- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Nekem laikusként tetszik. Plazmáról váltottam (nem a csúcsmodell-ről), nekem bejön a képi megjelenítése. Én minden "extra" javító funkciót kikapcsoltam, így tetszett a legjobban.
Alapvetően 4K filmeket nézek lemezről, de azért befigyel egy-egy BD is, vagy egyéb forrású FullHD film is. Nekem nem volt gondom a felskálázással. Használom a TV belső lejátszóját (akár streaming, akár normál lejátszó), illetve van egy Dune RealVision 4K külső lejátszóm is.
Korábban egy G2-vel ismerkedtem, de végül több dolog miatt is elengedtem, majd "visszatértem" a Panasonic-ra, tudva ennek hátrányait (és persze előnyeit is). A 77"-os méret már akkor is mozgatta a fantáziámat, de valahogy meggyőztem magam, hogy jó ez is. Alapvetően ez így is van, csak most beugrott, ha jön új modell, miért ne?! De így, hogy a 77"-os nem MLA paneles, szerintem használom még egy jó ideig ezt
Nem mintha sok üzemóra lenne benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mintha sok üzemóra lenne benne...
Vhiktor