Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, én semmi ilyesmit nem írtam, hogy bármilyen tudásom lenne ezzel kapcsolatban, én csak egy sima felhasználó vagyok akinek normálisan be van állítva a tévéje, mint az a fotókon is látható amit mellékeltem, és nálam belső helységben játszódó jeleneteknél sincs ez a jelenség ami nálad, de szerintem nem csak nálam! Amit pedig írtam a YouTube -os fizetett/kamu videókkal kapcsolatban, azt már előttem is megírták jó páran, és most is ha fentebb olvasol, hogy azok alapján nem lehet szubjektív véleményt alkotni! Én befejeztem, de azért nekem is engedtessék meg, hogy legyen véleményem, főleg úgy, hogy azt alá is tudom támasztani, mint az a saját tévémről készült fotókon tisztán látható, és ezt csak egy vak nem veszi észre 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor