Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
és #86318 b.
Már miért haragudnék.
Viszont másban pl. egy tavalyi G2-vel összehasonlítva Rtings-en, én nem igazán láttam különbséget, kiugrót semmiképp. Legalábbis a számok alapján, de nyilván, élőben nem találkoztam vele, így a véleményem relevanciája...nos erősen megkérdőjelezhető.
De ha már fényerő. Kérdésem (tényleg érdekel, nem kötekvés). Ha valaki, pl. én, aki nem használja csúcsra tekerve a készüléket, mert zavarja a szemét, és egy világosabb panellel rendelkező tévé fényerejéből ugyanúgy visszaveszek, a színekben akkor is látni a különbséget, vagy abban az esetben ez nem előny?
Egyébként tud valaki valamit a Panasonic magyar márkaképviseletről? Nagy buzgón bementem tegnap a Westendben, hátha megtudok tekinteni mondjuk egy LZ980-at, de hült helyét találtam az ottani boltnak, és úgy tudom a Ferenc krt-on lévőben sem foglalkoznak tévékkel (ott nem voltam)? Ellenben szembejött velem a 65-ös C2/G2 és a 77-es C2. Basszus, kezdett elgurulni a gyógyszerem, és kezdtem elcsábulni a 77-es felé, főleg, hogy most LG-nél viszonylag "jó áron" beszerezhető. 2.5m távolságból szerintetek beteg dolog azon játszani, filmezni? Sosem terveztem tévére ennyit költeni (mondjuk 5 év gatival könnyebben belemennék), de na..., ott helyben azt éreztem, hogy ez az én méretem.
Bár lehet, hogy jobban befűtene mint szeretném, nem tudom mennyire melegedhet egy ekkora vadálat. Ott helyben ez nem megállapítható a sok masina között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár lehet, hogy jobban befűtene mint szeretném, nem tudom mennyire melegedhet egy ekkora vadálat. Ott helyben ez nem megállapítható a sok masina között.
Vhiktor