Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Szerintem elég ezt a hsz-t elolvasni, és mindent elárul.. Nekem elegem lett abból, hogy minden fw-vel valamit elrontanak. Persze lehet azt mondani, hogy minek frissítek stb, de ki látta ezt előre?! Amúgy az egész menürendszere klasszisokkal jobb az LG-nek, és sokkal gyorsabb is. Mikor megvettem az S95B-t, tudtam hogy nincs benne DV, és akkor még nem is érdekelt, de azért most hogy látom, hogy mit tud, hát számomra fontos tényező lesz, ha veszek majd tv-t, bár ezt most évekig tervezem megtartani
. Próbálom most hirdetni a Samsungot, hátha sikerül eladni, nem is igazán tudom, hogy jó árat lőttem-e be. A beárazós topikban 250 ezret írtak rá, de az szerintem nagyon kevés érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Rendszergazda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Próbálom most hirdetni a Samsungot, hátha sikerül eladni, nem is igazán tudom, hogy jó árat lőttem-e be. A beárazós topikban 250 ezret írtak rá, de az szerintem nagyon kevés érte.
Vhiktor