Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bghistvan
üzenetére
Az a baj, hogy ez tökre egyéni dolog, így önmagában nem sokat számít, hogy csillió megás a net és a hiper szuper a letöltési sebesség. Nálam például elég jó a net, és még az Xbox cloud game is tök jól fut. Másoknál meg egyáltalán nem stabil.
Én biztos nem írnék le olyat, hogy valakinél biztosan jó lesz. Meg aztán az sem mindegy, hogy milyen játékra lenne használva. Pl. online FPS -t biztos nem felhőznék.
Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni kölcsön kontrollerrel. Ingyenesen vagy napijegy vásárlásával. Vagy kontroller online rendelés 14 napos elállással, csak az már egy fokkal komplikáltabb.
Anno pont C1 -en próbáltam, de az már nem mostanában volt. Ma vagy holnap rá tudok nézni, mert még mindig van itthon C1. Csak nem tudom mennyire lenne érvényes nálad is az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor