- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
-
-
2009. szeptember 4. óta. Én legalábbis akkor vettem észre...
Tim: No, akkor csak megjött végre a kicsike. Használd egészséggel!
Psychonaut: Ez attól is függ, mennyi usb van a gépen (most lusta vagyok utánanézni), és abból Tim hányat szán egyéb perifériának. Valószínű, hogy ebben az esetben a PCMCIA slot a kihasználatlanabb, ezért keres olyan BT-t. Áthidaló megoldás: PCMCIA USB kártya és abba bele egy ilyen.
Amúgy meg: Szép délutánt/estét mindenkinek!
-
Algieba
őstag
Nem jóslatokra, meg világvégére gondoltam. Egyszerű emberi hibák sorozata elvezet minket egy újabb világháborúig.
Már most szószban vagyunk, csak nem akarjuk tudomásul venni.A Knowing katasztrófa-helyzete csacsiság volt. A Napunk egy stabil fősorozati csillag, nem fog plazmát köpni ránk.
-
Nem, nem. Környezetvédelem kérdése, a megújuló és a nem megújuló energiaforrások kezelésének kérdése, stb. Jó páran gondolták már úgy, hogy a háború a megoldás, de tévedtek.
Algieba meg arra gondol, hogy mi lesz akkor, ha majd a Nap elégeti a benne található összes hidrogént. Vörös óriássá dagad, s akkor már a mérete akkora lesz, hogy a Föld pályáján is túlér. No de ez egyelőre sok-sok millió év múlva esedékes.
-
-
-
Gondolom az, ami a linken van, kiverte Algieba-nál a biztosítékot.
Már csak azért is, mert John McCaine-nek eszébe sem jutott volna Obamára ilyet mondani - gondoljunk csak a vereségét beismerő beszédre, ill. arra amit ott mondott.(Egyébként a harlemi dolgot csak egyszer lenne módod kipróbálni - és szerintem ezzel a két tiv is egyetért.)
Psychonaut: De ezt csak most írtad le (mármint azt, hogy ez nem tükrözi a véleményed).
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
-
Bubu79
addikt
Nem kellett mondani - tisztán lejött abból, ahogyan mártírkodtál miután kiraktak néhány órára, hogy nem tetszik a rendszer.
Ha valahol nem érzem jól magam, akkor nem megyek oda többet - ez ilyen. De biztos én gondolkodom nagyon egyszerűen
Félreértés ne essék, nekem nem vagy útban, csak rohadtul érdekesen jönnek le az ilyen dolgok azok után hogy jóformán vérig sértődtél holmi döntések miatt.
Megjegyzem akad olyan is, aki tényleg elbúcsúzott, hogy most aztán tényleg és soha többet és mégis látni, hogy be-be lép és még posztol is - na az már tényleg esettanulmány lehetne...
Véncsont: A downhillt nem próbálnám ki, mert ahhoz nagyon besz@ri vagyok, de meg tudom érteni, ha valaki szeret a természetben bringázni. Én inkább csak túrázok - gyalogláb
-
Bubu79
addikt
Tudod mindig meg tud lepni a következetesség teljes hiánya egyes embereknél.
Megy a sírás rívás, hogy így sz@r az oldal, úgy elfogult a moderáció, mi több van aki arra vetemedik, hogy saját fórumot készítsen magának, ahol a saját szájíze szerint mennek a dolgok és a vége mindig ugyanaz - ugyanúgy jelen van az oldalon, ami annyira sz@r és élhetetlen.
Most akkor ez hogy is van?
Komolyan kíváncsi vagyok
-
fokukac
nagyúr
dzepeníz görlsz pjúúking intu ícsádörz máusz!
mint a south park-ban -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest