- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
egyéb okokból egész biztos nem adta tovább 3. fél számára a pannon a számlatartozásunkat...
Amugy pedig maradnék is ha nem lenne ilyen a banda... De nem akarnak, és a nem akarásnak nyőgés a vége.Tim engem bizony nem érdekel az a szám, ha kell minden ismerősömnek elküldöm hogy hé ez az uj számom...
-
Tim82
félisten
Modidőn túli kieg.: ja és ettől még TexT-Boy Pannonnál lévő kis tartozása nem lesz semmis, ha számot akar hordozni, a Pannon addig nem fogja elengedni, amíg nem rendezi...
Na még...
kérte az üfsz azonosito vagy nem is tudom én milyen kodot, 3kártyához, amit 1x iratnak le veled, mert ezzel azonosit, kérdem én hány ugyan ilyen nevü ember lakik lakihegyen, de még csak magyarországon is? Tudom a nevem, lakcimem, okmány azonositó számaim, ha akar nem talál meg? vicc...
Hozzá kellene szokni, hogy ügyfélszolgálaton nem azért kérnek ügyfélazonosítót/ügyfélbiztonsági kódot/tökmindegyhogyhívjákot, mert nem tudnák megtalálni az ügyfelet, hanem mert ennek el kell hangoznia a protokoll szerint a hívásban ahhoz, hogy bármit is módosíthassanak a rendszerben. Máskülönben a személyes adataidat felhasználva bárki végezhetne mindenféle módosításokat az előfizetésedet, aki ellopja a személyidet/lakcímkártyádat és úgy betelefonál...
És izé, hogy sikerült felhalmozni az 50k-n túli összeget és miért is nem fizetted be? Miért is vagy megsértődve adósként, hogy a Pannon bont egyoldalúan és követeléssel lép fel, ha egyszer nagy számlát csináltál és nem fizettél? Komolyan nem értem, something is missing for me.
-
-
Bubu79
addikt
Konkrétan nem tudom - pár napja volt némi surlódás a macskás topikban is, ahol kifejtette, hogy a macskák retkes állatok, mindenféle fertőzést hordoznak, meg amúgy is, neki egy macska jött csak be egész életében - inkább a hörcsögeit, vagy tengerimalacait szereti.
Utána kapta az ívet a hozzászólása miatt,majd valaki rábukkant a blogjában egy írásra, amiben azt fejtegette, hogy mi a különbség az élő és a holt macska között. Ez után páran leszögezték, hogy beteg, majd elcsámcsogtak még a témán.
Linkelni nem tudom, mert moderálásra került minden.
Aztán volt a nyűglődés pár napja a rangok mentén is, amint azt valaki említette.
És lehet, hogy Twollah után szabadon úgy gondolta, hogy akkor odébb áll - csak ő mindenestől...
Voltak fura dolgai - de volt egy rakás jó írása is a fura dolgok mellett ( mindazonáltal a macskás rész engem is kibuktatott cseppet ).
Szia Saslány
Veszprémben mindig szép idő van
-
-
Nem lesz az olyan rossz, de nálam időnként azért csinált még hülyeségeket, így mennie kellett. Pl. a melós gépemen simán felismerte a HP OfficeJet 4315-ös multifunkciós ketyerét - mint nyomtatót. Scannelni azt véletlenül sem lehetett vele. Itthon meg az alaplappal akadt össze a nagygépen, a notin meg a wifi nem volt az igazi. Na de még béta fázisban van, reméljük azért ezeket a hibákat leveti, mire kijön. Erre pedig van esély, mert vagy saját, vagy gyártói driverek lesznek hozzá. (A kipróbálásra szánt idő rövidsége miatt mellőztem a vista-s driverek installját.)
-
-
-
Bubu79
addikt
Ok - Canon in D
-
-
bolondember
MODERÁTOR
szokásos.
Anyám úton kórházba, Szöszi ma 30, lehet megünnepelni se tudjuk, Ő ki van bukva, h még mindig egy fedél alatt él a férjével, el kéne passzolni az autót, de nem sikerül, a telefonom se veszik meg, h egy aprót egyenesbe jöjjek, álláskeresés.
csupa öröm az étel.
tököm kiva'.
-
Str8 sk8r
őstag
...jó...találgattam...nem sértés volt...csak csuporral szerettem volna érzékeltetni, hogy ha valakinek van valamilye, attól még nem burzsuj...nekem is 200k-s notim van, és mégse vagyok gazdag...megvettem, és kész...
...
...Bon: kár...kíváncsi lettem volna, milyen lehetsz "hobby-munka" közben...
...
-
Bubu79
addikt
Ha már labor és jóindulat - mérőlaborban úgy szakközép második környékén ismerkedtünk az egyenirányító kapcsolásokkal - egy speckó fajtája alkalmas a feszültség duplázására is, a Villard féle kapcsolás.
Természetesen a jóindulat és a kisördög már akkoriban is dolgozott bennünk, így hát hamar rájöttünk, hogy ezeket biza egymás után is lehet pakolni...
Adott volt egy oszcillátor, amivel előállítottuk az elem egyenfeszkójából a váltó delejt, egy aprócska ámde kellően nagy áttételű trafócska, amit nagy lelkesen tekergettünk a megfelelő menetszámúra holmi orosz zsebrádió kimenőtrafójából és az említett kapcsolás - a végeredmény pedig egy miniatűr sokkoló lett
Akkoriban még nem volt nagy divat az órák csendjét megzavargatni holmi zajokkal, a mi óráink mégis tele voltak sikolyokkal és kéjes nyöszörgésekkel...
-
-
frame>24
addikt
(azon kaptam fel a vizet, hogy valahol természetesnek kéne lennie, hogy a SAJÁT kísérlete után eltakarít...pláne fertőzőt...érdekes módon, ezt valahogy mindenki más automtata módon tudja. És igen, nekünk meg volt más melónk...tehát, mint a dedóban, megint a válla fölött kell majd néznem, mit csinál?!)
Nemegyszer volt, h pl. gáz nem volt elzárva, vagy auto. pipetta, a pipetta-heggyel rajta, benne folyadékkal (!) otthagyva a francba, stb.najó, leültem, de áhh...
és egyébként, lassan télleg megérdemelné, hogy benyaljon valamit, csakhogy tudja, merre-meddig...
szerk: IGEN, a nagymellű kollegina!
-
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest