- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Még egy Columbos utolsó gondolatként: egyébként nem igazán értem, hogy ki vesz oled árban (vagy még drágábban) nem oled tv-t? Egyértelműen az oled adja a legjobb képminőséget, ezt mindenhol mindenki leszögezi, nem is vita tárgya. Szóval csak tök nem értem, hogy ha valaki vásárlás előtt áll, ugyanazért az adott összegért miért venne helyette nanoledet, qledet, quantumdot akármit? Ezek egyértelműen rosszabbak, ha a nagytv-t cserélném le, akkor is kb 500K-ért már biztosan csakis oledet vennék, nem pedig feltúrbózott hagyományos ledet. Szal ezt nem értem, hogy van piaca a többinek, amik ugyanilyen drágák vagy még drágábbak is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor