- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #18937 üzenetére
Ezt ritka undorító hozzáállás
Megtehetik? Ez azért gáz, drágábban hirdetni ott, mint hasznaltauto.hu-n.
Amúgy próbálj olyan látszatot kelteni, hog yneked nem sürgős a kocsi.
Én tudok olcsón accordot...Csak jobbkormányos, meg GB papíros....
---------------------------------------------------
Tényleg szerintetek melyik filmet érdemes megnézni?
A sötét lovag, X-akták - hinni akarok, vagy Ne szórakozz Zohannal? -
fordfairlane
veterán
válasz
Viszlát #18937 üzenetére
Öcsém néhány hónapja vette egy dízel A4-est, 3 éves autó, szimpatikus kinézetű tulaj, jó állapot, motorhang jó, kilométeróra állása hihető.
Megvette, hazahozta, kitakarította, örült neki. Használta talán 3-4 alkalommal, egyszer csak elkezdett világítani az olajnyomást jelző lámpa. Kicserélte az olajat, szűrőt, még mindig világított. Elvitte szerelőhöz, és kiderült, hogy az olajszivattyú tönkrement, emiatt viszont a főtengely is. Kb. 700e Ft volt csak a javítás.
Szóval, addig örülj, amíg látható a hiba.
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát #18913 üzenetére
Már a harmadik kereskedésben játsszák el velem, hogy 1-200ezerrel drágább az autó mint azt a hasznaltauto.hu-n hirdetik, plusz egy-két "apróságot" elfelejtenek közölni, pedig direkt rákérdezek, mert nem akarok feleslegesen menni. Aszonnya a telefonban a mostani, hogy az első lökhárítón van egy kisebb, parkolás során szerzett sérülés és annyi. Ehhez képest egy jó fél méter széles, a lökhárító teljes magasságában húzódó forgácsosra dörzsölt rész van, valszeg az illető valami kerítésen vagy falon meghúzta az elejét. A jobb hátsó ajtó szintén meghúzva egy 40 centis darabon, az egész autó tiszta karc, mintha rádőlt volna egy fa és úgy rázott az eleje, mintha macskakövesen mennék... ritka gennyláda egy társaság ez.
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Viszlát #18410 üzenetére
Amikor az első munkahelyemre jelentkeztem még nem volt meg a technikusi bizonyítványom sem, mert még hátra volt a szóbeli vizsga.
Amikor bejutottam a főnökhöz, aki felvételiztetett, egy darab papírt nem kért tőlem, csak elém rakott egy rajzot és megkérdezte, hogy az adott kapcsolás mit ábrázol.
Egy nyúlásmérő bélyeggel megvalósított elektronikus mérleg kapcsolási rajzának a részelete volt, magával a bélyeggel és és az utána következő komparátorral.Arra volt kíváncsi hogyan is működik a dolog.
Papír nélkül is megszavazta a bizalmat és felvett, rá két hétre pedig a kezébe adtam a papírt is, bár sok jelentősége már nem volt.
A felvételi elbeszélgetés keményebb volt, mint a technikus minősítő vizsgám.
Szükség van diplomás emberekre, de azért jó lenne, ha egyesek nem felejtenék el, hogy az ócska melósok nélkül bizony semmire sem mennének...
-
Bubu79
addikt
válasz
Viszlát #18407 üzenetére
A héten a mait kivéve minden nap 12 órát húztam le ( ma csak 8,5 volt ). És közben találkoztam érdekes figurákkal és hallgathattam olyan dolgokat kajaszünetben, hogy egyszerűen alig hittem a fülemnek.
Aztán jön egy kis suttyó, aki lenéz mindenkit, miközben semmihez nem ért, semmiről nincsen fogalma, csak annyit tud, hogy ő biza főiskolás és akkor az már húha.
Azt hittem iskolába azért járnak az emberek, hogy szélesedjen a látókörük. Egy gimnáziumot végzett embertől pedig nem vártam volna ilyen szintű egyszerűséget - kb. mint egy százasszög.
Bosszantó, na.
-
tbs
addikt
válasz
Viszlát #18074 üzenetére
Ez vmi urbánus legendula. Soha semmilyen forró tésztától nem lett még bajom, s a családomban sem tudok ilyesmiről...
Pedig aztán...
Vmi fűszer lesz ott a ludas.
NoLF-al egyébként is megrázó élmény együttkajálni... Pl. a mennyiség, a gyorsaság, és még közben szórakoztat is...
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #17813 üzenetére
nekem ilyen problémám nincsen, momentán 4 projektet viszek, mindnek ma, meg holnap van a határideje.
az egyik kedves német ügyfél most közölte, hogy neki most azonnal kell a riport, végül engedékenynek bizonyult, hogy reggel 8-ig elég, ha megkapja. lehet, hogy itt alszom.
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #17636 üzenetére
Itt éppen zajlik a balhé a háttérben. Hiába próbáljuk csillapítani, Te jössz és azért is. Nehogy már meglegyen a pillanatnyi nyugalom...
Itt nem a korrektségről van szó vagy arról, hogy mindenáron beléd akarjuk fojtani a szót, mert diktatúra van...
Úgyhogy ezért privátban, légy szíves.
BE: hal a tortán? Elég tré párosítás.
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #17630 üzenetére
Téged is meg kell, hogy kérjelek, hogy szálljál le a témáról?
Vagy nyomás a ring topicba, ott folytasd, akiket érdekelhet, úgyis ott nyomják most az ipart. Ez nem az a hely. Jelen pillanatban ezzel dobsz Te is a feszültségre egy lapáttal, úgyhogy nyomatékosan megkérlek, fejezd be.
Köszönöm.
mod: hangsúlyozom, nem a "ki kinek a spanja" témáról van most szó, hanem kifejezetten a topik békéje érdekel. Úgyhogy vagy ott, vagy privát. Még egyszer köszönöm.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Viszlát #17599 üzenetére
Nem a szépen hangzása miatt írtam, hanem mert én ezt gondolom a dologról. Lehet, rossz példa, de példa: Mikor egy vizsgán leblokkolt az agyam az izgalomtól, akkor hülyét csináltam magamból, mert nem tudtam kontrollálni azt hogy nagyon izgulok, de ez nem jelenti azt, hogy hülye vagyok. De tiszteletben tartom a véleményedet. Végül is az output felől nézve mindegy, hogy én csinálok hülyét magamból, vagy hülye vagyok.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Viszlát #17594 üzenetére
Én úgy tekintek a dacra, sértődöttségre mint egy korábbi rossz tapasztalat miatt kialakult előítéletre. Nem az intelligencia, a felfogóképesség hiánya, hanem mikor az agy egyik része gátolja a másik részét. Ennek részletes kifejtése meghaladja ennek a mégoly laza topiknak is a kereteit, de érdekes téma.
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #16649 üzenetére
Igaz, agreed.
Gondolkodom a külső hangkártyán, de nincs életbevágó szükségem rá, egyelőre ez távlati prodzsekt.
Sajnos, a desktop géphez is külső kellene (mer' barebone, és a vidkari elfoglalja a rendelkezésre álló teret, nem fér oda PCI-os kártya). Viszont egyelőre sima zenelejátszáshoz, filmnézéshez jó is.
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest