- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
ReFleXx #100552 üzenetére
Lehet ezt teszem én is...
wallace 234 Szerencséd van -
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #100215 üzenetére
Ma megtörtént a panel csere a CX-en, átfutottam az új panelt és nem találtam hibás pixelt. Inditottam egy pixel frissitot csere utan, a szervizes srac mondta, hogy nem art, valamikor szükséges is.
Egyébként már lehuztam a TVrol a kabeleket (tap kabelen kivul) amikor megerkezett a szervizes, igy csak egy sima sötet szürke képen nézte meg a hibát, ahol alig jött ki a hiba, én is csak pár hibás pixelt találtam úgy, erre meg is jegyezte, hogy igazából ki sem kellene cserélnie. Mondtam hogy visszadughatom a netet, hogy megnezzük egy YT-os teszt videón, de mondta mindegy kicseréli.
A kicserélt panelre egy év gari van azt mondta.Az előző két kérdés még mindig érdkelne.
Váltott valaki CX-ről C3-ra, mik a tapasztalatok? Pl TruMotion mennyit javult? -
-
sony89
tag
válasz
ReFleXx #75763 üzenetére
Igen teljesen hibátlan szép képe van, remélem így is marad, most nem akarom kicserélni!
Úgy hallottam hogy a CX sorozatnak még kicsivel szebb is a képe mint a C1 sorozatnak bár ezt inkább csak kalibrációs mérésekkel lehet igazolni , a legújabbakat már nem tudom milyenek lehetnek..
Ok ha este lesz idom megnézem hogy mennyit ment stb...Szerencsére a szervizt még nem kellett igénybe vennem
-
S@c@
őstag
válasz
ReFleXx #63994 üzenetére
Ez a megelegeli dolog sztem később lesz jóval, mivel az OLED-be elég sokat fecoltek, plussz partnereknek is O gyárt. Aztán ha az emberek nem vennék, mert beeg vagy túl sok a banding darab az OLED ét is kinyirhatja.
Lásd Samsung OLED telefonok, mikor kezdtek el gyártani? S2 óta, közel 10 éve és mai napig cserélik ha garancia van rá és beeg vagy valami hiba van.
-
freemanone
addikt
válasz
ReFleXx #62824 üzenetére
Nem kifejezetten ellenes, de a kézit nem futtatom szándékosan, a kicsi fut napi 1x, nagyritkán 2x. Majd a következővel lehet változik ez a véleményem.
Egyelőre beégésnek nyoma sincs.
Végig desktop, rengeteg home office mellett. Azért kipörgött ezen már HL Alyx, Cyberpunk, Red Dead, AC Valhalla, It takes two, a teljesség igénye nélkül. Sorozatok, filmek... napi használatban van vegyes tartalommal, de 60% desktop és munka.ECO mód OLED screen saverek mind mind ki van kapcsolva. Kb 1000 óra körül kapcsoltam ki a pixel shiftet és logo dimmet, addig az a kettő ment, minden más addig se.
Alapvetően SDR módban van, ha olyan a content váltok. -
Mankó
veterán
válasz
ReFleXx #60683 üzenetére
Szép vélemények vannak. Vétel előtt úgyis kiderült volna, mert én is utánanézek már mindennek. Ez esetben majd megkérdezem akkor a lakás biztosításnál (AB AEgon), hogy mi a helyzet. Lehet ott még kedvezőbb ajánlatot kapok.
viera
"Nálam is ki van kapcsolva minden képjavító." - Na és az IFC?
A Panasonic képe nálam is odabasz egy normális minőségű filmnél, vagy Series X-el. A mozgása lehetne kicsivel simább, de az már csak Sonynál lesz jobb szertintem.
Az LG CX-e csak a hdmi 2.1 miatt csábított, meg a kicsivel hosszabb gari. -
viera
őstag
válasz
ReFleXx #60681 üzenetére
Így van,én is a garancia lejárta előtt 2 hónappal kötöttem a Panasonic-ra.Az LG-re is fogok kötni mert nekem megér +2 év 20000ft-ot.
Mankó: Nekem a Panasonic-nak kicsit simábbnak tűnik a mozgása a CX-hez képest de nem nagy a különbség.Nálam is ki van kapcsolva minden képjavító.VT-60-as plazmáról váltottam Samsung Q9 QLED-re de néhány nap után megbántam és inkább vissza vittem.Engem zavart nagyon a mozgás meg a fekete sem volt az igazi hiába volt zónákra osztva a háttérvilágítás.Utána vettem egy LG B8-at ami már ehhez képest nekem sokkal jobban tetszett de a képi világa számomra nem volt az igazi.Ehhez képest a CX jobban tetszik,kellemesen csalódtam benne.
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
-
Mankó
veterán
válasz
ReFleXx #60681 üzenetére
Nekem a +3év kiterjesztett 29k, még az sem vészes, havi ezrest nekem simán megér, hogy nyugton vagyok, meg eladáskor is biztos nyom a latba.
Az 5 évre kiterjesztett balesetis 66 ezre azért már nyögvenyelősebb lenne. Azt majd egy következő tv-nél, ami még kitudja mi lesz, Sony vagy Pana lenne a terv , csak a fránya áruk közelíthetne az elfogadható felé. -
CptAdamica
veterán
válasz
ReFleXx #60385 üzenetére
Nekem is van 2 zöld alpixel hibám, viszont ettől eltekintve a panelem jó és 99% nem is látom őket, pedig 1 méterre ülök kb. Szóval, ha jó a panel, akkor én nem cseréltetném, ha esetleg később valami baja lesz, akkor cserélik úgy is egyben az egészet.
Amúgy jött új firmware 03.23.15 verzióval, lehet javítás lesz sokaknak, akik várták.
Ezek változtak:
3. Changes ⓐ HDMI4 no signal improvement (03.00.35) ⓑ Improved HDMI No signal issue in eARC On state (03.00.45) ⓒ Some bug fixes (03.00.60) - in a particular set-top connected to improving not power down -Airplay improved app when the transmission of video in the iPhone TV noise -low volume, the set-top box (1-2) setting improved volume attenuated symptoms - Screen Saver execution error improvement - Improvement of pop-up message that Bluetooth service needs to be initialized ⓓ New model name added_OLED55_65_77CXFNA ⓔ Specific eARC equipment works as ARC improvement (03.00.70) ⓔ Voice mode, output mode, improvement of lip sync distortion when using the voice recognition button on the magic remote control / improvement of no video when switching IP channels (03.00.75) ⓖ Function correspondence (03.10.43) Improved Apple Airplay function
AMD FreeSync support (only OLED CX and GX supported) Improved sports alert function ⓗ Improvement of the issue of icons and text not being displayed properly or being output in a block shape (03.11.10) ⓘ New NVIDIA GeForce RTX 30 series compatibility issues improved (03.11.25) ⓙ HDMI 2.1 compatibility issue improvement (03.11.30) → Improved VRR performance so that there is no interruption in PC and console games ⓚ MR Minor 2 compatible (03.21.09) - Improved home launcher design - Listen to TV sound on mobile through ThinQ App - Added number keys/color keys for screen remote control according to the development of new magic remote control ⓛ Image quality improvement reflected (03.21.16) ⓜ Improvement of minor issues related to software (03.21.21) ⓝ Improvement of minor issues related to software (03.23.10) ⓞ Improvement of minor issues related to software (03.23.15) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest