- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Semmi baj a raffival
Nekem bevált....
Ohh pardon, ez annak a fényében , hogy bolond is raffi.... Kicsit magas labda
Húúúú de tudtam, hogy valaki lecsapja.....
Azt hiszem én meg elmondhatom magamról : hát ez nem a te napod tildy..PArdon, nem a te éved....
Mit vétettem én a sors ellen???? -
ngabor2
nagyúr
tejszínes gombaleves, gombapaprikás, gombafasírt... bármilyen gombás étel, sőt, ajánlott más gombákkal keverni, egyrészt mert erős ízű, másrészt mert gondolom nem volt olcsó.
ha ki tudsz menni a piacra, akkor most tudsz venni jó esetben néhányféle gyűjtött gombát, itt is igaz, ami a halászlénél, vagy a vegyespörköltnél: minél többféléből van, annál finomabb.
Pisztillus: nem is egyszer
-
Viszlát
addikt
De-de, pont arra kaptam fel a fejem, mert egy átlagos otthoni júzernek a grafikai munkáihoz (mint pl Bon3ass), valószínűleg bőven elég egy dell 2407 például, a maga 150ezres árával. Szóval azt állítani, hogy grafikai munkához csak a 4-500ezres monitorok a jók, a többi meg csak világítani jó... hát, nagyon-nagyon finoman szólva is erős túlzás (ebben a formában, általánosítva).
-
tildy
nagyúr
MAilt írtam, korrektek, köv. gép is canon lesz
(Apámnak kéne venni a580-as masinériát, az legalább nem eik ki az ember kezéből, van súlya!)Amennyiben a képérzékelő
szenzor (CCD) a hibás, a Canon díjmentesen javítja a készüléket a garancia
időn belül és azon túl is.Jahm lehet örömtáncot járni, (este 6tól) több mint egy hétig nem valószínű, hogy láttok a PH-n.
Ha már ez az évem ilyen sz.rul alakult, legalább ezt a kis kényeztetést ne vonjam meg magamtól, ne szipolyozzam ki magam
Jahm viszem a "tatyómban" Natasát is -
venember83
nagyúr
De, néha mérnök is. Megjegyzem, aki komolyan vette az általam a megbízhatóságról írtakat az, hát hogy is írjam, erősen korlátolt járműtechnikai tapasztalatokkal és/vagy ismeretekkel rendelkezik. De jó volt annyi autó közül a KisPolákot kihozni egyértelmű győztesként, na...
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
hát bizony, mikor egy 10ezres olajcsere ciklus alatt sokszor megy a fordszámmérő 7000 fölé, bizony bizony előfordul hogy a cserénél nem a betöltött 3,5 liter jön ki belőle, hanem 3,4...
utántölteni még sosem töltöttem, rendszeresen ellenőrzöm a szintet, semennyit nem eszik.
lehet hogy még nem elég öreg?
14 éves
vénség: a táborban az akkumulátorok hosszú távú terhelhetőségét teszteltük, nem az autók megbízhatóságát
mivel a polákból sosem üvöltött a zene, jóhogy nem merült le.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
őő igazándiból nem vagyok dodó-kedvelő, de másban benne lennék. esetleg hentes a sarkon? pézem sincs sok természetesen, megittam a táborban
vénség: bizony, az ütősebbeket ritkábban fogyasztom mint az árpalevet. nálad mindig volt valami finomság, irigyeltelek... de az én ipari mennyiségemet már nem tudtam volna igazi jó sörökből összeállítani, ezért kellett borsodizni.
-
-
Bubu79
addikt
Ezt jó tudni - azt hiszem Lőrinc L. Lászlótól olvastam valamelyik regényében, hogy kutatták a manna mibenlétét és eredetileg valamiféle gombára gyanakodtak, merthogy a mostoha körülmények között egészen jól elboldogulnak némely fajták - de majd jön Lumpy, a gombaszakértő és kijavít
-
brownus
veterán
itt van az is:d popó in art
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest