- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
uszid94 #98396 üzenetére
én kb 2 éve érdeklődtem az 55EG910V oledemhez mennyibe kerülne egy új kijelző ha már nincs garancia a tv-n? akkor az LG-vel felvéve a kapcsolatot egy szervizes azt mondta nekem hogy kiszállás stb munkadíj plusz a panel..400 ezer lenne.
azóta nem tudom hogyan alakultak az árak
-
Fandango
veterán
válasz
uszid94 #83848 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy kb. nem is kell a kijelzőt törölgetni, mert nem igazán lesz rajta por. Mivel nem töltődik fel elektrosztatikusan a képernyő, ezért a port se vonzza.
Persze ha gyerek van és tapogatja a kijelzőt, akkor az más téma, akkor kell pucolni.
Mindenesetre nekem van egy nagyon puha mikroszálas törlőkendő a fiókban, amit csak a tévéhez vettem, ha törölgetni kellene. -
alaves
addikt
-
Celtis
veterán
válasz
uszid94 #68679 üzenetére
Erre fel tudod szerelni, ez egy nagyon masszív tartó, nekem is ilyen van. Habár itt a jobb oldali tartóból le van fűrészelve az alja. Ez jobb esetben csak jelentősen behatárolja, hogy milyen magasra kerülhet a tv. Mondhatni vagy jó lesz a magasság vagy odébb kell fúrni a tartót.
Mivel az LG-n inkább a tv alján vannak a furatok és nem középen, így jó magasra fog kerülni a tv, alul nem fogja betakarni a falnyílást.Rosszabb esetben nem éri át a tv-n lévő felfogató furatok távolságát, habár ránézésre elég lesz.
-
törölt tag
válasz
uszid94 #58646 üzenetére
Felismeri a tévé, ha HDR vagy Dolby Vision anyagot indítottál el, jobb felül meg is jelenik egy címke, hogy melyik módba állt. Ha ezután megnyitod a beállításokat, akkor testreszabhatod a képmódot, ami adott bemenetre (ez lehet belső lejátszó is) érvényes lesz. Ha pl. Netflixen HDR és Dolby Vision verzió is van, akkor az utóbbit fogod csak látni és azt fogja lejátszani a tévé.
Én az RTINGS beállításaiból indultam ki, pár apróságot módosítottam szemre. Kalibrálva lenne az igazi, de majd talán a következő készüléknél.
Az üzemidőt szerintem csak a szervizmenüben tudod megnézni, amihez külön távirányító is kell ha minen igaz. Szerintem ezt kár piszkálni.
A beégéshez kapcsolódó dolgokat nem tudom fejből, nem foglalkozom vele, de ezek amúgy is kereshetőnek tűnnek.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
uszid94 #58552 üzenetére
https://www.hdmi.org/resource/cables
Az oldal tetején a legújabb szabvány szerinti , az oldal alján a legrégebbi verzió van.A bal oldalon láthatod a logókat.
Ilyen logóval rendelkező kábelt érdemes keresni , venni.A legjobb : Ultra High Speed Cable leírása
DE minimum High Speed with Ethernet kábelt kell venni !
-
gertitorpe
tag
válasz
uszid94 #58490 üzenetére
Igen. A Netflix bitrátája nem túl erős ami kihat a képminőségre, illetve egyik TV-s app (köztük a Netflix) sem támogatja a veszteségmentes többsávos hangformátumokat. Tehát a kép jó lesz külső HDD esetén, de a hangban kompromisszumot kell kötni. Ha jól tudom ma nincs is olyan stream cég aki lossless hangot küldene.
High-end eredményhez (4K, Dolby Vision/HDR, lossless audio) kelleni fogy egy high-end blu-ray lejátszó vagy egy fejlett média lejátszó mint az Nvidia shield. De még így sem olyan egyszerű mert a blu-ray rip-ek általában csak sima HDR sávot és nem Dolby Visiont-t tartalmaznak. Elég mély topic, nem biztos hogy megéri benne elveszni
-
wallace 234
őstag
válasz
uszid94 #53583 üzenetére
Én meg vettem, az oled tvt és be állítottam, ami nekem jó és használom. Azt látom, hogy túl vannak tolva bizonyos dolgok. Vannak problémák de ha gond van akkor cserélik. Ha most alig használod, nem gond össze adódnak az órák és 4. Óra után le futatja a pixel frissítést!
-
Strezi
őstag
válasz
uszid94 #53583 üzenetére
Elindítasz egy Youtube lejátszást, és bekepcsolod (alap) hogy automatikusan menjen a következő videó. Így hagyod pár órát. Kikapcs, kompenzáció lefut. Nem kell túlspilázni, de megéri elsőre tele képernyős tartalommal futtatni egy, két napot. Ezután ha nem vagy vele elégedett vagy akarod megnézde tesztekkel, vagy használod megelégedéssel
-
Strezi
őstag
válasz
uszid94 #53579 üzenetére
Igen, felülreprezentáltak itt a panelproblémák. Sokan nem vnnék észre és használnák azokat a tévéket gond nélkül.
Szerintem az igen jó Netflix és YT kliens és a légegeres vezérlés miatt LG továbbra is a befutó. Én ugyanígy használom a tévé(ke)t negyedik éve, beépített appokkal (XPlay, EMBY, YT, Netflix) + pici PC és konzol játék a gyerekeknek. -
sakal83
addikt
válasz
uszid94 #43436 üzenetére
A velemeny az hogy sokat ne gondolkozz mert kiarusitas van. Altalaban az evvegi kiarusitasnak kb ket het alatt vege a keszlet miatt. Persze most lehet hogy a helyzet miatt nagyobb a keszlet de a trend eddig ez volt.
A kiterjesztett gari altalaban beegesre nem ervenyes. Es olcsobb ha lakasbiztihez kotsz kiegeszitokent.
-
so_ha
senior tag
-
daneel_hu
addikt
válasz
uszid94 #20846 üzenetére
Nekem 55" e6v-t cseréltek 65"e8-ra.
Mert gazdaságtalan a javítás - nem volt panel már hozzá.Ha van panel a cuccodhoz, akkor panelcsere lesz.
Ne parázz…
Ha nem tudják javítani akkor az eredeti vételárat visszakaphatod -vagy választasz helyette (az eredeti vételár értéke alapján) egy új tévét.
Lehet az akár kúled is. -
renatto
őstag
válasz
uszid94 #20836 üzenetére
Karácsonykor legfeljebb olyan árak lesznek mint most voltak. Az új modellek érkezésével április-május lesz legközelebb amikor az előző évi sorozatot leakciózva kiszórják, ahogy előttem is írták. Ha tévét akarsz jó áron venni, azt vagy az elkövetkező pár hétben vagy kb április körül teheted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest