- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
fokukac
nagyúr
ja, összekötöttem a kellemest a hasznossal
Szerk : de csak neked idelinkelem az előzményt is...
-
-
Vladi
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
bocs de kollega meg nem kerult elo, pedig allitolg szeradn gyutt haza, v. leglabbsi kelelt vona:- )))
udv
neduddki
p.s. Kukuc eszt tobben kecsegbe vonjak es inkabb a spanyol inkvizicionak bhinak:- )))
mod: frame>24: de jo hogy latlak: merre nyomod? nem vhol a nagyvarfad ter kornyeken?
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
de kerlek BAlti csak egy van:- )
Trakkal meg ugyis beszedem van mert meg nala egy lapom es meg par gps is kolludv
neduddki
mod: mittomen:- ))) lakasszetveres okan valhol a lakasban pihen, cimboram ugysem lesz a het kozepeig:- )
MAr parszor fennakadtam ezen a ne utalj senkinek elore pizt dolgon, hat mnegnezem en azt az embort akinek eloreutlas nelkul elkudok barmit is:- ((( /teremszetesen a regi garda enm ide ertendo/
-
gamerkiller
senior tag
De mi van akkor ha én csak hülyéskedtem, és tök szeretem azt ahogyan ír. Nem utállom, nincsenek rossz érzéseim felé, csak éppen nem értettem miért csinálja amit csinál.
Mi lenne. Ebből nem lesz semmi, beszélgetünk, és érvekkel, kulturáltan vitatkozunk.. milyen szép is ez..
-
gamerkiller
senior tag
-
-
Killing
addikt
És mi van abban hogy 14 éves vagyok!?
Ennyi vagyok és kész. Ha nem tetszik akkor meg JOCCAK' !Bubu: Nem szívom mellre, csak kib*szottul rossz érzés az, hogy minden két hétben az életkorommal foglakoznak. Ennyi vagyok és kész. Meg minek kellett azt a végére rakni hogy "tizennégy éves kis barátom".
-
Killing
addikt
-
-
rarri
senior tag
A barátnőm mindkét fia szakadt gumi következménye. De ezt biztos észrevették volna zolyneték . Én nem tudtam hogy mivel védekeztek, úgy látszik, te jobban tájékozott vagy ebben. Én még azt is gondolhattam, hogy esetleg szeretnének is kisbabát, mert nem tudom mióta járnak, és milyen viszonyban vannak.
nyuszika : értem, csak szívtam a véredet.
/ nem lecsapni a labdát ! /
-
bolondember
MODERÁTOR
még csak nem is fordulatszámszabályozós...
@Cssacsi: The host you tried to contact ("cyla.webhop.net") cannot be resolved by DNS. This error typically occurs when you mistype a URL.
basszuskulacs - most hív egy régi barátom, h közös ismerősünk meghalt. Tüdőembólia. Vagy 3 évvel VOLT fiatalabb nálam... Másik közös ismerősünkkel még fél 11kor méleztek, szombaton mentek volna nyaralni.
a legdurvább, h mikor Gyapi hívott, "hullaház, jó napot kívánok"-kal vettem fel a telefőnt, nem "elmegyógyintézet, jó napot kívánok"-kal...most ez kicsit mellbe vágott....
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest