- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Pont hasonlóan voltam én is, C2, G1 között vaciláltam, aztán szembejött egy S90C, s végül erre esett a választás. Azt kell mondjam, hogy a C2-höz képest a fényerő brutálisan több, a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek, a fehér meg valóban fehér, nem olyan szürkés vagy kékesfehér. Ugyanazokat a demokat néztem meg a Youtube-on, kb 2-3 órát ezzel töltöttem, s többször elhangzott a számból az "Aztaku..va" kifejezés, miközben a C2-nél inkább csak fintorogtam egy nappal korábban ugyanezen videóknál.
Egyetlen problémát véltem felfedezni néhány youtube videonál, hogy néha "ugrik" egy kicsit a kép, de valószínűnek tartom, hogy ez nem a TV hibája, hanem inkább a wifin jön át lassabban a jel a 4K HDR videok némelyikénél.
Ezek a lehelső tapasztalatok, de annak ellenére, hogy sokáig az LG volt a favorit, ha most elém tennék mindkettőt, akkor most is a Samsungot választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest