- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
labeda
üzenetére
Nem kell úgy magadra venni, de nem tartott volna semeddig leírni még pluszba, hogy akár 20%, vagy épp hogyan érvényesül az 5, 10, 15 vagy 20% kedvezmény. Nem az alap információval volt a bajom, csak annak hiányosságával. De lehet csak velem van a baj, nem akartalak megbántani.
szkutyi: És akkor most melyik a jobb? Azt mondod tönkre teszi a feketét nappal, de így mondhatni nézhető marad az adás/film/akármi, vagy nézed napközben saját magadat a tükörképben sötét tartalom esetén. Vagy mindkét esetben használsz redőnyt és nincs érdemi különbség.
Én már kb az összes S95D videót megnéztem, az esetek többségében istenítik, mondjuk 60%-ban, 40%-ban pedig a matt réteg miatti jelenséget említik meg, de nyilván bizonyos fényviszonyok között. Ettől még nem lett best buy, nem azt mondom, de szerintem túl sokan felültek erre a matt réteg vonatra és nincs róla leszállás amíg létezik. Ez nem egy kötelező választás senkinek sem, akinek nem kell matt réteg az vegyen S90C-t és kész, semmi érdemi tech különbség nincs a két tv között, sőt. Továbbra is azért vettem ezt, mert fényes a nappali és ahogy a másik kolléga is, nem akarok nappal barlangban élni.
Tehát értem amit mondasz, de amíg nem láttad élőben nem kell elhamarkodott youtube konklúziók alapján ítélni. Én is féltem tőle, de az én lehet túl laikus szememnek nem zavaró annyira, hogy ócsároljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor