- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
pn4hvq #99444 üzenetére
Igazából rosszul fogalmaztam. A 14 nap tényleg felesleges. A bekapcsolásnál sok minden eldől. Ha nem lát a vásárló hibát és nem tapasztal problémát akkor ugye egyre kevesebb az esély, hogy az pont a 11. napon jönne elő, főleg ha addig ment már 50+ órát.
Szóval: Az első 40-50 óra a kritikus. A hibák nagyrésze jelentkezik már ekkor is. Ami ezek után lép fel az csak jóval később fog. -
Quadgame94
őstag
válasz
pn4hvq #99440 üzenetére
Én nem írtam oda hogy örök élete lesz ezt már csak te teszed hozzá. Megy ameddig megy, ez senki nem tudja megjósolni. A "nem lesz baja" azt jelenti, hogy garanciális időn belül nagyvalószínűséggel nem fog elromlani.
Ha Samsungon lenne DV már rég S90C-m lenne az biztos. Szóval egyáltalán nem a szerviz háttér miatt döntöttem az LG mellett. Ha meg elromlana az biztos, hogy rájuk szállnék és addig nem nyugodnék, ameddig nem javítanák vagy intézkednének. Már telefont kellett javíttatnom náluk. Nagyon hamar ment minden.
-
torma1981
veterán
válasz
pn4hvq #97385 üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy akinek pl 77-es tv van azt pont nem talpra teszi. Az már a súlya, mérete miatt is sokkal biztonságosabb a falon, mint egy instabil állványon pl. Kisebb tv-k az okés, de ekkorát már tuti a falra tenném csak. Már lehet 65 colosat is. Külföldi tesztelők is szinte mind a falra teszik fel otthon a tv-t.
-
gooool
őstag
válasz
pn4hvq #86035 üzenetére
Éjszaka még én is kutakodtam mindenfelé és megleltem, nem lettem boldogabb.
Úgy fest néznem kell hozzá egy VESA talpat, és azzal kiváltani a gyárit, szerencsére találtam erre alkalmas állványokat, remélem jó lesz.
Illetve azt is, hogy a TV is beválik.Köszönöm a segítséget.
-
Lujo123
junior tag
válasz
pn4hvq #84004 üzenetére
A félreértés szerintem abban van, hogy általában a leakciózott termék, nagyon valószínű, hogy visszaküldött. Ez esetben viszont elárazásról volt szó, nem hagyományos "visszaküldött" akció volt. Akik tudtak vele élni nagy valószínűséggel a legjobb ár/értékű tv versenyt megnyerték
-
fulton
addikt
válasz
pn4hvq #69454 üzenetére
Én raktam rá UHD HDR anyagot amit elérni neten, de nem voltam hasra esve. A 3D anno nagyobb durranás volt nekem. Egy FHD szebb nekem mint egy UHD Hdr. Pl néztem az "egy igazán dühös embert HDR ben" és rendesen sercegett a kép, vagy minek nevezik.
Az hogy 1m a tv, nem egyenlő azzal hogy nem éri meg 1080p anyagot nézni rajta, mert maga a megjelenítés sokat dob hozzá a filmhez. LCD vel összevetve. Nyilván nem csak azért vesz ilyen tv-t az ember mert akkor innentől 40-60 Gb os UHD akar csak nézni rajta. Mindössze annyit jelent, hogy nekem jobban tetszi ka természetesebb 1080p filmek, és helyet sem sokat foglalnak. Ami nem mellékes, 60Gb os verziókkal szemben.
-
Rogiii
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest