- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz venember83 #17043 üzenetére
A piros névvel az volt a gond, a privát üzenetek linkje közelében van, és ha új üzeneted jön, azt úgy jelzi a rendszer, hogy pirossá teszi a "privát üzenet" linket. A piros usernévre mindig azt hittem, hogy privát üzenetem érkezett. Szvsz a bold-és-italic szedés nem igazán korrekt tipográfiailag, vagy az egyik, vagy a másik kell.
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
válasz Viszlát #17594 üzenetére
Én úgy tekintek a dacra, sértődöttségre mint egy korábbi rossz tapasztalat miatt kialakult előítéletre. Nem az intelligencia, a felfogóképesség hiánya, hanem mikor az agy egyik része gátolja a másik részét. Ennek részletes kifejtése meghaladja ennek a mégoly laza topiknak is a kereteit, de érdekes téma.
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
válasz Viszlát #17599 üzenetére
Nem a szépen hangzása miatt írtam, hanem mert én ezt gondolom a dologról. Lehet, rossz példa, de példa: Mikor egy vizsgán leblokkolt az agyam az izgalomtól, akkor hülyét csináltam magamból, mert nem tudtam kontrollálni azt hogy nagyon izgulok, de ez nem jelenti azt, hogy hülye vagyok. De tiszteletben tartom a véleményedet. Végül is az output felől nézve mindegy, hogy én csinálok hülyét magamból, vagy hülye vagyok.
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
-
fordfairlane
veterán
Egyszerűen nem szeretik ha kitűnik közülök valaki, sőt, azt inkább lehúzzák, ha valaki picivel jobb.
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról. Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI!
Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
válasz Algieba #18924 üzenetére
Gondolkoztam ezen, hogy mit reagáljak rá. Én sem nézem az olimpiát, a teljesítménynövelő szerek elterjedése számomra teljesen érdektelenné tette, hogy ki mennyi teljesítményt tud felmutatni ilyen neves sporteseményen. Azzal viszont nem értek egyet, hogy az ember természetes ellenfél híján verseng saját fajtársaival, a fajtársak közti versengés az állatokban is benne van, a természetes kiválasztódás erre is alapul.
Pont arra buzdítja az embert, amire nem kellene, ...
Az embert nem kell rá buzdítani, mindig is versengő volt. Ennek egyik legbékésebb formája a versenysport. Inkább sportverseny, mint háború.
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
válasz Viszlát #18937 üzenetére
Öcsém néhány hónapja vette egy dízel A4-est, 3 éves autó, szimpatikus kinézetű tulaj, jó állapot, motorhang jó, kilométeróra állása hihető.
Megvette, hazahozta, kitakarította, örült neki. Használta talán 3-4 alkalommal, egyszer csak elkezdett világítani az olajnyomást jelző lámpa. Kicserélte az olajat, szűrőt, még mindig világított. Elvitte szerelőhöz, és kiderült, hogy az olajszivattyú tönkrement, emiatt viszont a főtengely is. Kb. 700e Ft volt csak a javítás.
Szóval, addig örülj, amíg látható a hiba.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
-
fordfairlane
veterán
válasz SystemRoot #49908 üzenetére
Pocsék, a szopránt nem tudja kiénekelni, csak egy oktávval lejjebb. Nem úgy mint ő: [link]
x gon' give it to ya
Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest