Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
labeda
üzenetére
Nem kell úgy magadra venni, de nem tartott volna semeddig leírni még pluszba, hogy akár 20%, vagy épp hogyan érvényesül az 5, 10, 15 vagy 20% kedvezmény. Nem az alap információval volt a bajom, csak annak hiányosságával. De lehet csak velem van a baj, nem akartalak megbántani.
szkutyi: És akkor most melyik a jobb? Azt mondod tönkre teszi a feketét nappal, de így mondhatni nézhető marad az adás/film/akármi, vagy nézed napközben saját magadat a tükörképben sötét tartalom esetén. Vagy mindkét esetben használsz redőnyt és nincs érdemi különbség.
Én már kb az összes S95D videót megnéztem, az esetek többségében istenítik, mondjuk 60%-ban, 40%-ban pedig a matt réteg miatti jelenséget említik meg, de nyilván bizonyos fényviszonyok között. Ettől még nem lett best buy, nem azt mondom, de szerintem túl sokan felültek erre a matt réteg vonatra és nincs róla leszállás amíg létezik. Ez nem egy kötelező választás senkinek sem, akinek nem kell matt réteg az vegyen S90C-t és kész, semmi érdemi tech különbség nincs a két tv között, sőt. Továbbra is azért vettem ezt, mert fényes a nappali és ahogy a másik kolléga is, nem akarok nappal barlangban élni.
Tehát értem amit mondasz, de amíg nem láttad élőben nem kell elhamarkodott youtube konklúziók alapján ítélni. Én is féltem tőle, de az én lehet túl laikus szememnek nem zavaró annyira, hogy ócsároljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor