- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A Panasonic OLED TV-iről beszéltem.
1: Egyszer már beszéltük itt (is) valakivel, hogy ha az LG OLED TV-i fogadnak 120Hz-et, akár forrás oldalon is lehet olyan BFI-t csinálni, ahogy a Sony és Panasonic is teszi a firmware-ben az LG paneles OLED TV-ikkel. Például itt.
2: Pár napja rászántam magam és kipróbáltam, de csak zavaró vibrálást láttam. Itt.
3: Nemrég megnéztem nyugodt körülmények közt a Panasonic OLED TV-jét, és csodálkoztam, hogy ott miképp működhet zavaró vibrálás nélkül a BFI.
4: Ma itthon leültem, átgondoltam, rájöttem mi a hiba és kijavítottam az AviSynth script-et, hátha még jól jön valakinek (PC-n bárki ki tudja próbálni).
Akár még te is kipróbálhatnád mindkettőt, ha akad a közelben PC, összehasonlíthatnád a Sony beépített BFI-jével.

(Nagyot nevetnék, ha az első hibás script ugyan úgy nézne ki, mint a Sony-é, amire mindenki panaszkodik, hogy vibrál.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- Napelem
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Vhiktor