Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Előétel letudva, de mit ebédelsz?

-
kételkedem
addikt
Öccázé' ettem egy közepesnek mondható gyrost, és mivel éhen maradtam, négyharmincé' toltam rá egy hamburgert. A hamburger attól már hamburgernek nevezhető, hogy egy buciba beleraknak egy 2mm vastag(?) szárazra sütött valamit, pici salátalevelet és kiskanálnyi paradicsomszószt? Ezután elnyaltam 2 gömb fagyit, ami szerencsére nagyon finom volt!
-
válasz
venember83
üzenetére
lehet neki mást is? (mint a viccben, két tengerész barchobázik. "szőrös?" - "Nem" - "Akkor rum!"
) -
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Számomra is a gyötrő honvágy a legszebb a történetben!

(#40289) fokukac egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy BS kolléga hüvelygomba mentes

-
még mielőtt belegabalyodnánk ebbe a bonyolult római kérdésbe, feltenném a kérdést, hogy most akko mi is a helyzet a hüvelygombával?
Blacksoul kollega, nedvesedik még aa.... a szélvédőd?
örülünk Vincent? Vagy most akkor mi van? 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
jogai csak a bűnözőknek vannak, kötelességei meg csak a becsületes embereknek. ez a demokrácia.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
tipikus magyar mentalitás (lásd még BKV-bliccelők, gyorshajtók, stb):
jogaik vannak, kötelezettségeik már nem.

@öregcsóka: na ja, azt a magas lasztit nem akartam csapkodni...

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem vigye őket az utcára. És ha már ott vannak, maradjanak is ott.

Gyötrő honvágy...
-
kételkedem
addikt
Lakást kérnek a Nyíregyházára visszatérők.
Balogh Artúr szerint a megyeszékhelyről közel 60 ember ment el Kanadába, de most úgy néz ki, valamennyien hazajönnek majd, mert gyötrő honvágyuk miatt nem bírták elviselni a kinti életet.
Távozásukkor minden előzetes értesítés nélkül hagyták el otthonaikat, sokan a bútorokat is eladták, mindent pénzzé tettek, hogy előteremtsék az utazás költségeit.
Az üresen hagyott ingatlanok zöme rossz, lelakott, szétlopott állapotban maradt a távozók után, melyek egy részét a cég felújított és új bérlőknek adott ki.
Nekünk az a célunk, hogy a hazatérő családok valamilyen formában minél hamarabb lakáshoz jussanak és minden demokratikus eszközt meg fogunk ragadni ennek érdekében, fórumot szervezünk, nyilvánosságot keresünk, ha kell, az utcára is kimegyünk - mondja Balogh Artúr.
Hogyan és milyen alapon követelőzik az az ember aki a részére biztosított önkormányzati lakást tönkreteszi, majd bejelentés nélkül lelép Kanadába? Balogh Artúr úr az utcára akarja vinni ezeket az embereket? Van az emberek arcán bőr az biztos!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
amíg Te topikgyilkoltál én elmentem, megvettem a ma megjelent játékot...

-
Szép napot mindenkinek
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
oké, de ez olaj
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
itt simán 20 fok van legalább.
'reggelt!
-
kételkedem
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Teljes biztonság nem létezik, de ez közelít hozzá. Használd nyugodtan!
Ha egy kicsit paranoiás vagy, akkor más alkalmazást ne futtass bankolás közben, mindig gépeld be a bank címét a böngésző címsorába, miután befejezted a bankolást lépj ki a bank oldaláról. Természetesen a böngésző ne jegyezze meg a felhasználói neved és jelszavad az oldalhoz.
Szép napot mindenkinek!
BS-nek üzenem, hogy 15°C van és esik az eső!
-
hoffman_
nagyúr
No hát akkor.
1. Haversrác Fiat Bravo 1.6 turbo-ja úgy megy, hogy otthagyod az agyad. Undorítóan jó az a kocsi, nem hittem volna, hogy Fiatrol ilyet mondok.
2. A fontosabb. Most érkeztem meg oda, hogy szükségessé vált a bankkártyám neten keresztüli használata. K&H, énazonosító, epin, sms kód - kérdezem én, ez mennyire biztonságos? Merhetem itthonról használni? Free Antivirus + ZoneAlarm Pro
-
tbs
addikt
Új kedvencem -> Abby Brammell.

-
dudika10
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Nekem múltkor 10 perc volt csak az, hogy a híd egyik végéről átjussak a másik végére. De lehet, hogy csak éppen akkor volt ilyen lassú, nem járok arra gyakran villamossal.

Hujikolp: "Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem."
Szóval elég 1 jegy. -
Estét!
Hogy lehet, a legegyszerűbben eljutni a nyugatitól a délibe? Holnap, a dél előtti órákban.

-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
a billentyűzeteden

-
AMD Power
titán
Láttam ma a TV-ben azt a majmot aki elütötte tegnap azt a rendőrt...
2x is találkoztam vele. Bent csinálta nálunk a feszkót....

-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De van - de Ő is szereti a Tokajit

Miért tolnék ki Vele azzal, hogy megfosztom tőle?

Lumpy: Ígyígy

-
Winner_hun
félisten
Pff ennyi jóidő után ez a mai nap nagyon fázós volt. A hideg tél után meg olyan jó meleg..
-
ngabor2
nagyúr
asszem megyek ledolgozom a táborig fennmaradt alvásigény felét. holnap reggel jövök, és ezt vehetitek fenyegetésnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Nade az egy baripárna!?

-
Integra
titán
malév gépre eu országba fel lehet vinni kézipoggyászban bontatlan kolbászt???

vagy ezek a derék semmirekellők a gate-nél kukába hajítják?? -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Biztosan nem nyugtat meg, de itt is pontosan ez a ködszitálás szerű valami esett. Hol jobban, hol kevésbé.
(#40241) FehérHolló nézd a jó oldalát! Legalább találtál olyat ami tetszik, amit eltudnál képzelni magad körül. Sok embernek ez egész életében nem sikerül. Az egy másik kérdés, hogy az ember kénytelen kompromisszumot kötni, hiszen kevesek tudnak kiadni 40k-t egy párnára pl.
-
FehérHolló
veterán
Jártam a GoaHome fémjelzésű boltban a Király utcán (Pest). Ez egy lakberendezés jellegű cuccokat áruló hely. Utálok üzleteket járni, meg hasonlók, de ez a hely valahogy teljesen elragadott. Annyira, hogy a kirakatra vetett egyetlen pillantásom után én kértem a barátnőmet, hogy nézzünk be.
Elég konzervatív vagyok, de ahogy beléptem, mintha más világ fogadott volna. Úgy éreztem, hogy pont hasonló cuccok kellenének a lakásomba, hogy a melóból hazaérve rendesen ki tudjak kapcsolódni. Kár, hogy a kinézett berendezési tárgyak mindegyike 200k pénznél többe fájt.
Na jó, a baripárna csak 40k volt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
lehet, hogy van, csak ő is kóstol

-
BlacKSouL
addikt
Mindenhol esik két napja, vagy csak ahol én vagyok?

Ez nem is eső, hanem valami olyan irgalmatlan sűrű szitálás, mintha a felhőben mennék a kocsival. Mintha magától nedvesedett volna a szélvédő. Mondom is magamban: ehen, hát ez meg nem is szélvédő leszen tán, hanem pina. De megnyaltam, nem az vót. Sajna. -
bnss
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elsőre nem esett le, hogy miként vagy képes pia nélkül másnapos lenni, aztán rájöttem a megoldásra, pontosabban, hogy mire értetted ezt...

---
Szép estét!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem se.
-
válasz
venember83
üzenetére
kincs, ami nincs?
dögvész pusztít majd a cápák között...!

-
NoLF
veterán
nem vagyok benne biztos
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom.
-
Csyppa
senior tag
nők...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem sok, csak az, hogy Tarcalon van, nem Tokajon - borkóstoló után kicsit messze van gyalogláb, buszozni utálok, kocsival pedig felelős ember még egy korty bor miatt is csak sofőrrel megy

-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nemtudom, nem az én ötletem volt

-
A sör már uncsi, beszéljünk inkább a hüvelygombáról..!

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
neeem, fordítva
a gomba jó, de neked nem ízlik
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Valamint a gyógyszergyárak szempontjai is lényegesek!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
[link] Valamiből a bőrgyógyászok is meg kell, hogy éljenek. Vedd figyelembe a bőrgyógyászok szempontjait is.

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ó pedig az jó

-
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
sztem a 40120ra gondol, de régebben is követtem már el mindenfélét
Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Haditechnika, harcászat
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
de hogy mit, az titok, NoLF se számít rá

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Zseniális.