- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
és #86318 b.
Már miért haragudnék.
Viszont másban pl. egy tavalyi G2-vel összehasonlítva Rtings-en, én nem igazán láttam különbséget, kiugrót semmiképp. Legalábbis a számok alapján, de nyilván, élőben nem találkoztam vele, így a véleményem relevanciája...nos erősen megkérdőjelezhető.
De ha már fényerő. Kérdésem (tényleg érdekel, nem kötekvés). Ha valaki, pl. én, aki nem használja csúcsra tekerve a készüléket, mert zavarja a szemét, és egy világosabb panellel rendelkező tévé fényerejéből ugyanúgy visszaveszek, a színekben akkor is látni a különbséget, vagy abban az esetben ez nem előny?
Egyébként tud valaki valamit a Panasonic magyar márkaképviseletről? Nagy buzgón bementem tegnap a Westendben, hátha megtudok tekinteni mondjuk egy LZ980-at, de hült helyét találtam az ottani boltnak, és úgy tudom a Ferenc krt-on lévőben sem foglalkoznak tévékkel (ott nem voltam)? Ellenben szembejött velem a 65-ös C2/G2 és a 77-es C2. Basszus, kezdett elgurulni a gyógyszerem, és kezdtem elcsábulni a 77-es felé, főleg, hogy most LG-nél viszonylag "jó áron" beszerezhető. 2.5m távolságból szerintetek beteg dolog azon játszani, filmezni? Sosem terveztem tévére ennyit költeni (mondjuk 5 év gatival könnyebben belemennék), de na..., ott helyben azt éreztem, hogy ez az én méretem.
Bár lehet, hogy jobban befűtene mint szeretném, nem tudom mennyire melegedhet egy ekkora vadálat. Ott helyben ez nem megállapítható a sok masina között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár lehet, hogy jobban befűtene mint szeretném, nem tudom mennyire melegedhet egy ekkora vadálat. Ott helyben ez nem megállapítható a sok masina között.
Vhiktor