Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Szerintem elég ezt a hsz-t elolvasni, és mindent elárul.. Nekem elegem lett abból, hogy minden fw-vel valamit elrontanak. Persze lehet azt mondani, hogy minek frissítek stb, de ki látta ezt előre?! Amúgy az egész menürendszere klasszisokkal jobb az LG-nek, és sokkal gyorsabb is. Mikor megvettem az S95B-t, tudtam hogy nincs benne DV, és akkor még nem is érdekelt, de azért most hogy látom, hogy mit tud, hát számomra fontos tényező lesz, ha veszek majd tv-t, bár ezt most évekig tervezem megtartani
. Próbálom most hirdetni a Samsungot, hátha sikerül eladni, nem is igazán tudom, hogy jó árat lőttem-e be. A beárazós topikban 250 ezret írtak rá, de az szerintem nagyon kevés érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Próbálom most hirdetni a Samsungot, hátha sikerül eladni, nem is igazán tudom, hogy jó árat lőttem-e be. A beárazós topikban 250 ezret írtak rá, de az szerintem nagyon kevés érte.
Vhiktor