HI!
francba pedig mar majdnem megvolt a mod:- (
asus p3b-f p3-700e /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v775 fps300-glc60 ~33w ~52w
udv
neduddki
mod: juppi sikerult!!!
asus p3b-f p3-700e@466 /sl3xm/ ~450Mram wd 80g s3_v775 fps300-glc60 ~32w ~43w
Grrrr, most latom a tap teremszeteen 300-as:- (
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #45540 üzenetére
HI!
RIP!
Hosszu evek ota a polcon orizgettem, becsomagolva, vigyazva mert elotte sok evet kiszolgalt egeszen a xp-ig, neki kosoznheto hogy nem beos-ostam es nem jaccotam es mg sok minden mas is
Ma baraktam az elozo formedveny-ben jelen levo p3b-f-be es doglott a vga, ramhibas
elszomorodtam:- ( Hercules Dynamit 128/Video volt Oudv
neduddki
s3 trio64 /764/ s3 vison 868 tseng et6000 voltak az ut hozza es aszem ennel tovabb szolgalo vgam sosem volt
mod: na csak sikerult iderakni
-
SystemRoot
őstag
válasz
neduddki #44281 üzenetére
Nem, nem vettem semmi használtat, és azért nagyon szart se. Tápnak egy ilyen kis dc/dc konverteres full passzív kütyü van benne. Ilyen minimális teljesítményre elég ez. Megbízhatóságával meg remélem nem lesz gond.
Háznak már nem tudom pontosan a típusát, egy nagyon mini fekvő, korom fekete ház, teljesen fém ház. Nagyon szépen néz ki, mondjuk egy sztem egy pci kártya se fér bele, de nem is kell. Winyónak egy 2,5"os samsung van benne és 2gb ram. A hűtőt átoperáltam így egy 92mm es silent blade fúl fentről a procira és a chipsetre. Sztem nagyon jó cucc lett. Képem nincs róla hogy megmutassam, de lehet majd csinálok és kirakom a logoutomra.Üdv.
-
SystemRoot
őstag
válasz
neduddki #44272 üzenetére
Én most raktam össze egy ilyen filléres atomos kis vackot. Intel alaplappal jött az atomos cucc. A ventirlátora az eléggé szánalmas volt úgyhogy amiatt operálni is kellett mert nem lehetett arra a bordára nagyobb ventit rakni, de végül a mini házba beraktam egy 92miniset és az elég az egész gépbe 5v-on. Tápnak is csak egy ilyen kis bóvli van benne, de sztem elég és szerencsére venti sem kell hozzá. Nagyon keveset fogyaszt és kicsi és csöndes. Jah és olcsó is volt.
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #43833 üzenetére
HI!
1012 vot rajta elemletig az tamogassa a rezbanyat, de jo legyen feltetttem a 1014.003-at hat azval sem:- ( na most vagy doglott proci vagy Qva elet:- ((( mod: pedig a sl3xm az 0-as:- (((
guvo heten banyaszhatom elo a p3b-f-emet vhonan:- (((udv
neduddki
p.s. pedgi azt szerettem volna latni, hogy a nyomtato gep fogyaszta 5w csokken:- (((
ja es kozben freedos but lemeszt is gyartottam :- )))
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #43406 üzenetére
Jaj, basszus, jó hogy szólsz, ezt akartam megnézni melóból, csak a két HR-es lány ül mögöttem, és mondom már mégse..
De Sanyinál az a hölgy, akinek a (mellén) keblein demonstrálták hogy kell csomókat keresni..hát hogy mondjam...
[nagylevegőtveszéskifújszmájli]
Apa: Dehogy köpöm..drága volt
Ja, de akciós.. mindegy, akkoris jobb bent mint kint
-
válasz
neduddki #43395 üzenetére
Az szép. A szövegértésről: Ő sem olvasott Rejtő-t, így kihúzta az IJB+ kártyát...
Ez az idő mindenkit megkavar. A héten már párszor voltam azon a ponton, hogy hű leszek az egyetemi becenevünkhöz. Az meg nem más, mint: Okleveles Népirtó.
1010: Akkor ezt a sorozatot sem kerülte el az új sorozat átka, szériahibák, stb. Meg kell várni, míg ez is kiforrja magát. Úgy tűnik, a szépség nem minden (ez is relatív, nekem kivételesen tetszik a külcsín). Ami az Intel-re váltást illeti: ebben nem tudok nyilatkozni, PPC-s és Motorola-s macival nem volt dolgom, s valószínű, hogy nem is lesz. -
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43390 üzenetére
Van elfekvőben egy 600-as és egy 700-as Celeronom - ha gondolod
Ha jól szétnézek, akkor alighanem lelek még itthon valahol egy 850-es Duront is - bár az már ugye a konkurens gyártótól - ezen kívül van még itthon egy slot1-es 350-es Pentium, ha minden igaz és még pár MMX is akad, ha jól rémlik
Ja - én már alszok - szóval ég Veletek
-
-
-
-
válasz
neduddki #41751 üzenetére
Nem, én a középiskolát Budapesten, a Petrik Lajos Vegyipari Szakközépiskolában végeztem, utána jött a SOTE Gyógyszerésztudományi Kar - így lettem gyógyszerész.
Bubu: Hmmm... Egész jól megy az orosz...
Ádyz: Szia! Nike_ egy nem szalonképes viccet írt be (ami neduddki-ra nézve sértő lehetett), de jött ngabor2, moderálta és figyelmeztette, hogy ezt nem kellene. Erre nike_ "önkéntes száműzetés"-be vonult. Röviden ennyi - amiről én tudok.
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #41542 üzenetére
Izé, Bubunál a pont
, de ettől még instantkickbankillerasefromexistence jár neki.
De ha arra kérdezel, hogy miben "jobb" - nem hiszem, hogy "jobb" volna a PC-knél, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, miben "más".
Pisztillus: gondolkodtam Tiger-en is, de elég lesz a Panther.
1010: kék. Nem 3k, hanem 12k és jó állapotban van. Asszem, ez volt az utolsó darabja.
Lépek megint, szép estét mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #41542 üzenetére
Bölcsésztől ilyesfajta bölcsességet ne várj
Mit kapok én ezért...
Pisztillus: Akár magamra is vehetném, de hát sem vegyész, sem gépész nem vagyok, szóóóóval...
Khm. Beszélgetés lakatos és a műszaki vezető között. Lakatos kérdezi:
- Te Misi - milyen mérnök is vagy te?
- Gépész.
- Szóval traktoros.
- Nem, gépész.
- Az, azt mondom - traktorosMindezt az után, hogy nem teljesen úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan az a tervben szerepelt
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #40811 üzenetére
Ismerős a link valahonnan
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #39646 üzenetére
akkor ez egy communication breakdown...
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest