- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nekem atmost zokszó nélkül viszi a belső, igaz smbvel nem a vacak dlnaval használom (mármint lejátsza, de ugye miután belső lejátszó és csak hdmi arc vagy optikaival köthető erősítőre, ezért nem atmos hd hangot kapok, csak normálisat, de ugysincs atmos erősítőm meg hangfalam uh ez nem is érdekel
)(#7675) claire78 Mégis mi az az igény, amit csak külső lejátszó old meg? a hd hangopn túl? használtad már a webos 3at
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
) s fut rajta a plex, így ugyanazt a háttérinfot érem el (melyik filmet meddig néztem, mely sorozatomnál hol tartok) a tévén, laptopon, mobilon, mindenhol, akár neten keresztül is... Ehez képest a popi baromi lassan állt fel, baromi lassan ment a menüje, nem elérhető máshonnan h mivel hol tartok, külön távirányító kell hozzá (vagy logi harmony, de azt is eladtam pl, mert a magic remote jobb sokkal) s ugyanazt a képi világot adja, ugyanúgy megeszik mindent s kadenciahelyesen lejátszik, max nagyon minimális különbséggel amit kb 40cm-re veszek csak észre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
Vhiktor