Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nekem atmost zokszó nélkül viszi a belső, igaz smbvel nem a vacak dlnaval használom (mármint lejátsza, de ugye miután belső lejátszó és csak hdmi arc vagy optikaival köthető erősítőre, ezért nem atmos hd hangot kapok, csak normálisat, de ugysincs atmos erősítőm meg hangfalam uh ez nem is érdekel
)(#7675) claire78 Mégis mi az az igény, amit csak külső lejátszó old meg? a hd hangopn túl? használtad már a webos 3at
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
) s fut rajta a plex, így ugyanazt a háttérinfot érem el (melyik filmet meddig néztem, mely sorozatomnál hol tartok) a tévén, laptopon, mobilon, mindenhol, akár neten keresztül is... Ehez képest a popi baromi lassan állt fel, baromi lassan ment a menüje, nem elérhető máshonnan h mivel hol tartok, külön távirányító kell hozzá (vagy logi harmony, de azt is eladtam pl, mert a magic remote jobb sokkal) s ugyanazt a képi világot adja, ugyanúgy megeszik mindent s kadenciahelyesen lejátszik, max nagyon minimális különbséggel amit kb 40cm-re veszek csak észre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
Vhiktor