- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Én 1/2 éve használom, egy NAD+Dali Stereo párost váltottam le rá. (3 kisgyermekem miatt teljesen háttérbe szorult a zenehallgatás.)
Zenére szerintem nem a legjobb. Vagyis a Stereo páros után nem adja.. Gépi zenére, pop-ra megfelelő lehet, de klasszikus, jazz nem az ő asztala. Meg egyáltalán, aki zenét akar hallgatni, vegyen sztereo hifi rendszert. Ez mozihoz van kitalálva. Ott viszont nagyon él!
A térérzet bődületesen jó. Egyik filmben nyílt az ajtó a kamerától jobbra. Konkrétan mellettem, a jobb fülem mellett nyikorgott. De nem úgy, hogy mintha, meg talán erre szólalt meg a hang, hanem a fejemet ráraktam volna, hogy van mellettem egy hangfal. Pedig csak fantomhangfal. Ráadásul nálam nem is ideális a szoba miatt az elhelyezés.
Szóval a tér brutális.. A mélyláda pedig hál Istennek kalibrálja magát! Van egy bemérő mikfonoja, s auto EQ-t használ. A Q800B-nél nincs ilyen, azt használtam 2 hétig. Ott már-már sok volt a mély egy jelenetnél. Itt viszont a szoba adottságaihoz, mélyláda elhelyezéséhez passzolóan belövi a mély szintjét.
A jelvesztés ismert hiba, és rövidebb ideig néhányszor nálam is előfordult. 1x annyira, hogy újra kellett csatlakoztatni. De csak a bal hátsó hangfalat érinti, viszont nem jött rá még frissítés. Nem tudom, hogy miért szarnak rá.. pedig szoftveres lesz, mert a jobb hátsó tökéletes, csak a bal hátsónak van lassan könyvtárnyi irodalma a neten..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor