Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na hamarosan irok majd az S95B vs 77C1 temaban bovebben.
-Hat egyertelmuen a 77-es meret gyozott. Sokkal nagyobb a 65-osnel. Nyilvan ez trivialis, de egymas mellett a kettot latva brutal. Az QD RGB elonye szerintem nem jon ki a mostani atlagos HDR tartalmaknal. 1000+ nit-es demokat meg nem neztem, itt nyilvan a QD-OLED gyoz.
-Homogenitas jobb a Samsungnal... de en csak 5% szurke kepen lattam eddig. Normal filmnel eddig nem vettem eszre akkora kulonbseget Pedig a B7-emen egy nagy banding volt jobb szelen, szoval tudom mit keressek.
-Pink tinting egy minimalis van az LG-n, de a 77-esen en abszolut nem talaltam zavaronak, pedig nagyon feltem tole. Igazabol lehet csak foton jonne ki nagyon oldalrol nezve. Majd megnezem WBE vagy WBC van benne...
-Ami viszont erdekes, hogy a 24p mozgas mintha az LG-n jobb lenne TruMotion nelkul. Bar ez lehet csak az enyhe fenyerokulonbseg miatt volt. (FILMMAKER mod total mashogy van kalibralva. Persze ez relativ, es egysegenkent ugy is kulonbozik.. de itt ha csak out of box nezzuk, akkor sokkal masabb). Nyilvan a Samsungban eleg nagy fenyerotartalek van. Magasabb nitre masterelt anyagoknal, tuti kijonne a magasabb tiszta szin intenzitas. Pl termeszetfilmeknel. Leesik a malna a keprol, meg kijon a lava a parkettadra

-A WebOS meg mindig fenyevekkel jobb, meg a Magic Remote. Nem is ertem egy ilyen draga gepnel, miert nem alap az egereszos taviranyito.
Ribarszki kollegaval egyetertek, amiket o irt azt tapasztaltam en is, kalibralas nelkul persze. Mindenesetre tanulsagos volt, mindenkepp erdekes osszevetni a ket technologiat. Vegre lesz verseny. Ehhez viszont azonos aron kell kinalni a panelokat. Boven nincs akkora kulonbseg, atlag moziknal es sorozatoknal, mint gondolna az ember. Pl black crush. Nyilvan ha valaki az agykiegeto fenyerohoz szokott, annak a Samsung idealis. Nappal, vilagos szobaban is lehet a Samsung gyoz.
Mindezek mellett az 65 S95B tenyleg jo gep, 5-600K-ert siman megerne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor