- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Viszlát #27069 üzenetére
Most akkor mi van? Bolond nálad lakik és megint lemaradtam valamiről (mert nem olvasok vissza), vagy valami buli lesz, amiből (természetesen) megint ki vagyok hagyva??
u.i.: Alaszkáról jut eszembe, hogy oda megyünk az öreggel, csak amióta megnősült alig látom. A mézeshetek teljesen elvették az idejét, vagy az eszét.
Nyugodtam mondhatom, hogy nincs itt fejben. -
7
addikt
válasz
Viszlát #26686 üzenetére
Te meg csaladszereto
@valasz: Igen, szeretem a batyam, meg akkor is, ha csak feltestver. Jeti-e vagyok.@tope: Nem is szakitottam Viszlattal, ahhoz elobb egyutt kellett volna lennunk. De mivel azt allitja, hogy jobban szereti a csaladjat, mint engem, en meg meg homoszexualis sem vagyok, ezert nem voltunk egyutt, mi tobb, nem is terveztuk.
@nike_: Ha ilyen egeszseges vagy, hogy el tudsz jarni otthonrol, akkor mar iskolaba is mehetnel
-
7
addikt
válasz
Viszlát #26673 üzenetére
Es felteteleztem, azert reagaltal, mert szolni akartal, hogy jelen vagy szuzkent, ugyhogy a kerdesemre a valasz igenlo. De en meg kotekszem, hogy denemismernemfeleltelmegmindenfeltetelnek.
Homi? Ja, hogy te szerelmi/szexualis jellegu kapcsolatra gondoltal? Azt hittem, hogy amolyan elkenyeztetett kisocsi kontra nagyonszeretemakisocsemet batyus, persze csak jatekbol.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Viszlát #26568 üzenetére
...nem kötekedésképp de neked nem 6-éves a reged?
...
...ez egy 7 éves reg...
...Verus:helyes...Bon:parasztmerciset...
...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Viszlát #26272 üzenetére
Nálunk meg a hálózaton átpakolták az összes cuccunkat másik könyvtárba. Viszont így az összes link megdöglött. Tud valaki olyan módszert, amivel exceles hiperlinkeket lehet egyszerre javítani, amolyan keresés és csere módon?
Mer' ha nem, akkor we are VSF. (Very Severely Fucked) -
elmoraan (r)
aktív tag
-
Verus
senior tag
válasz
Viszlát #25861 üzenetére
Na látod, pont ehhez kell a rutin és a tudás...Aki dinamikusan tud jól vezetni, az az igazi sofőr. Egyébként is a lassú közlekedés balesetveszélyesebb.
Van Nálad tesztkör?Timike drága: De az agyi érelmeszesedés is a korral jár, no meg az impotencia
Figyelj, már vannak jó gyógyszerek mindenre. Mondjuk ha elfelejted bevenni, akkor már régen rossz
Sajnálom. Milyen virágot szeretsz?
-
Timocicu
senior tag
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Viszlát #25844 üzenetére
Hát tudja a fene, van, akinek bejön ez a digitális cucc. (A fene a gusztusát.
) De az könnyen meglehet, hogy kicsit sok volt a srácoknak a szaké.
Az Accord különben egy időben nekem is nagy kedvencem volt, de pont egy kicsivel nagyobb annál, amit még hajlandó vagyok magammal hurcolni, meg egy kicsivel drágább, mint amennyit autóért hajlandó vagyok adni, szóval így jártak vele... Az árából vettem inkább két kisebbet, meg még maradt is elverni való. (Rákölteni egy nálam tíz évvel idősebb, nyűgös veteránra, pl.)
Verus: TorSen Forevör, ezt mindenki tudja.
-
Verus
senior tag
válasz
Viszlát #25844 üzenetére
Ugyan ugyan, lehet nőt "fogni" autóval
Csak nem úgy ahogy a szó szoros értelmében vesszük. Vannak még olyan nők, akik szeretnek értelmesen társalogni az autókról és szeretik ha egy férfi jobban ért hozzá náluk. Ezzel is sokakat le lehet venni a lábukról
Timo: Látod látod
-
Verus
senior tag
válasz
Viszlát #25793 üzenetére
Huszonévesen még elnézhető
Vak nem vagyok, csak bízom az emberekben, bízom a jóindulatukban és bízom a tiszta érzelmeikben felém. Sajnos a tapasztalatok sokaság nem azt mutatja, hogy jól csinálom, de ilyen vagyok
Szia Tim!
Olyan kár, hogy nem leszel
(na ezt se lehetett kihagyni)
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #25738 üzenetére
megbízható mindkét pultos, úgyhogy ha nem nagy fáradság akkor vidd be légyszi, ráírod hogy Lóri, esetleg mondod is nekik, tudni fogják. ha a szemüveges srác van ott, mégjobb, a csajt annyira nem komálom. mondjuk mostanában elég ritkán járok oda is, de azért meló után be tudok nézni
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #25678 üzenetére
Tenkjú
, lehet, hogy élek vele, bár ez akut probléma (valószínűleg nem gyulladás, világéletemben problémám volt a gerincemmel) - csak most épp a "nagyon kellemetlen" fázisban van.
Most épp élek a gyanúperrel, hogy ennek a "remek" esős időjárásnak köszönhető a dolog.
Yetike: a mérce szerint van az 195 is...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest