- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Bubu79 #48895 üzenetére
Szia!
Ezen összefoglalást olvasva nem bánom, hogy az egy kategóriával nagyobb (12,1"-os) FuSi-t vettem hurcibálós gépnek. Pedig versenyben volt az EeePC 1000H és a MSI Wind is. De mivel ez sem került többe, mint a másik kettő...
Bon3ss: Na ezek azok a dolgok, amelyek ki tudnak kergetni a világból...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #48882 üzenetére
nálam alapfeltétel volt a tapipad. pl. ordoitól azért nem vettem meg az x60-at, mert csak pöcökegér volt hozzá... lett inkább egy sl300. utána már megbántam, mert az x60 sokkal könnyebb, és érintőképernyős.
nekem se pálcikaujjaim vannak, de valahogy mindig sikerült megtalálnom a gombokat. a képernyőméretet meg lehet szokni, 7"-on filmet is néztem a vonaton.
ilyenen netezni? simán. meg youtube-ot nézni. volt rá példa, hogy kimentem "vidéki birtokaimra", ahol az egyetlen net-lehetőség a gprs volt. ment vele rendesen, tépett vag 6k-val
no úgy fórumozni, az szép volt. akkor nem moderáltam inkább.
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #48878 üzenetére
Pedig ng2 elégedett felhasználó, most akkor vonjam le a konzekvenciát?
Bon3ss: Hát most mit mondjak, nem egy kockalada, az biztos... De nekem tetszik, ha belátható időn belül szükségem és pénzem lesz kocsira, akkor egy ilyen lesz (kombi vagy szedán, mindegy), vagy egy finom 145-ös.
mod: Miért csak a prohardver esetén van nekem folytonos network timeout?
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #48583 üzenetére
Nem sebesség, hanem gyorsulás. Pozitív meg negatív.
mod: Egye meg a fene, a vezeték nélküli megbízhatóság útvonalválasztó zavarja a tévém. Lehet nem a tévé tetején kellene tárolnom. Mondjuk így belegondolva ez nem is igazi vezeték nélküli útvonalválasztó, mivel ugye minimum két vezetéket is csatlakoztatni kell hozzá a megfelelő működés érdekében.
-
Verus
senior tag
-
-
Thrawn
félisten
-
válasz
Bubu79 #48541 üzenetére
Hagyd el, már nem emlékszem melyik gyártónak, de volt olyan videokártyája, ami aktatáskában volt tálalva...
ngabor2: Ajánlok egy üzletet: Veszek neked egy EeePC-t, Te meg nekem adod az SL300-at...
Nos?
Gondolkoztam én is kisgépként az EeePC 1000-es sorozaton, de aztán ugyanannyiért kaptam meg a FuSi Esprimo U9200-at...
-
ngabor2
nagyúr
-
-
válasz
Bubu79 #48445 üzenetére
Az a lényeg, hogy jobban vagy. Legközelebb azért szóljál ám, hátha tudok valamit segíteni.
MarKoo szteroidos esetéből tanulva a PHatika egyenlőre csak itt működik...
No meg még át szeretném tanulmányozni az Orvosi topic-ot is, nem akarom agyoncsapni, ha belefér, inkább oda bevinni ezt a témát is. Majd meglátom.
-
válasz
Bubu79 #48445 üzenetére
A fenébe, legközelebb erősebb mérget kell kevernem (legyél minél hamarab egészséges
)
kételkedem: általában mondhatni, csak
tildy:
- Mi lesz a neve a Csipet-Csapat-nak ha átmegy rajta az úthenger?
- Cifet-Cafat.Másik
- Hogy mondanád máskép a 11.59.59 (óra, perc, mp) ?
- Csip és dél. -
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #47763 üzenetére
Minden megoldható, csak kapcsolatok kérdése
De azért ez a Hóimport Kft. egész jó ötlet, jó ilyen pénzmosó cégnek.
És még mindig továbbviszem - reklámarcunk Mikulásbáti
Cégvezető: Hópihe
Irodavezető: Hókristály, Logisztikai felelős: Hófelhő, Panasziroda vezetője: Hólapát
BefejeztemPisztillus: Jaa vagy jaaaa
Én kérek nnna
Használhatod a Víííííííííííííííííííííí-t is ha éppen aktuális lesz.
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #47757 üzenetére
Ha most a szolgáltatás részre akartál kitérni, nem, nem táncolok az asztalon egy krómcső körül, de vannak rá embereim!!!
Kételkedem: Megesett már kisebb koromba, hogy belezuhantunk a csipkebokorba szánkózás közben, mondjuk én már útközben leestem a szánkóról
Pisztillus: Javítsd kérlek, eredetileg az Víííííííííííííííííííííííííííííííííí
Thrawn: Első hó - zsiguli párosítas... Na majd én megmutatom hogy kell keresztbe menni - csúszi az autó, csúszik - Mondom bokor,bokor,bokor, puff, abba egy ilyen sziklamaradvány volt
Válasz: Na így nem kell keresztbe menni
Az arcmosó módszer népi falusi hagyomány - ezért szépek a falusi jányok
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #47754 üzenetére
Nálunk kint volt az utcán!!!!!!(sok felkiáltójel, mert ez maga a csoda volt)
Túlzás, de megnyitom mától a "V" Hóimport Kft.-t.
Ha Önnek kevés a leesett hó? Ha Ön még többet szeretne? Forduljon bizalommal a "V" Hóimport Kft.-hez! Garantáltan az Alpokból és az Északi sarkkörről importált havat kap ma egészen kedvezményes áron! Spóroljon akár 60%-ot! Várjuk szíves megkeresését!
Philo: Nem tövisnek becézem
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #47226 üzenetére
jól mondja LLkedem. ennyi alapján fél gombatársadalmat ki lehet zárni, viszont a másik fele még mindig ott van. az alja nélkül nem sokmindent lehet mondani rá (lemezek, tönk, gallér, bocskor).
kukac: debrecenben is van min. 1 bolt, ami kinyit, igaz csak délig (vagy 1-ig? rég voltam benne).
-
válasz
Bubu79 #47223 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy igyekszem minél több oprendszert megismerni, használni. Ez nálam egyéni különcség, vagyis inkább hobbi. Ahogy már korábban írtam itt, az "egyikjobbmintamásikmert" típusú vitákat soha nem értettem, mire jók. Mindenki olyan oprendszert használ, amilyet egyrészt otthon akar, mert az a jó neki, másrészt amilyet a melóhelyén muszáj, ha ott van számítógép.
Mindazonáltal azt tapasztaltam, hogy az első gépet használók inkább a win-t részesítik előnyben. -
-
venember83
nagyúr
-
-
-
válasz
Bubu79 #46905 üzenetére
(Remélem, a modi a duplából nem ezt törli...)
Nos a végére már el-el mentem 1-1,5 dobozig. Viszont sokszor volt olyan, hogy ha a meló, vagy más dolog miatt akár fél napig nem gyújtottam rá, észre sem vettem. Aztán amikor gyorsan elszívtam egy szálat, utána jött a szédülés, kézremegés, stb. Plusz - sok dohányostól eltérően - reggel ébredés után nem a cigi volt az első. Az első szál akár órák múlva jött, soha nem azonnal - ez peig a függőség egyik kritériuma.
Fórum elleni orvosság: villanyóra le, akksi ki a gépből...
BlackSoul: Akkor menjen a tea! A helye meg azért fáj, mert a bomlástermékeknek még el kell onnan távozniuk - ehhez időre van szükség.
A lencséhez meg jó étvágyat! -
válasz
Bubu79 #46900 üzenetére
Ha jól belegondolok, akor egyik sem. Inkább egy kicsit attól féltem, mit fogok csinálni azokban a helyzetekben, ahol régen rágyújtottam. (Pl. film közben a reklám) De megoldottam ezt is. A kávé pl. csak jobb ízű lett - mert az ízérzésem is változott.
Korábban egy előadáson az ott kitöltött teszt kimutatta, hogy nem vagyok nikotinfüggő - nem is voltak elvonási tüneteim. Nem kellett tapasz vagy rágó. S szerencsére a nassolás sem jött be a cigi helyett. (Viszont a fórumok igen.)
Az anyagcsere meg szépen hozzászokik a nikotinmentes élethez - és akkor majd a súly is rendeződik.Verus: A stressztől viszont meg kell szabadulni, hosszú távon nem tesz jót. (Jó, tudom, könnyű ezt mondani - főleg ebben a mai világban.) Ha úgy vesszük, akkor nálam a dohányzás elhagyása mellett a stressz elhagyáa tette lehetővé a plusz kilók érkezését. (Korábban a Társasházunk Intéző Bizottságának az elnöke is voltam, de nyáron ettől megszabadultam.)
Race:
-
válasz
Bubu79 #46898 üzenetére
Most már egyre nehezebben tolerálom - de egyenlőre nem teszem szóvá, mivel nemrég magam is füstöltem.
Nemrég a patikában elém állt egy erős dohányos - komolyan megrettentem, hogy korábban nekem is ilyen szagom vot? Nehéz elhinni, de igen. Azóta viszont már érzem azt is, hogy ez lassan teljesen elmúlik.Jag történetét meg pont azért hozom elő újra és újra, mert hátha valaki olyan is okul belőle, aki csak olvas inket, de nem ír be.
-
válasz
Bubu79 #46892 üzenetére
Észre bizony - ezért nem is maradhatnak. Szuszogás séta közben meglepő módon nincs. Azaz nem is olyan meglepő mert ahogy szép lassan tisztul a tüdő, sokkal jobban bírom a mostani kilókat, mint dohányozva a 10 kilóval kevesebbet. Így két hónap után sem bánom, az akkor jó döntés volt. Főleg, hogy nem sok választott el attól, amit Jag kolléga átélt. A fölös kilóktól is meg fogok szabadulni, most ez az új cél.
BlackSoul: Azt ne akard, hogy az érzéstelenítő felszívódjon - azaz bekerüljön a vérkeringésbe! Bomoljon csak el ott, ahol van! Ugyanis az ilyen vegyületek egyben szívritmus szabályzók is - úgy megkergetnék a ketyegődet, hogy abban nem lenne köszönet!
Folyékony táplálékot (pl. joghurt) már nyugodtan ehetsz.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest