Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nézd, nem tudom, de még egyszer belinkelem az Rtings által, sötét szobában általuk javasolt Oled fényerő beállítást B7-hez. Tudom, én vagyok a másik véglet, aki szerint ezek az értékek bőven jók, de az biztos, hogy úgy használd, ahogy tetszik.
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog... 
(#8614) adamssss : Pontosan emiatt kéne egy "normális" külső lejátszó, nem pedig szarakodni routerrekkel és egyebekkel. SMB-n még Plex sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog...
Vhiktor