Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Nézegettem az idei modelleket LG, Samu, Pana..., de valahogy úgy érzem nem igazán akar eljönni egyik termék terén sem a messiás. Megy a fényerő háború, és ennyi. Lg MLA, véleményem szerint semmi extrát nem ad hozzá némi fényerőnél. Samu 2. generációs panel szintén csak marketingnek tűnik számomra, sőt már variálni akarnak azzal is, hogy némelyik idei tévébe LG panel kerül majd [link]. Úgy érzem ez a technológia nagyon nincs még kész. Szóval aki arra vár (mint én
), hogy hű de nagy változás fog történni, és ezért nem vesz semmit, "majd jövőre", annak sosem lesz oled tévéje. Szóval feldobom a bűvös kockát, és majd az eldönti, hogy mi legyen.

UPDATE:
Jah, annyit szerettem volna még kérdezni, hogy milyen inputlag mérték (ms) között van látható, érzékelhető különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), hogy hű de nagy változás fog történni, és ezért nem vesz semmit, "majd jövőre", annak sosem lesz oled tévéje. Szóval feldobom a bűvös kockát, és majd az eldönti, hogy mi legyen.

Vhiktor