Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Az az 1080Ti sír azért a B7-ért, sőt ZOKOG... én VA monitor után azonnal pelenkát cseréltem, és a rendőrséggel kerestettem az államat. Pont fordítva vagyok, 1070 és most gyűjtök a kártyára
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
21 ms input lag is teljesen oké, ha nem hardcore multizol. A VA/IPS-hez képest annyival jobb a fekete és a response time, hogy megéri simán. Jó egyesek igénylik a villogtatást, mert így lehet persistence blur a szemeden, de engem abszolút nem zavar. Gamer monitor után max, lehet szokni kéne, de cserébe annyival jobb is a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... bár nekem ez is megfelel. 1080p 120 Hz is pöpec tud lenni, de nekem abszolút nincs igényem rá...60 is bőven jó.
Vhiktor