- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #49477 üzenetére
Már nem..majdnem lenyomtam egy kis vodkát az ízi kedvié', de abban a pillanatban elkezdett fájni a fogam, és az algopirines doboz óvatosságra intett, nem tudhattam mikor szorulok a pirulára. Még most is szemezek vele. Szar a fogfájás, pláne ha azt hiszed a gyökérkezelés után már nem fájhat. Francokat.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #47411 üzenetére
Ja, olybá tűnik. Bár nekem is kéne szunnyadni, de úgy utálom hogy alvással kell tölteni azt az időt, ahelyett hogy valami egyéb módon hasznosat tennék. Mindig úgy érzem hogy lemaradok valamiről abban a 4-5 órában. Cserében melóban szunnyadok a monitorra bámulva
Fájdalomcsillapítót? Akkor arra már ne igyál túl sokat, hacsak nem nyertél lottót, vagy nem vagy saját magad főnökeSzexelni kéne, de rohadtul fáj a csuklóm
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #47406 üzenetére
Jártam. Fűtöttek, bementünk..
A dobozost csak akkor iszom, ha muszáj(súlycsökkentési törekvés, utazás, stb.) mert egyébként konzervíze van. Ja, nem, dobozízeDe tényleg, más ízű üvegesben. Még az üvegest is kitöltöm pohárba hacsak lehet. Ahogy kaját megkóstolni sem lehet fakanállal, mert fakanálízű, hanem fémkanállal. De fémkanállal is vigyázni kell, mert az alománejom kanál egyszer hozzáért a fogtömésemhez, és rendesen megindult a galváncuccból az elektrony
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #47404 üzenetére
Én meg tegnap meghallgattam volt osztálytársam mexikói nászutas élménybeszámolóját, és hoztak tequilát, meg ötleteket, meg valami tésztát, amiből fincsi kaja volt, meg tortillát, meg paradicsomos szószt, és koronaként 3 különböző féle paprikát. Na, hát Erős István barátunk térdenállva tiszteleghet ezeknek, mert bár a magyar paprikának van a legjobb íze, de ha nem a többet ízzel mint erővel elvet nézem, akkor könnyfakasztó. Mert nálunk is vannak azok a jóféle kutyafaszák, de én olyat is ettem már, és ez...huhh na mindegy.. a teq. A tequila is amit hoztak, sokkal ízletesebb, mint amit itthon kapni. Magában tényleg kellemesebb. Meghozta a kedvem, gondoltam ma hozok haza bótból. De a 4 nyitvatartóból egyben sem volt. Na, akkor Dagi Méri. Vodka van, Tabasco van, só-bors-paradicsomlé van, csak Worchestershire nincs. Nagy nehezen végül azt is szereztem, úgyhogy 3 pohárnyi jó bőlére eresztett Véres Marist lenyomtam. De most a sört mégis kívánom..
Ja, és azt is citrommal kéne, mint Mehikóban, okulva a tegnapi ízelítőből.
Ja, és a Tuborgnak olyan fasza kis nyitója van, nem is derága, miért nem lehet minden sörnek ilyen jó nyitója? Ja, tudom, mert minek annak akinek van bicskája
-
-
Verus
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
Janoska26 #35976 üzenetére
a bankok általában külföldi utalások esetében minimális díjat számolnak fel, a jutalék ezrelékes felszámolása mellett, szerintem sehol sem jársz sokkal jobban. pl ahol én dolgoztam (Fókusz Takarékszövetkezet, Kecskemét), ott az utalandó összeg 0,5 %-a, de minimum 3000 volt a díj. akkor is 3000, ha 10 ft-ot ultalsz. ennyi...
s akkor még nem is említettük a külföldi bankköltséget, mert bizony olyan is van, az utalás előtt el kell dönteni, hogya küldő, vagy a fogadó fél fogja-e állni. gondolom ha 15ezernyit akar a fogadó fél, akkor a külföldit is neked kellene állni...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest