- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Amúgy igazad van, értem amit mondasz , totál látatlanban nem. Sőt szerintem az emberek nagy többsége sem.
Így , hogy látom azt aki kínálja,meg látom az egyéb részeit a lakásnak... Így valószínűleg az lenne amit írtam.
Ahhoz képest amilyen piszkosan én láttam(20 éve festették) egész szépen rendbekaptuk)
Aesir: értelek, nem vagyunk egyformák. Én csak kértem, hogy legyenek tekintettel arra, hogy benn valaki alszik. Nem erősködtem, hogy de tilos, csak mondtam, hogy nem biztos , hogy meg tudom mutatni, bekopogok meglátjuk...Aesir: próbálok.
Csak utálom a sok súlyt a vállamon. Annyira pörög kötülöttem a világ, félek elszédülök....
Lakótárs is egy hete jelenti be, hogy akkor 7végétől pápá...1 hetem van új lakó után nézni... Munka, suli, albi, kocsi....
Pasi az nem, de most bele se férne az időmbe, úgy kéne időpontot kérnie , azt kapna esetleg 1.5 hónap múlváraAmúgy kedves vagy
-
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest