- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Én 1/2 éve használom, egy NAD+Dali Stereo párost váltottam le rá. (3 kisgyermekem miatt teljesen háttérbe szorult a zenehallgatás.)
Zenére szerintem nem a legjobb. Vagyis a Stereo páros után nem adja.. Gépi zenére, pop-ra megfelelő lehet, de klasszikus, jazz nem az ő asztala. Meg egyáltalán, aki zenét akar hallgatni, vegyen sztereo hifi rendszert. Ez mozihoz van kitalálva. Ott viszont nagyon él!
A térérzet bődületesen jó. Egyik filmben nyílt az ajtó a kamerától jobbra. Konkrétan mellettem, a jobb fülem mellett nyikorgott. De nem úgy, hogy mintha, meg talán erre szólalt meg a hang, hanem a fejemet ráraktam volna, hogy van mellettem egy hangfal. Pedig csak fantomhangfal. Ráadásul nálam nem is ideális a szoba miatt az elhelyezés.
Szóval a tér brutális.. A mélyláda pedig hál Istennek kalibrálja magát! Van egy bemérő mikfonoja, s auto EQ-t használ. A Q800B-nél nincs ilyen, azt használtam 2 hétig. Ott már-már sok volt a mély egy jelenetnél. Itt viszont a szoba adottságaihoz, mélyláda elhelyezéséhez passzolóan belövi a mély szintjét.
A jelvesztés ismert hiba, és rövidebb ideig néhányszor nálam is előfordult. 1x annyira, hogy újra kellett csatlakoztatni. De csak a bal hátsó hangfalat érinti, viszont nem jött rá még frissítés. Nem tudom, hogy miért szarnak rá.. pedig szoftveres lesz, mert a jobb hátsó tökéletes, csak a bal hátsónak van lassan könyvtárnyi irodalma a neten..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG OLED55C31LA 2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor