Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • FehérHolló

    veterán

    Bocs, ez most hosszú lesz, de megpróbálom rövidíteni.

    Kiálltam az ablakba friss levegőt szívni. Jött egy részeg bicajos, a kisebbség nemes képviselője. Elég gyorsan hajtott, elég indefinit volt a pályája, majd teljes erőből találkozott egy parkoló autóval. Az autónak letörött a tükre, betörött a bal első ablaka és behorpadt az ajtaja. A bicajos továbbhajtott.
    Én nagyon felhúztam magam, leordítottam neki, hogy normális, mégis mit képzel?
    Erre elkezdett buzizni, köcsögözni, szidta a kurva anyámat és hasonlók. Meg ha bátor vagyok, menjek le és megbeszéljük. Mondtam neki, hogyha bátor, írja oda a telefonszámát a szélvédőre, mert nem lesz olcsó a javítása. Erre elhagyta a száját a legdurvább sértés, amit ismert: te magyar.
    Erre csak annyit válaszoltam, hogy ő is pontosan ugyanannyira magyar állampolgár, mint én. Ekkor elkussolt, elment és hívta a családját.
    Én sem voltam rest, besötétítettem és számára felidézhetetlenné tettem az ablakom. Olyan matt részeg volt, hogy a többieknek nem tudta elmondani, hogy melyik ablakban álltam. Végighívogatták az összes kapucsengőt, senki nem vette fel. Majd amikor épp rendőrt akartam hívni, leléceltek.

    A torkomban dobog a szívem.

    [ Szerkesztve ]

    Skynet is real. It's called Google.

Aktív témák