- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
NateDogHUN #53933 üzenetére
Windows + P
-
válasz
NateDogHUN #53575 üzenetére
Nem tudom mik az igények,de én mivel több helyről nézem a tv-t az előzőhöz ezt vettem és a CX-el is hibátlan. Nagyon masszív cucc és kibaxott jól állítható mindenféle irányba, kifelé is kb 60centit lehet húzni és arra forgatod amerre akarod.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
NateDogHUN #52622 üzenetére
Ahogy én látom, az LG javára lehet írni a Magic távirányítót, a szuper menüt és okostv funkciókat, a HDMI 2.1-et, az LG rugalmas garanciális hozzáállását. PC-s játéknál már elvileg ki tudod használni a 4K/120 fps-t.
A Panához meg a HCX Pro processzort (színek, mozgás stb.), a kevésbé tükröződő képernyőt. De nincs HDMI 2.1 és elég retró a távirányító/menü és talán a szerviz sem annyira rugalmas.
Inkább hit kérdése szerintem a kérdés..akinek volt Panája, az talán ösztönösen inkább a Pana vonalhoz húz, legalábbis én így voltam vele. -
Segal
veterán
válasz
NateDogHUN #52547 üzenetére
Most dobálták több helyen is 400-410-ért szóval a 387 az egész barátian hangzik.
Ha olcsóbb is lesz picit akkor sem annyival amennyiért érdemes hónapokat várni. -
alaves
addikt
válasz
NateDogHUN #50562 üzenetére
Az ambilight ne legyen szempont (vagy csak sokadlagos), pláne OLED-nél. A 2019-es modelleknél már javították a problémákat. Minden szempont eredőjeként az LG CX a jó választás. Akkor meggondolandó pl. a Philips, ha azonos árban van mondjuk a 65OLED754 és az 55CX.
-
Madwe
nagyúr
válasz
NateDogHUN #50562 üzenetére
Egy iot lightstripet rá tudsz te is tenni a tévére, ha csak amiatt szeretnél philipset
-
Tom5
addikt
válasz
NateDogHUN #50553 üzenetére
Szia!
Kb ugyan ezen kritériumok miatt két hete vettem akcióban egy LG OLED55CX3LA-t.
Sosem volt Oledem így elsőnek nekem tökéletesen megfelel.
Kép számomra áll leejtős, szoftver gyors, netflix hasít, hanggal sincsen bajom, hozzáteszem ne mvagyok audiofil.
G-sync/freesync 120Hz (ami állítólag még bugos, bár tegnap jött egy frisiítés, kipróbálni nem tudom mert még se konzolom se 30xx szériás VGA-m, de ami késik nem múlik)
Röviden minden szakmaiság nélkül én maximálisan csak ajánlani tudom. -
válasz
Vedd a legolcsóbbat (vagy amelyik neked tetszik), alapvetően tökmindegy melyik OLED szimpi neked, csak OLED legyen.
-
Segal
veterán
válasz
A legjobb tanács hogy csak egy kicsit olvass vissza mert minden héten felteszik ezt a kérdést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest