- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
kételkedem
addikt
-
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #20660 üzenetére
Hopsza, tényleg... elírtam egy betűt
A cseh absinthe az fényévekkel jobb mint a Pere Kermann's, a Rodnik's-ot még nem kóstoltam, inkább Tunel-t iszok ha tehetem
De abból jöhet mindenféle: kék, zöld, piros, fekete, sőőőőt van citromsárga is, olyannal még sehol se találkoztamJó éjt Piszti!
-
-
bnss
veterán
válasz
BlacKSouL #20643 üzenetére
Nálam attól függően, hogy mikor kelek vagy reggelizem vagy nem. Ha korán kell kelni, általában csak egy kávét iszom sok tejjel, ha van idő enni, akkor csatlakozik a kávéhoz általában pirítós kevés vajjal. Az ebéd nálam érdekes kérdés, van amikor délben, de van, amikor 3 óra körül, ilyenkor a vacsora nagyon minimális. A rendszertelen étkezéssel van a legnagyobb gondom, ezen igyekszem változtatni.
23mp alatt felértél a hetedikre? Az nem semmi!
Szia Pisztillus, Algieba!
-
bnss
veterán
válasz
BlacKSouL #20640 üzenetére
Én is pont így vagyok, hogy a kevesebb is elég - viszont amikor késő éjjel fekszem le, kezdem érezni, hogy éhes vagyok, de ha már a vacsora is csak módjával történik, akkor éjjel szóba sem jöhet semmiféle kaja. Hasonló súlyt céloztam meg én is, 78kg-mal elégedett lennék.
-
Pacák
senior tag
válasz
BlacKSouL #20345 üzenetére
Na, ez nem valami vidám... amikor Apumnak kórházban volt az elmúlt nyáron - kivették a gyomrát-, mellette lábadozott egy kb. velem egykorú férfi, akinek csináltak némi átkötéseket a az emésztőrendszerén, hogy a súlyosnak számító nyombélfekélyét elkerülje a táplálék.
-
venember83
nagyúr
-
Algieba
őstag
válasz
BlacKSouL #18980 üzenetére
"Ma van a holnap tegnapja."
Idővel mindenki rájön, hogy mennyire nincs összefüggő személyisége... előbb-utóbb meglazulnak a csavarok az agyvelőben. Az elme akkor hasal el, amikor önmaga természetét kutatja. Ki vagyok Én? Mik a gondolatok? A lélek létezik vagy csak kitaláció? Ki az az Én?
Kész vagyok magam is. De én már évekkel korábban kihajítottam egy rakás alkatrészt az elmémből. Meglepő, hogy még így is működőképes.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #18558 üzenetére
Nem hiába issza ezt 007 Bond.
Így hogy vettem száraz Martinit, és már majdnem előírásszerűen csináltam a dolgot, így meg még érdekesebb. Két különféle lelke van ha édes és ha száraz vermouth-al csinálom. Így szárazzal sokkal Bondosabb. Így iszogatva el tudom hinni magamról is hogy van lájszenszem hogy killjek
És most percről percre jön elő a különböző ízösszetevője. Pedig igen egyszerű íz. Mégis összetett. És nagyon kell bele az olajbigyó
ad egy sajátos ízt, nélküle olyan üreskés lenne.
Na, ennyit a jó koktélokról.
CubaLibre, BloodyMary, és VodkaMartini. Egyelőre itt tartok. Lassan nem ártana egy shaker meg egy mini bárpult -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #17266 üzenetére
Nem tudom, miért azonosítod magad az időjárással. Az nem te vagy. Az időjárás, az egy dolog, nem több, nem kevesebb . Kint vagy az utcán ? Vagy benn egy tiszta , meleg irodában ? Mert ha az irodában, akkor igenis egy szerencsés ,szép napod van. Mert dolgozol, mert egészséges vagy, mert emberhez méltóan élhetsz, és megválaszthatod hogy milyen legyen a kedved. Úgyhogy a te választásod, hogy hogyan érzed magad .
/ szerintem /
Demagóg vagyok ? Vállalom.
Én mindjárt megyek Bettikével a hidegbe , szélbe sétálni .
/ csak megfelelő ruha kérdése, a levegő meg tiszta
/
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #17093 üzenetére
Nem, inkább olyan mint a dadusos műsorból a zöld blúzos nevelőnő.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #17075 üzenetére
áhhá. nos igen, az egy 30ezres. csodás...
engem egy parkolótársaság büntetett meg a múlt héten, mert 5 perccel később értem vissza, minthogy lejárt a jegy. persze azért járt le, mert nincs céges parkolókártyám, s csak 200 ft apró volt a zsebemben, úgy gondoltam annyi időre elég, amíg végzek a tárgyalással. nem lett elég. 3300 ftom bánja... -
-
-
-
Winner_hun
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16109 üzenetére
Ő szerepelt az álomban. Különben nem vagyunk semmilyen viszonyban, semleges munkakapcsolat, azért is csodálkozom, hogy álmom részese lett. Megmagyarázhatatlan. De örülök, hogy nem öregek otthonában dolgozok, ki tudja, akkor kikkel álmodnék.
Három nyúl, ég a Milán.
De azért egy tizenegyestől megkegyelmezte őket a bíró.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #15525 üzenetére
persze, mindenkivel megesik. nem szabad sokat rágódni rajta, amikor már késő...
én például most 3 hónapja kuporgattam a kis pénzecskéimet, hogy végre megvehessem a jelenleg létező egyetlen oakley optikai keretet, ami jól áll a hülye fejemen. elmentem a the lab-be, hogy magamévá tegyem és rakathassak bele lencsét hétvégén.
lehet tippelni, melyik fajta keretből volt egyetlen egy darab az országban a tegnapi napig, és melyiket nem tudtam ma így megvételezni...
igen,azt, amelyiket kinéztem hónapokkal ezelőtt. amelyiket hónapokig senki nem vette meg, csak tegnap, azaz tegnap, tehát rohadtul tetves módon iszonyatos tetvedék módon TEGNAP vitték el az orrom elől! &@}>>]]{<í&#><€ł}@!!!!!!!!!!
úgyhogy veszek is egy 10ezer forintos szutykot a hétvégén, aztán istenuccse szarom le az egészet. azt legalább nem sajnálom annyira, ha elveszik/összetörik...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...én a nőkkel vagyok így...már nem egyszer fordult elő, hogy hónapokkal-évekkel késöbb közölték velem, hogy csak egy-két szó kellett volna, és belemegy, vagy összejövök vele, stb...nagyon dühítő érzés, ismerem...
...
...Bon: jó éjt...én meg megyek kockulni reggelig...
...
-
Algieba
őstag
válasz
Valami hasonló előfordult már velem is. Fél napig plafonon voltam tőle. Aztán elmúlt. Annyira, hogy nem is tudom felidézni eme esetet. Pedig tudom, hogy volt egy.
Más. Olyan apróság viszont mindennapos, hogy valamire azt mondom, nincs, mert hiába vártam rá, ezt megírom valakinek, mire pár óra múlva kapom a hírt, hogy mégis van az adott cuccból, mert pont most jött egy belőle.
Ez egy fura dolog. Már-már túl furcsa az ilyen véletlen egybeesés.
-
-
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #14734 üzenetére
erről ez ugrott be trlálálá Szécsi Pál - Csak egy tánc volt
nem is rossz,másodjára hallgatomerőt adott. megyek hackelni
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14564 üzenetére
nem tud olyat, hogy belenagyít?
a 4 éves samsung plazmánk (ami már akkor is kifutó típus volt) is tudja a nagyítás funkciót... sőt, teljesen szabadon lehet állítani, hogy milyen legyen a kép pozíciója.Fura.
Mindegy, nekem, ha lesz is ilyenem valaha, sose fogok rajta tévét nézni, szóval annyira nem izgat a dolog...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14553 üzenetére
nézd már meg, mi van a hátulján?
Hol gyártották, Szlovákiában, vagy Spanyolországban?Amúgy pedig úgyse a hátulját nézed...
A képarányokkal meg nem érdemes szöszölni. Legalábbis a szerény nyomott véleményem szerint.
4:3-as adást 4:3-ban kell nézni, és kész. Esetleg belenagyítva, de az arányokat megtartva, igaz, akkor a kép alját-tetejét nem látod.
De az összes többi megoldás véleményem szerint az igénytelenség csúcsa, ami kis hazánkban nagy divat, mármint, hogy a 4:3-as tévéadást 16:9-re széthúzva nézzük, igaz, hogy mindenkinek szép lófeje van, de legalább többszázezres tévénk van...
A "smart" pedig egy hatalmas parasztvakítás.
Ugyanúgy torzít, csak trükkösebben, a közepén kevésbé, a szélén sokkal jobban. Ennél még a síma 16:9 is jobb, az legalább egyenletesen, lineárisan torz.
Sajnos a foci eb alatt több meccset is így kellett megnéznem, nem voltam elragadtatva tőle. Ahogy ment jobbról balra a kamera, nagyon zavaró volt, mintegy halszem-optika, a pálya szélén levő reklámfelirat a kép szélén mondjuk 10 centis volt, középen 5, aztán a kép másik szélén megint 10. ugyanígy torzíott az emberek feje, de még a labda is. A kép szélén mintha rögbilabda lett volna, középen meg kerek. És így kellett nézni, mert a tévé tulajdonosa szerint ez volt a jó, és kész.
De biztos megint bennem van a hiba, és nem értem a magasművészetet, mint ahogy azt sem, hogy a 4:3-as tv-adást miért kell 16:9-ben nézni?
Miért kell becsapni a legfontosabb érzékszervünket?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14481 üzenetére
TE burzsuj, Te!
Amúgy nekem is ő a kiszemeltem, csak a válság és a bizonytalanság miatt nem költök manapság ilyen világi dolgokra...
több nap van, mint kolbász, na.Pedig lassan már meg kéne venni. Nem igaz, hogy a 14 colos notebookomon nézem House-t már megint...
mióta Cuddy-nak gyereke van, nem bírom, amit művelnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest