Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Így van,én is a garancia lejárta előtt 2 hónappal kötöttem a Panasonic-ra.Az LG-re is fogok kötni mert nekem megér +2 év 20000ft-ot.
Mankó: Nekem a Panasonic-nak kicsit simábbnak tűnik a mozgása a CX-hez képest de nem nagy a különbség.Nálam is ki van kapcsolva minden képjavító.VT-60-as plazmáról váltottam Samsung Q9 QLED-re de néhány nap után megbántam és inkább vissza vittem.
Engem zavart nagyon a mozgás meg a fekete sem volt az igazi hiába volt zónákra osztva a háttérvilágítás.Utána vettem egy LG B8-at ami már ehhez képest nekem sokkal jobban tetszett de a képi világa számomra nem volt az igazi.Ehhez képest a CX jobban tetszik,kellemesen csalódtam benne.
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az LG többnyire Netflix-re van használva.A webOS szerintem jobb mint a Panasonic kissé fapados rendszere de engem az FZ-800-on csak a képminőség érdekel mert azon 4K Blu-Ray megy meg PS5.Számomra a Panasonic képi világa tetszik a legjobban ezért is maradnék annál csak nagyobb méretben.
Vhiktor