- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #10286 üzenetére
Szerrintem nagyon szép lett az Andi. Gratulálok neki.
Érdekes, hogy én ha odafigyelek az étkezésemre, ha nem,. akkor is 65 és 70 kg között ingadozok. És ennek nagyon örülök.
Nyuszika, te így vagy szép ahogy vagy.tildy : Látod, egyvalami már rendben van az életedben.
Ez nagyon jó.
-
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #10267 üzenetére
Szia nyuszika !
Algieba : Szerintem teljesen rendben van, hogy most ezek a dolgok töltik ki az életed. Hisz ebben találsz örömöt, Így fejezed ki ,így valósítod meg önmagad.Mondhatjuk azt is, hogy ez a te művészeted.
És ezekből a dolgokból ami te vagy, remek írások születnek.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
csapos2 #4529 üzenetére
vág az eszed, ott.... ( a pinyó pontosan az én szobám alatt van
.
lebetonoztam, kapott egy PVC burkolatot, leszigetltem, scak a kazán meg maradt, melette pedig van egy sarok étkező garnitura, a nyáron aranyat ér, laptop, sör, cigi le, aztán havaj dizsi meg lehet odafent 30fok felett.
-
NoLF
veterán
válasz
csapos2 #4391 üzenetére
fogalmam sincs. de tényleg. az ember általában a fellelhető sörkínálat igen-igen kis százalékát ismeri, én egy kicsit többet, de még mindig elhanyagolható. akkor honnan tudhatnám, hogy melyik a legjobb? valamint típusonként különbözik mindnek a karaktere, fehérbort sem hasonlítunk össze vörössel, mint ahogy konyakot sem a whiskeyvel, akkor hogyan tehetnénk ezt meg sörök között? (világos, barna, búza, rozs, rizs, kukorica, alsóerjesztés, felsőerjesztés, spontán erjesztés, stbstbstb...)
-
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #1919 üzenetére
Ez annyira édes!
Katica: nálunk meg Biusnak / nagy / tiszta hólyag lett a nyelve, feldagadt a szájpadlása, a mandulái meg majdnem teljesen elzárják a nyelőcsövét. Elég ijesztő. Itthon fekszik .Ospamox 1000 .kell szednie. A pici meg már egy ideje nagyon köhög, más tünet nincs. A doki szerint nincs baj, de ez engem nem nyugtat meg teljesen. Most nappal ACC200-at kap, éjjel pedig libexint. Mind a két lány ipari mennyiségű mandarint eszik.
Gyógyulást kívánok a kis bárányhimlősnek.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest