- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Ööö
Ezzel nyertem is, az agyhalott beírás kategóriában.
Oké, nekem is szorongásom van az alvástól. Nehezen szánom rá magamat, mert... nem is tudom. Rég nem tartok a rémálmoktól, mert már mindenféle témájú volt és unalmasak. A halál se ijesztő álmomban átélve, kivéve a fulladásos verzióit. Azok durvák... Miről is akartam írni? Hajnal van és záp az agyam.
-
NoLF
veterán
á, nincsértelme
-
Algieba
őstag
Ma csendes éjszaka van a fórumon. Lépek le.
Szép álmokat kívánok mindenkinek!Szerk.: Most, hajnalban.
Természetesen reggeltől be fog indulni az élet. Részemről hajnali négykor fekszem le, mert a szervezetem a kora délelőtti órákban tud a legjobban pihenni. Így vagyok összerakva. Ez nem bug.
-
Algieba
őstag
válasz
Eastman #1391 üzenetére
Van egy gyönyörű Nokia 8310-esem és egy Siemens tojásom (SL55). Hiába "csak" telefonok, de állandó lelkiismeret furdalásom van, amiért a polcon tartom őket és nem a kezemben.
De az okostelefonnak van egy nagy előnye, ami megvan a 8310-nek is a rádiója miatt, hogy a sokféle funkció eltereli a figyelmemet a mobil legfőbb feladatáról, a telefonálásról.Ha csak telefon lenne a zsebemben, örökké telefonálni szeretnék...
Az SL55 is képes elterelni a figyelmemet a telefonálási kényszerről a szépségével. Nekem ő a legszebb telefon. Tökéletes forma.
-
Eastman
addikt
Jó estét!
Elhunyt Horst Tappert.
Béke Poraira!
-
Algieba
őstag
válasz
Racecam #1385 üzenetére
Ki tette ki? Mert még mindig zavarban vagyok. Csak egy épkézláb írást próbáltam összehozni az aktuális kedvencemről.
Jó lenne még részletesebbé tenni. Jobban kell értenem az okostelefonokhoz. Inkább csak átlagos dolgokra használom őket.
Szeretnék írni sokak kedvencéről az E51-ről is. De eme modell teszteléséhez többre van szükségem a lelkesedésnél.
Fejlődnöm kell. -
rarri
senior tag
Jó éjszakát kívánok mindenkinek !
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #1382 üzenetére
Öööö... izébigyó... hogyismagyaráztaki...
Valahogy nem tűnt fel eddig, köszi!Szerk.: Nyugovóra kellene térnem, 3 topiccsoportban is én vagyok felül, ez nem ideális.
-
Algieba
őstag
Köszönöm a szerkesztőknek, hogy kint van a mobilaréna főoldalán az írásom a linkek között!
Ezzel most kellemes meglepetést szereztetek nekem. -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #1370 üzenetére
Logout címlapon a jobb oldali most frissült részben klikk a júzerekre, ott meglátod.
Furcsállom ezt a kérdésedet
Vagy csak nem értem -
Winner_hun
félisten
válasz
Honda Power #1368 üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
A változatosság kedvéért ma este kocsmáztunk (az emlúlt négy estéből háromszor kocsmáztam), bár most hamar befejeztük. Na, majd pénteken.
-
ChromeX
addikt
milyen jo dolgot találtam
[link]
-
Algieba
őstag
Én itt vagyok.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #1376 üzenetére
Úgy látszik legközelebb engem kell bevetni egy esetleges tömegoszlatás helyszínén.
-
venember83
nagyúr
Csend és hullaszag? Ritka.
-
bnss
veterán
Szép estét!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szép estét !
Keress egy negyvenéves embert a környezetedben.
-
tildy
nagyúr
Hát ez a holnapi vizsga szvsz olyan bukó lesz....
-
FehérHolló
veterán
Hogy/hol látszanak az új személyes logout bejegyzések mielőtt valaki hozzászól?
-
kételkedem
addikt
válasz
Kezdésnek itt egy online szótár.
-
Honda Power
tag
Csáó!
Nem tudtok valami olyan honlapot, ami úgy körülbelül rendbe tesz az orosz nyelvvel kapcsolatban? Most kezdeném el tanulni, eddig olaszt tanultam, de azt meguntam, így áttérek oroszra. Szóval olyan honlap kéne, ami úgy leteszi az alapokat, pl. betűk, számok kiejtése... stb.
-
bolondember
MODERÁTOR
zsírfeka - jó kis tűzriadó.
az a nem gyenge, h a mi csoportunkon kívül szinte senki nem vonult ki úgy ahogy kellett volna..
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #1363 üzenetére
tetszik, csak tudom, hogy fuke_ pingpongozik
-
ádyz
addikt
Szep napot mindenkinek!
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #1361 üzenetére
suly_a_kezbe:=uto_a_kezbe
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Go to edzés..
-
NoLF
veterán
ki mennyiew ért a közgázhoz? bnőm most tudta meg, hogy fizetnie kell, ha nem csinál meg egy tárgyat, de erre már nem sok esélye van, csak ha lead egy házidogát.
a legnagyobb baj, hogy mindezt holnapra kellene elvégezine... nem tudom, tudtok segíteni.
konjunktúra és piackutatás témában kellene neki,lehetséges témák:
Konjunktúra-ciklusok
Kondratyev-ciklus
Tőzsdeindexek10-20 oldalnyi rizsát kérnek...
tudtok segíteni, vagy valakit, aki ért ehhez?
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #1356 üzenetére
h tudsz a tükörbe nézni?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #1356 üzenetére
Egy nagyúr talán már megengedhetné magának ezt a szemtelenséget, bár még úgy is kellene legyen legalább egy kis lelkiismeret-furdalása.
-
venember83
nagyúr
Huh... Több mint 7, gép előtti óra PH! nélkül, nem méltó ez egy kedvenchez...
-
válasz
kételkedem #1354 üzenetére
Ááá dehogy, csirkefarm van
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #1353 üzenetére
Őszintén remélem, hogy a fogorvosi rendelő mellett nem urulógus szakorvos működik.
-
válasz
FehérHolló #1351 üzenetére
Katonaságnál orvosi vizsgálat.
1. pácienst vizsgálja a doki megállapítja aranyér, kezelése ecsetelés
2. páciens ugyanez
3. páciens torokfertőzés, kezelése ecsetelés, volt egy kívánsága is, hogy vele kezdjék a kezelést. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1347 üzenetére
Most jut eszembe: fertőző torokgyulladásom van. Ha a következő delikvensnek is ugyanazzal a kesztyűvel nyúlkál a szájában, akkor valószínűleg nem én szívtam meg a legjobban. (Remélem, hogy az előttem lévő nem volt herpeszes vagy valami rosszabb.)
NoLF: Köszi, erősen gondolkodóba estem miatta.
-
NoLF
veterán
válasz
de on
-
kételkedem
addikt
válasz
A kesztyű azért van, hogy ne koszolja össze a kezét
-
FehérHolló
veterán
Voltam ma fogdokinál. Nagyon kedves volt és mivel nem kértem érzéstelenítőt, belefért két fog tömése is az időbe. De elküldött fogröntgenre, mert egyik régi tömésről nem látta, hogy mellette továbblyukadt-e.
Sajnos elmentem rögtön a röntgenre is. A csaj, aki csinálta, kesztyűben tapogatott mindent a kilincstől kezdve a tollán át a szemetesig, aztán azzal nyúlt a számba. Ezzel még nem is lett volna gond (erős az immunrendszerem, vagy mi), de aztán úgy hozzávágta izomból a röntgencsövet az arccsontomhoz, hogy azóta egy ilyen kör alakban bedagadt és be is lilult. Olyan félelmetesen nézek ki, hogy nem merek kimenni az utcára. (Bár defaultban sem vagyok egy szép látvány.)bolondember: A reflectionnek nem on a vonzata?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #1338 üzenetére
de én erre gondoltam...
és különben is :
Well it's a dog eat dog
Eat cat too
The French eat frog
And I eat you -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #1338 üzenetére
értem a szavakat, de nem értem a a képzavart.
mint a viccben : "és mekkora a károd?" " 20 centi, de há' hogy jön ez mostan ide?"
-
rarri
senior tag
" A hajsza, a gálya, a Főnix éjszakája ! "
Léptem !
Szia Verus, és mindenki!
-
Lehet, beteg vagyok. Fáj a torkom, meg ami hozzá tartozik
-
zolynet
veterán
12-es 14-es villgák is álltak reggel a Lehel úton, nemtom azóta kapnak-e áramot. Szép a reggel sok embernek magas a vérnyomása ma.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #1329 üzenetére
Kíváncsi lennék, mi lenne Pesten.
-
7
addikt
Elköszöntem. Sziasztok! Majd valamikor még leszek, bár ma már nem hiszem.
-
(Kolombusz)
veterán
Rendeltem pizzát.
Mint az elmúlt hónapban tízszer.Egyszerűen lehetetlen megunni.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Eshetne a hó, hogy teljes legyen a káosz.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #1320 üzenetére
egy kicsit hasonló:
üzemorvoshoz kellett mennem, még a Maximontnál, fenn Óbudán a rendelő Aquincum (tuti elírtam :S) mellett, Szentendrein fickó az egy hónapja nálam lévő autót majdnem pozdorjává töri pér centi híján, be a dokihoz, ORBITÁLISAN magas vérnyomást mér, már küldene el mentőért, mikor mondom neki, h jó lenne, ha várna kicsit...
háromszor kellett elmagyaráznom neki, mire megértette...és jé, a végére már tényleg jót mért..
-
zolynet
veterán
reggelt, üzemorvos letudva, lehet volt 10perc is még végeztünk ... átszaladtak rajtam
-
A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől ajándékba.Nagyon boldog, alig, hogy beüzemelik, már más nap mosni akar.Gyorsan levetkőzik. és nekilát barakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj, s döbbenten látja, hogy a felesége meztelnül áll a mosógép mellett és rakja a ruhát.
- Na, DE! Drágám!! Te miért vagy mesztelen?
- Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül kell indítani!(
)
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #1308 üzenetére
Igen, és tisztán, kivasalva illatosan összehajtogatva újra a szekrényekben teremjen.
/ szép álom !
/
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1308 üzenetére
a szenny, vagy a ruha?
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #1302 üzenetére
De lehet ennél rosszabb. Ha nyersz vagy örökölsz egy nagyobb összeget.
-
-
válasz
bolondember #1295 üzenetére
Akkor reménykedhetsz, hogy a későbbiekben adódó hibák (problémák) megoldása gyorsabb legyen egy cseppet.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest