- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mert buta, nézd meg az Android, Tizen, webOS-hez képest. Vidaa és Saphi is buta, ettől még számomra megfelelő, vannak lejátszóim, de annak, aki a legtöbb "streamet" szeretné, annak nem ideális. Nem kell hetente frissítés, nem kell megmagyaráznod, hogy szerinted miért qrva jó, a többi meg sz@r. Én pl. szeretem a régimódi menürendszert, de ettől még buta, a logikát meg mindegyik OS-ben meg lehet tanulni, szokni, volt alkalmam mindegyiket tanulmányozni, mindegyik szerethető valamiért, és az, hogy tetszik-e vagy sem, már szubjektív. Én pl. a Tizent kevésbé szeretem, de ha a készülék számomra megfelelő, akkor a menürendszert megszokom. Hiába szeretem a Panasonic menürendszerét, ha pl. valamelyik "streamet" nem tudom futtatni, stb. Szóval a buta szót, a többihez értelmezzd, pl. Android, Tizen, webOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor